lørdag 12. mai 2012

HAR DU?


Jeg får mange mailer fra andre som lever landlig, pusser opp gamle hus eller bare drømmer om det landlige liv. Noen har blogger, andre ikke. Og jeg syns det er kjempe spennende å høre og "knotte" litt med andre som er i samme situasjon og har samme interesser som oss. Jeg får jo også veldig lyst å se bilder av alle disse plassene som beskrives. Og ganske ofte sender folk med bilder av sin plass. Jeg syns det er så moro å se og dessuten titter jeg jo litt med "reportasje-øyet" mitt også. Kan det være noe aktuelt stoff til en reportasje? Kunne vi funnet på noe gøy her? Nå eller senere kanskje?

Jeg blir altså så glad av slike mailer. Enten det er reportasje-aktuelt eller ikke. Jeg kommer jo i kontakt med mange hyggelige mennesker og det er så koselig!

Og nå vil jeg altså oppfordre deg til å ta konktakt om du har et landlig sted, et hus som er innredet landlig eller bare går med drømmer. Eller kanskje du kjenner noen som eier et sted det hadde vært moro at flere fikk se?

Jeg blir glad for mail! Og  v.e.l.d.i.g  glad for bilder! ;O)

Mail: lifehere@hotmail.com

11 kommentarer:

 1. Bor også landlig, i et gammelt hus fra slutten av 1800-tallet, i et hus vi med forsiktighet pusser opp. :) Men, det vet du kanskje. Dette er et gammelt nordlandshus. Vi legger vekt på å få frem særpreget i huset, stilen er en blanding av sommerhusstil og landlig stil.

  SvarSlett
 2. Da skulle jeg tatt deg med til tante tipp tipp:)
  Hun bor i en liten koselig tømre med tun og et stabbur fra 1700 tallet.Her er det ingen mote eller design som er i fokus,alt er liksom bare urørt..Helt fantastisk!!

  Hun er en sprek dame på 86 år,og vil nok ikke i noe blad...Men du kan vel bare se det for deg i tankene dine hennes lille koselige husmannsplass:)

  Lykke til med jakten!!

  Nyt lørdagen!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke et landlig hjem, men bor finfint til i vannkanten her på Nøtterøy :) Jeg ville bare uttrykke min evige begeistring for Telemark - en av de fineste plassene på jord! For en lykke dere har kjøpt :)

  SvarSlett
 4. Hei, TAkk for hyggelig invitasjon hos deg! Velkommen innom min landlige verden:-) Snakkes:-)

  SvarSlett
 5. Du kan tro jeg kikket og kikket oppover fjellsidene når vi idag var en tur til Seljord. Men ut fra bildene ser det ut som gården ikke er synlig fra veien? :)
  Vi har pusset opp vårt gamle hus. Ikke fullt så gammelt og sjarmerende som deres, men forandring er det iallefall. Her er hjemmesiden vår: www.gronsdal.com :)

  SvarSlett
 6. Vet du har vært innom Halsebøstue-bloggen tidligere og det er bare å følge med videre. Nå begynner ting å gå seg til i huset og forhåpentligvis er vi inne til jul :):)

  -Hilde-

  SvarSlett
 7. Det finns så många underbara lantliga hem:)
  Önskar dig fortsatt en trevlig helg!
  Kram Emma

  SvarSlett
 8. Hei!
  Har vel ikke et så fint og landlig hjem som deg:)
  Men ønsker meg et og prøver å få det til innvendig:)
  Fortsatt god kveld

  Klem Merete

  SvarSlett
 9. Har nå oppdatert med på alle de nydelige bildene som du har nedover her! Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 10. TUSEN TAKK TIL DERE SOM HAR SKREVET HER SÅ LANGT OG TIL ALLE DERE SOM HAR SENDT MEG MAILER OG MELDINGER PÅ LIVS LYST FACEBOOK! JEG SKAL SE PÅ ALT! SÅ GØY. TUSEN TAKK!

  SvarSlett
 11. Takk for invitasjonen...så var jeg jammen i gang med bloggingen jeg også...det er litt skummel...og litt vanskelig.., men øvelse gjør vel mester... :-)

  Ha en god dag :-)

  SvarSlett