mandag 21. november 2011

GRUNGEDAL

   
Jeg kan jo ikke la være...!
Gårdsjakten er over for vår del, men når kamera henger og dingler rundt halsen og jeg kommer over steder som dette, kan jeg bare ikke la være... Jeg kommer nok ikke til å slutte å oppsøke slike steder selv om vi har fått vår egen gård gitt, snarere tvert i mot. Jeg liker det landlige liv så godt og både Thomas og jeg gleder oss til å ta ordentlig fatt på det. Så dere må nok regne med flere bildeserier fra vakre Telemark (og andre steder!!) fremover. Håper dere er klar for det! Jeg kan jo ikke la være...!

I helga har jeg vært på kjempe koselig jentetur oppe i Vest-Telemark. (Takk for turen jenter!) Og hvorhen jeg har snudd meg, har jeg sett det vakre Telemark har å by på: Høye fjell. Dype daler. Vann. Gamle beitemarker. Bygninger med sjel og ikke minst truffet mennesker som lever her. Og jeg lar meg inspirere. Stort! Håper det også kan være til inspirasjon for dere!

Hjertens velkommen til alle nye følgere!
Kjempe koselig at dere blir med på denne Livs Lyst reisen :O)

9 kommentarer:

 1. Vi får hoppas att det är fler som känner lidelse för vackra platser, gårdar och hus. Kanske det medför att fler gårdar blir befolkade.
  /Cia

  SvarSlett
 2. Berre knips i veg du! Heilt supert å få slike bilder servert. Det er inspirerande. Men, ta gjerne med litt folkeliv og innimellom. Som du seier, det lever folk i Telemark også. Det gode liv er jo ikkje berre vakre bygningar og vakker natur, men faktisk det at vi bur og lever midt i dette paradiset. Få det fram, det ville inspirere endå meir!!

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder! Hva herlig blogg du har. Jeg ta deg på bloggrollen min. Jeg likker disse vakre gamle gårder.

  SvarSlett
 4. Så härliga bilder! Tokig är du inte, bara smått galen i allt gammalt... ;-)

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 5. Beautiful pics, have a nice monday!
  Cristina

  SvarSlett
 6. My dear, I love reading your blog. I"m so glad you have found your heart's desire. When I read your blog not all the words translate. Could you please tell your English speaking readers what "O" and "NOK" mean. When I try to use Google Translator, it does not translate.

  SvarSlett
 7. That is so beautiful!
  I always wonder why people (all over the world) let those precious homes go down like that...it is so sad.

  I am glad you've found your dream farm...can't wait to see what you will do!

  Francesca

  SvarSlett
 8. Så artig, trodde jeg var alene om å ta bilder av gamle, små hus!

  SvarSlett
 9. Å så moro , ser du har vore å tatt bilete av nabogården min i Grungedal . Det var moro å sjå . Her i Grungedal er det nokre veldig fine ubebodde gårder ( Og i omegn ) Liker for øvrig bloggen din veldig godt .

  SvarSlett