tirsdag 20. mars 2012

BURDE LÆRE...

 Jeg burde lære snart... å ta pauser når jeg sitter inne og jobber. Man kan bli nokså sliten i knotten av å se på denne skjermen hele tiden... Jeg burde legge opp dagen med en matpause og en ut-og-gå-tur-i-nabolaget-pause etterpå. Som for eksempel en tur over naboens store jorder tror jeg ville hjelpe. Det gjorde Thomas og jeg på søndag. Vi bor i byen, men har en skikkelig storbonde rett borte i gata. Dette gir oss go´følelsen vet dere. Litt landliv i nabolaget. 

Ja, jeg tror jammen jeg må lære meg å ta denne pausen. Det kunne være godt for både kropp og sjel.

4 kommentarer:

 1. Du er uten tvil inne på noe der - som en fysioterapaut sa til meg en gang; den beste stillingen er alltid den neste; altså skal man unngå statisk og langvarig aktivitet i samme stilling.....Vi vet jo dette, men å leve etter det....DET er vanskelig det:) Klem og fin arbeidsuke med utforsking av muligheter for aktiv time-out...:)

  SvarSlett
 2. Dette ser absolutt ut som en utsikt som indikerer at du burde ta en sånn pause ja :)

  SvarSlett
 3. En liten rusletur i løpet av dagen er absolutt å anbefale. Rekreasjon for kropp og sjel. Selv er jeg ute og går minst en time hver dag. :)

  Synes blogginnlegget ditt "Utsikt fra senga" var så herlig. Håper det ikke gjør noe om jeg kanskje "låner" ideèn om ikke så alt for lenge. :)

  Klem

  SvarSlett