fredag 15. mai 2009

Min stil... / My style...
For en stund siden fikk jeg en utfordring fra min venn i New York, Laura med bloggen
52 FLEA
. Hun ville at jeg skulle finne et bilde som indikerte og forklarte hva slags stil jeg har .

A while ago I`ve got a challenge from my friend in New York, Laura with the 52 FLEA-blog!
She wanted me to find a picture who indicate what kind of style who is mine.Den utfordringen tar jeg! Og da må jeg ta utgangspunkt i mitt soverom.
Det er yndlingsrommet i huset.
(Men jeg kommer ikke til å klare å bare legge inn ET bilde- det får bli fler ;O)

I will take that challenge! (But I have to show you more than one picture...)
Jeg "elsker" denne fargen på veggen og lyset her inne.
(Jeg har vist dere noe herfra før, og det er nok ikke så lett å vise den nøyaktige fargen på bilde. Men det er en lys, lys pastell av turkis/blå.)
Her inne har jeg også møbler i forskjellige pastellfarger.

I love this colour on the wall and the light here in my bedroom. It`s maybe hard to see the exact colour on this picture, but it`s a very light turquoise. I also have funitures in colours like this.
Skulle jeg sagt det med ord hva slags stil jeg har (eller i alle fall ønsker å ha!!!),
ville det blitt noe slikt:
"Gammelt interiør i den nordiske lyse stilen. Slitte og sjarmerende møbler i pastellfarger med innslag av brunt og fransk shabby.
"

If I should told you about my style in words, maybe it would have been something like this:
Old interior in the light nordic style. Used og charmy funitures in light colours. And som brown og french shabby.Inne i "det franske skapet" ligger masse sengetøy (som dere vet...;O) i pastellfarger. Sengetøyet må jo matche soverommet!

Inside my "french cabinet" I have a lot of bedclothes. In light colours of course. The clothes has to match the bedroom, you know!


Og her gjelder som vanlig "mix og match"! Ved på blande sammen forskjellige sengetøy som matcher, oppnår man en mer "shabby" og uhøytidelig stil. Veldig sjarmerende syns jeg. Liker ikke at det er så "stivt".

Mix and match. I use different bedclothes together. It makes a laydback and unceremonious style. I like it!


Jeg elsker (nesten i alle fall. Ordet elsker er jo rimelig sterkt..) de lyse pastellene.
Det er så søtt at jeg nesten får hull i tennene!

I almost LOVE theese light colours. They`re so sweet that I almost get hole in my teeth.

Dette er en interiørstil i takt med mine hjerteslag!!

An interiorstyle in tact with my heartbeat!!På en loppis stol (så klart;O) ligger det noen klær for natten klar. Gamle og i vakre pastellfarger de også. Sammen med noen små tepper i de samme kolørene.
Denne blå skjorten fra Bestefar er så vakkert laget! Den har like fine innlegg som det er på en bunadskjorte! Jeg blir imponert. Tenk at de la så mye arbeid i en hverdags-skjorte!! Det er jo nesten for galt at jeg bruker den til å sove i... Burde jo rett og slett laget en stakk til den! Hihi.

A blue shirt from my Grandpa. It`s so beautifully made.

Stakk ja... Nå er det ikke lenge til bunaden må frem! Gleder meg!!
Foto: L-jo

Så vil jeg altså konkludere med at denne
lyse nordiske pastell-stilen er min stil!
Jeg digger den. Den er gammeldags og herlig. Og bakgrunnen til min lidenskap for denne stilen, er nok at det var slike farger i husa på gården hos Bestemor og Bestefar. Og det gir meg så gode følelser. Det ligger så mange gode minner i dette...

So the conclusion is that I like the nordic light style. That`s my style!
It`s so old and lovely. I like this so much because it was colours like this on the walls in the houses on my Grandma and Grandpa`s farm. It`s so many good memories and feelings in this.

Og ja, dette er virkelig en interiørstil i takt med mine hjerteslag!
Og en dag...
- skal jeg få skape mitt eget lille landelige paradis i denne stilen.
I et "rødt hus i skogen"!!!!!

Det er min drøm. Det er mitt ønske. Det er det jeg vil oppleve! ;O)


Klem fra L-jo

30 kommentarer:

 1. Liv jorunn! Et nydelig innlegg med vakre vakre bilder!
  Du har et herlig soverom helt i min stil! Å så flott fotografert!
  det har du jammen teken på:)
  Spelkommoden var helt nydelig, og skapet også:)
  Skjønner godt det er yndlingsrommet ditt:)
  Godt du kom med et innlegg.. jeg satt å her å venta:)) hihi:)

  Gooood klem Malin:)

  SvarSlett
 2. ååå du har det så nydelig og en så flott stil:) Flott du deler med oss, jeg kan jo rett å slett bare sitte å drømme meg bort!! Skjønner godt at soverommet er yndlingsrommet ditt, men jeg må si du har en aldeles vakker stue også og for å ikke snakke om kjøkkenet:) Nei du har det bare nydelig rundt deg og vet å sette pris på små hverdagsgleder, dete r en fryd å se og en frys å lese:) Ønsker deg en nydelig helg og en flott 17 mai feiring:) klem

  SvarSlett
 3. Nydelig. Minner meg om et skikkelig bastemorloft, med god, koselig atmosfære... (bestemor må du ikke ta ille opp, indikerer stilen....;-)
  Nordmørshilsen :-)

  SvarSlett
 4. Så fine bilder! Et skikkelig herlig soverom! Kan ikke vere lett å stå opp når du sover på ett slikt nydelig soverom! Synes du har en skikkelig herlig stil! Ha en god dag!

  SvarSlett
 5. utrolig,- hjertet mitt sluttet å slå et øyeblikk, , glemte å puste.... er dette sant...????
  men hvor vidunderlig vakkert...!!!
  og lintøyskap i tillegg!!!

  sukk...ble heeeelt målløs, dette var bare så enenstående vakkert!!!

  klem så lenge,- dette nnlegget må eg fotdøye med å titte innom flere ganger!!

  sukk ¨¨¨¨¨¨¨hikk````````¨¨

  SvarSlett
 6. Hei, lekre og stilfulle bilder ;) Men jeg fikk meg en god latter: Det er nesten så søtt at jeg får hull i tennene. Så hærlig skrevet du ;D

  Ha en flott pastell helg ;)

  SvarSlett
 7. I find this style soo soothing, I suppose it is my Scandinavian roots. Thanks for showing us the comfort and joy of your home. Blessings.

  SvarSlett
 8. Oh my little Liv.....you ARE sweet like candy....I did not realize that the color in your home was very light turquoise....it is so fresh and light and airy.....The light Nordic style is a style that is becoming more popular here....everyone is buying the Jeanne D'Arc Living publications even though they cannot read the text! But.....back to YOU, Liv....the other important part of your style is the feel of nostalgia that you embrace....and this reminds me of myself when I was a young girl....I brought all the old things from my grandparent's farm into my first home....things from the attic, the barn, etc. Your style is warm and loving and comfortable but relaxed...your style is feminine and youthful.....it is as beautiful as you are! P.S. My favorite thing is your grandpa's blue shirt!

  SvarSlett
 9. Du vet å skape en koselig og hjemlig atmosfere rundt deg. Hjemmet ditt virker bare helt skjønt:-) Det synes at du setter pris på vakre, gamle ting med sjel.
  Ønsker deg en herlig 17. mai helg!
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 10. Så nydelig innlegg- og et enda mer nydelig soverom!!
  Det lintøyskapet ønsker jeg meg.:-)
  Blir i godt humør av bildene du tar-måå inn å sjekke hva du gjør, hver dag!
  Ha en kjempefin kveld,klem Hege.

  SvarSlett
 11. For et koselig soverom..der sover du godt tenker jeg ;)Nydelige farger og nydelige bilder..igjen :)Ha en fin fredag og 17.mai!!!Klem Anne***

  SvarSlett
 12. Like vakkert som alltid:)
  Røde huset i skogen, ja, det er drømmen, når vi vurderte bygging var det, det jeg sa til husleverandørene, jeg vil ha sånn rødt hus i skogen jeg...
  Ble ikke noe bygging, men hus er det blitt.

  Her snakker jeg om meg, sorry!!!

  Blir glad av å "komme inn til deg"

  Kos deg i helgen

  Klem fra Eli

  SvarSlett
 13. Åhh wow, for noen vakre bilder! Ja soverommet ditt er rett og slett vakkert!! Jeg "elsker" også slitte pasteller ;) Og deler drømmen om et koselig lite hus i skogen... En dag skal det bli!! :D

  Ønsker deg en flott helg! Klem

  SvarSlett
 14. så ljuvliga bilder du bjuder på, den sängen ser verkligen så mysig ut
  vill önska dig en skön helg
  kram Jeanette

  SvarSlett
 15. Elsker fargen du har på veggen! Har du fargekoden?
  Må si du har en gjennomført vakker stil! Koselig! :-)

  SvarSlett
 16. Herlig, herlig stil.

  Ønsker deg og dine en flott
  17.mai feiring.

  Klem

  SvarSlett
 17. Så nydelige bilder, og ord også. Flott beskrivelse av stilen din (som jeg forresten liker veldig godt:)) God helg, og ha en flott 17.mai! Krysser fingrene for godt vær! klem fra silje.

  SvarSlett
 18. Første gang jeg besøkte bloggen din ble jeg virkelig gledelig overrasket og tenkte at denne jenta er flink! Og det er noe jeg fortsatt tenker hver gang jeg titter innom bloggen din. Det finnes maaange flinke bloggere her ute, og alikevel skiller bloggen din seg positivt ut fra mengden. Jeg, og mange med meg, liker stilen din og måten du viser den fram. Nydelige bilder av et herlig interør og en stil som er din!

  SvarSlett
 19. Hei!
  Her var det virkelig flott! Må innrømme at jeg for det meste fikk med meg bildene og ikke så mye tekst. Det aner meg at for å få til en slik gjennomført stil må man bruke lang tid. Har det hele tatt deg lang tid? Ha en hyggelig helg!

  SvarSlett
 20. Så fantastiskt, så underbart! Vilket härligt sovrum du skapat! Där skulle jag trivas! Det känns som att vi tycker om ungefär samma saker du och jag!
  Färgen på väggen är underbar och påminner om färgen jag målat vår storfarstu med. Min mormor och morfar hade sådan färg i sin veranda så jag har också väldigt starka lyckliga barndomsminnen av den. :)
  Kraaaaam vännen!
  /Carina

  SvarSlett
 21. For en utrolig fin stil du har på soverommet ditt! Sukk, så nydelig! Ja jeg tror nesten jeg må si at det var så søtt at jeg nesten får hull i tennene ;-). Du dette innlegget ble jeg veldig inspirert av!

  Hilsen ei som trenger å pusse opp soverommet.

  SvarSlett
 22. Nydelig innlegg!
  Elsker stilen din, og har likt de fargene siden jeg var liten. (og så på Madicken!)
  Du legger ut utrolig fine bilder, og jeg må si at du stiller helt i en klasse for deg selv her inne, fordi du utelukket har laget en stil etter dine ideer og dine valg. Ikke inspirert av den typiske trenden fra butikker ol. ME LIKE!
  Ønsker deg en topp helg!

  Klem fra Nina

  SvarSlett
 23. Liker stilen din...og jeg synes ikke at elske er et sterkt ord, jeg synes vi bruker det for lite....
  :D
  Miljøpåvirket etter mine år i USA?
  Jeg liker at du blander litt bruntoner, og pasteller..og gir varme til alt det lyse-

  Riktig god 17.mai!!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 24. Elsker stilen din.
  ha en flott 17. mai

  Hilsen Inger;-)

  SvarSlett
 25. Heisan...så vakre bilder fra et utrolig koselig soverom! Den stilen liker jeg veldig godt også:) Ønsker deg en strålende 17mai feiring, klem

  SvarSlett
 26. Herlig stil, jeg likte hvert eneste bilde.. Ha en fin dag i morgen

  SvarSlett
 27. Du har en helt fantstisk flott stil hos deg...Gjennomført og delikat...
  Her sover du nok godt...og lintøykapet ditt...nydleig...
  Ønsker deg en fin feiring i morgen O=)
  klem O=)

  SvarSlett
 28. Flotte bilder!! God 17.mai fra Marianne:-)

  SvarSlett
 29. Hei på deg.Nydelig alt sammen. Speilkommoden er skjønn.Ønsker deg en fin 17.mai.

  SvarSlett