tirsdag 4. oktober 2011

NYPERØDT

  Jeg trenger litt mer farger om dagen. 
Vårt hjem består stort sett av duse pastellfarger eller lyse jordfarger. Og det er en veldig grei basis til et lyst og norskt interiør. Men nå trenger jeg litt farge!! Og det er ikke alltid det skal så mye til. Badet har fått en liten fargeklatt og jeg har valgt å kalle det NYPERØDT. Den varme rød/oransje fargen man finner på - ja nettopp - nyper. Var jo ute og plukket noen her om dagen.

 Egentlig har det gamle (og hjemmevevde) hådkleet "nyperøde" bolsterstriper også. Det passer jo perfekt det nå. Når det er små detaljer som utgjør fargen, er det jo greit at man ser det igjen flere plasser. For å forsterke det hele.

Og jammen har ikke denne "gærne" messinglysestaken fra tidlig 90-tall tatt sin plass på badet også. Den er på en merkelig måte kuul syns jeg. Og den skaper en kontrast til alt det andre her inne som er så lite presentiøst. Dorullen - som dere ser - henger rett og slett på dørhåndtaket inn til et lite kott. Vi har ikke fått fikset oss noe annet, men denne er god som gull foreløpig.

Nyperødt.
Jeg kan like den fargen. Ikke for sterk og ikke for svak. En fin fargeklatt her hjemme. Og dessuten er det kjeme koselig med ting man kan plukke inn fra naturen. Den pynten er fin, billig, levende og man blir ikke lei den. Den går jo bare rett ut igjen når sesongen er over! Det er ikke bare her jeg har pyntet med naturmaterialer. Kanskje jeg må ta dere med på en liten rundtur og vise dere litt til også? Det får tilfelle bli i et annet innlegg.

5 kommentarer:

 1. Herlige fargeklatter! Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 2. Du har vel sett det, men dorullen bør absolutt skiftes.. stakkars neste mann går tom ;)) hehe

  SvarSlett
 3. Hei! Så fin blogg du har. Jeg ble oppmerksom på blogginnlegget ditt hos Hjemmescenen. Ble nysgjerrig på det lille medisinskapet med vademecumflasker, så herlig! Jeg bruker det gode gammeldagse munnvannet daglig, er avhengig av 2frisk pust, he he! Og jeg har selv et samme type skap som jeg er veldig glad i.

  SvarSlett
 4. Fin farge dette! Og så er det så greit med farger i små porsjoner som man lett kan bytte ut når man blir lei;) Supert å pynte med enkle midler, en skål med frukt kan gjøre susen i et rom!
  Synes lysestaken var fin jeg, og så er det noe med at man kan bruke litt "utgåtte" ting i en ny sammenheng, og vips så er de presentable igjen!

  Ha en fin tirsdagskveld!
  Klem fra Hanne:)

  SvarSlett
 5. Lenge siden jeg har vært på bloggrunde - så nå hadde jeg gått glipp av altfor mye her inne, gitt... Nydelig kombo med nyperødt mot gråmint! Og så er jeg SKIKKELIG misunnelig på det gamle Telemark-rkartet... Det er fantastisk fint, rett og slett!

  SvarSlett