fredag 30. mars 2012

ORDEN MIDT I ALT KAOSET

"Den grå katten" og Lille My i vinduskarmen
 Kjære alle Livs Lyst besøkende!

Tusen takk for at dere tar turen innom. Det syns jeg er så utrolig koselig! 
Nå er det kanskje en del som rett og slett er klar for påskeferie? Det blir litt småjobbing på meg i noen dager til, så blir det tur opp til gården igjen. (I går kveld fikk vi forresten kjørt opp traktoren! Det kan du lese litt mer om på Livs Lyst facebook om du lyster.)

Arvede og brukte møbler fyller dette rommet. Kommoden har blant annet min oldefar laget!
Nå er det mange "baller i luften" her hos Thomas og meg. Vi pusser opp gangen, har et bad å fikse, et hus og en garasje å male, lenge har det stått en traktor som skulle males i gården vår, for ikke å snakke om gården vår som skal restaureres og så har jeg enda et prosjekt gående. Jeg bare venter litt til med å fortelle hva, her på Livs Lyst, slik at dere kan se det ferdige resultatet. Jeg kan nevne at det dreier seg om et helt rom. Juhuuu!

Derfor er det desto viktigere å ha det ryddig i de rommene som er ferdig. Blant annet gjesterommet vårt - som her om dagen også ble "kontor/syrom". Dessuten hadde vi en stabel med bøker vi ikke helt vet hvor vi skal gjøre av, så de ble også med inn hit foreløpig. Vil finne en ordning til de etterhvert. Bøker er både vakre, inspirerende og lærerike. Jeg er veldig glad i bøker.

Nå kan dette rommet brukes litt mer enn bare når vi har overnattende gjester. Det var veldig deilig å få nogenlunde orden på dette. Litt orden midt i alt kaoset. Så kan vi holde på i de andre rommene til vi er ferdig. Og det nærmer seg jo mer enn noen gang nå. Jippi!

11 kommentarer:

 1. Så deilig! Vi har også ett lite og gammelt hus, så jeg vet godt at ekstrarom må ha flere bruksområder. Det blir alt for "luksus" å ha rom stående tomme.

  God helg!!

  SvarSlett
 2. For et flott rom!!

  Ha en riktig fin helg! Og påske:)

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 3. Hei Liv!
  Rommet er nydelig, og kommoden er jo et klenodium! Jeg er veldig glad i ådringsmalte møbler - og, tenk, så synd med alle gamle møbler som ble avlutet på 1980-tallet! Nå vet man heldig vis å sette pris på dem som de er!

  God helg til dere, og God Påske!

  Klem Cahtrine :-)

  SvarSlett
 4. Hærlig gjesterom det her ;-)
  Kjempe lurt å kombinere slike rom, for gjesterommene er jo rom som ikke brukes så ofte, tross alt.
  Her ble kontoret i forbindelse med vaskerommet, men da jeg jobber mye med betong for tiden var det en super kombinasjon.

  Jeg klør etter å få starte på mitt nye prosjekt, også det er ett rom. Soverommet vårt - og startskuddet går rett over påske.

  God helg og god påske til deg når den tid kommer. Pust ut litt også - ikke bare jobbing ;-)

  Klæm Vibeke

  SvarSlett
 5. God formiddag!
  ..Bare innom for å ønske deg og dine en flott påske!

  For et lys det er hos deg.. Får så vårstemning at det kribler i magen :)

  Nydelige bilder av et nydelig hjem..

  - Ida Susanne

  SvarSlett
 6. Så nydelig et rom! Vakkert med lyset som flommer inn:)
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 7. Å, det ser så koselig ut. Den største gleden er arbeidsgleden mener jeg..

  SvarSlett
 8. Ja, blir litt kaos når ein held på med oppusssing, og er det fleire rom så....Heilt einig med deg, blir veldig stort behov for å iallefall ha noko i orden. Her har vi holdt på med tre rom ei stund, men heldigvis begynner det å ta form. -Og nye prosjekt står i kø. Det gode med litt omsnuing og oppussing er at det ofte medfører ein litt grundig opprydding og sortering av saker og ting, og det er jo ikkje å forakte ;-).-men det tek tid..Blir spennande å sjå dei ferdige resultata dykkar. Blei ikkje tur forbi vaktelbonden forrige veke alikevel, men vi får sjå om det blir fleire sjansar. Takk for info iallefall.

  SvarSlett
 9. Det høres ut som hos meg, kaos og mange prosjekter :)

  SvarSlett
 10. Hei
  Kjenner meg veldig godt igjen i dine beskrivelser her! Vi restaurerer et hus fra 1918 omtrent fra grunnen av - noe som medfører mye mye kaos :) Det er ekstra viktig for meg å holde orden der det er mulig og der det er klart :) Mange som kommenterer og ler litt av meg der, pynter og steller i et hus som laaangt fra er ferdig! Men det er det vi må gjøre - ikke sant - nyte underveis i prosessen og ikke minst det som er klart. For der ligger det allerede mye arbeid bak :) Lykke til med alle dine prosjekter - er ny følger og kommer snart igjen :)

  B I R T E

  SvarSlett