lørdag 19. februar 2011

HJELP! VI HAR HULL I VEGGEN... strong pictures...

 
 I mens vi venter på at snøen skal smelte på utsiden så vi kan fortsette på taket vårt, finner vi alltids noe å gjøre inne også. I et gammelt hus er det aldri kjedelig! Vi gjøv løs på trappegangen her om dagen og i dag tok likegodt Thomas ut hele vinduet. Vi har bestilt nytt av en flink lokal snekker. (Vi lager en midlertidig løsning så lenge.) Nå skal det isoleres og settes på ny faspanel. Gulvene oppe og i trappen skal slipes og males grå som i resten av huset. Bildet til høyre viser gangen oppe. Jeg står med ryggen til det som skal bli vårt nye bad etterhvert. Rommet til høyre er gjesterommet vårt. Der har dere vært på besøk før. HER Herlig?!! Joda - tenk hvor bra det skal bli!


Apropo farger; jeg får mange spørsmål fra dere lesere angående farger vi har brukt på diverse vegger og møbler her i huset. Noen klarer jeg å svare på, andre vet jeg desverre ikke. Jeg vet det er noen av dere som venter på svar på sin mail og jeg har ikke glemt dere! Men jeg må finne litt mer ut hva slags farger vi egentlig har her. Jeg nevnte tidligere at jeg skulle lage en oversikt, det har uteblitt så langt. Men det er heller ikke glemt. Så vær litt tålmodig med meg, så skal dere se at jeg får litt mer oversikt over disse fargene etterhvert!

Fiiiiiin kveld til dere!
_________________________________
English: While we are waiting for spring and for the snow to melt outside so we can go on with our roof - we found something to do inside. Cause in an old house we are never bored... Today Thomas took the hole window out of the wall and we have to find a temporary solution before the new window arrive. Thomas are about to put wood up on the walls again and I will paint them in a nice color. I`m really getting inspired by the colors I find inside the walls here!

5 kommentarer:

 1. Det kommer helt sikkert til å bli veldig bra!
  Godt dere er nevenyttige og innsatsvillige - det er en absolutt fordel når man har et gammelt hus *s*
  Man finner mye spennende når man river og styrer. Da vi isolerte bestestua, fant vi et helt kjærlighetsdikt som en snekker hadde skrevet i 1910, der han satt oppunder taket og savnet jenta si. Kanskje man skulle skrive inn litt selv - som noen kan komme til å finne om hundre år.

  SvarSlett
 2. Det er så koselig å lese på bloggen din, blir sittende å lese og lese... Så utrolig morro å finne gamle farger og andre ting når man pusser opp gammelt...de fargene de brukte "i gamle" dager er jo bare helt skjønne:)
  Gleder meg til å se mere hos deg!
  Klem fra Katharina

  SvarSlett
 3. Du verden for en jobb. Den fargen du fant, den grønnblå aktige er en helt nydelig pastell. I sommerhuset finner jeg den også i ett av rommene. Sikkert fra 40 tallet?? Dus og deilig, litt sval! Man kan jo analysere koden og få malerbutikken til å lage den opp i en ny spann! Om du bil, Se giveaway hos meg da jeg feirer min nyåpnete resignertshop der jeg selger unna mine gjenbruks og designting. Litt stolt ;-) Giveawayen er en karaff med glass i duse transparante pasteller. Nydelig. Uansett, ha en herlig helg videre!

  SvarSlett
 4. det där blir nog väldigt bra :)
  Hoppas allt e väl
  å missa inte

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  VÄLKOMMEN ATT VARA MED :)
  Förra veckan var 112 Fina Bloggar med
  Håkan

  SvarSlett
 5. Jeg ville hjelpe Liv, men jeg lever i et langt, langt nabolag. Alle de beste for både av deg der. Fra Carlos (Argentina). Jeg ønsker å ha noen snø på mitt sted, men det er altfor varmt her i Rosario ! ! !

  SvarSlett