mandag 2. april 2012

FARGEKLATTER I BLEKT MILJØ

Ute-temperaturen går både opp og ned for tiden. Men jeg klager ikke! Sola skinner fra knallblå himmel og jeg får lyst å plante ut både det ene og det andre. Men jeg har begrenset det hele til noen påskeliljer, erteblomster og disse stemorsblomstene. De tåler ned til - 5 grader har jeg lært og kan tåle vinden vi har både her nede i byen og oppe på gården for tiden.

 
Sist vi var på gården plantet jeg noen av disse fargeklattene i det ellers så "bleike" miljøet. Jeg ser veldig frem til å få litt mer farge både på huset og naturen rundt. Det siste er jo i full gang da. Det første må vi nok vente en stund med...

 For de som har fulgt med på Livs Lyst facebook, vet nå at traktoren er på plass der oppe og jeg er veldig klar for å få jevnet ut dette tunet litt. Det er nokså skrått hele veien her oppe i lia, men vi skal få til et litt rettere tun enn det er nå. Hele tunet skal være naturlig og ha gress. Jeg gleder meg til å klippe det for første gang! (Vi har nemlig fått med oss en gammel gressklipper oppover også ;O)


10 kommentarer:

 1. Så koselig og deilig vårlig det ble på trappa. Fikk nesten lyst å sitte der med en god kopp kaffe og bare nyte... Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Lovely purple flower and the out house view.
  what is the name of this flower.

  Exam Papers

  SvarSlett
  Svar
  1. The name of the flowers is in norwegian: stemorsblomst (stepmother flower) ;O)

   Slett
  2. Så bra at du visste det. Jeg bare oversatte det norske ordet jeg. HIhii.

   Tusen takk! Og god påske!

   Slett
 3. SÅ KOSELIG, LIV. JEG PLANTER OGSÅ I GAMLE SINKBØTTER...
  HA EN FIN DAG,
  KLEM TOVE I DRONNINGHUSET.

  SvarSlett
 4. Hei!

  Så kjempe koselige bilder:) koselig å kunne plante litt selv om temperaturen varierer så mye, men som du sier solen skinner og våren er i anmarsj:)
  Ha en strålende påske uke:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. For et fantastisk koselig inngangsparti! :) *sukk*

  //Beate :)

  SvarSlett
 6. Godt å få en påminnelse om hvordan våren OGSÅ kan være - her snør det bortover og alt som var grønt er borte under masse hvitt.....:) Men vi er like blid - klem og fin påske fortsatt - får du litt tid til overs så send litt av den blå himmelen hit da;))

  SvarSlett
 7. Det kommer til å bli så koselig! Eller - det ER koselig og kommer til å bli enda bedre *S*
  Stemødre er herlige, de tåler det meste. Som en gammel og lettere bekymret mamma, håper jeg dere har gått eller går et lite traktorkurs. Det er fort å velte i halvskakt terreng. Vekt i skuffa, plassering av redskap, kjøremønster. I det hele tatt....
  Lykke til - Liv

  SvarSlett