tirsdag 8. november 2011

Gården vår - FREMOVER

En liten sneak-peak fra gården vår i Telemark.
Jeg må fordøye alt litt før jeg tar dere med helt opp på tunet for å se ;O)

***
For en opplevelse dette var. Først og fremst å offentliggjøre at vi er glade eiere av vår egen gård. Men ikke minst for glade kommentarer fra dere. Så koselig!!! Tenk at det faktisk går så innpå en, å få fine ord fra folk man egentlig ikke kjenner. Tusen tusen takk! Dere gledet oss stort i går! Vi har kost oss med alle kommentarene.
***

Tenk at Gårdsjakten vår skulle ende slik!

Jeg hadde faktisk ikke turt å tenke det. At vi skulle finne det vi lette etter. Så fort. Men gårdsjakt var jo gøy uansett, tenkte jeg. Vi fant jo så mye fint på vår vei rundt i Telemark og det var moro å ha dere med på turene! Det har vært kjempe fint å lære masse om gammel byggeskikk og trender. Thomas og jeg har følt oss som små "historikere". "Hm... skal tro hvorfor de har valgt å legge taket på denne måten... Jo! Det er sikkert fordi..." Hehe. På denne måten har vi faktisk lært en hel haug og om ikke grunnlaget er godt nok til å pusse opp et helt tun, så har vi i alle fall nok til å sette i gang. Så får vi bare tilegne oss og finne kunnskapen underveis. Gjennom denne prosessen har vi også blitt kjent med folk som har samme interesse, så vi kan nok snappe opp et og annet tips og råd fra dem også. 

Thomas og jeg ser på dette som en stor mulighet og utfordring.
Begge deler.
Myyye skal gjøres, det lover jeg dere, men tenk så fint det kan bli!
Dere kan nok desverre ikke vente dere noen "før-og-etter-"bilder med det første. Dette kommer til å ta lang tid. Det må det bare gjøre. Men jeg kan love at dere skal få være med opp på plassen vår, både titt og ofte! 

Dere skal få mange bilder og blant annet skal dere få vite dette fremover: 

*Hvorfor falt vi for nettopp dette stedet?
*Hvordan fant vi gården?
*Fakta om plassen
*Bygningene
*Planene og drømmene våre

15 kommentarer:

 1. Åhh..så fantastisk!! Jeg elsker Telemark og dette ser jo perfekt ut! Ser absolutt potensialet her! Dere kommer til å få det så fint! Sikker på at gården er i de tryggeste hender! Lykke, lykke til! Jeg gleder meg til å følge dere videre!

  SvarSlett
 2. Gratulerer!
  Så fantastisk at dere fant drømmegården deres i Telemark :)

  Nå kan dere bidra til å ta vare på kulturlandskapet i landet vårt.
  Så et program på NRK i går med Hans Olav Brenner som reiste rundt i landet i en gammel Amason med campingvogn og snakket med folk om hvordan landet gror igjen. Var med på skogrydding i Telemark så beboerne skulle få igjen utsikten sin.
  Kanskje geiter hadde vært noe for dere? De er de mest effektive ryddere av krattskogen som vokser opp.

  Lykke til med alle planer for gårdslivet framover! :)

  SvarSlett
 3. Så fint det var der! Det blir utrolig spennende og inspirerende og se videre. Dette er akkurat det jeg synes er kjempeinteressant. Jeg er sikker på at stedet kommer til å oppfylle drømmene deres :)

  SvarSlett
 4. Fantastisk! Gleder meg med dere og er spent på fortsettelsen :)

  SvarSlett
 5. Jag visste att ni till slut skulle finna det ni sökte, och jag tappade andan när jag i förra inlägget såg vyerna och platsen där gården ligger. Ska bli så spännande att se interiören och följa er hur ni med er goda smak och byggnadsvårdskunskaper rustar upp gården till en riktig pärla!
  Eija

  SvarSlett
 6. Hei Liv!
  Gratulerer så mye med egen gård og eget gårdstun!
  Har fulgt deg en stund og lest om deres iver og entusiasme for gamle gårder, og nettopp derfor syntes jeg det er ekstra hyggelig på deres vegne:)
  For denne gården kunne neppe fått bedre forvaltere og eiere!
  Kos dere med gården,planene og drømmene videre!
  Jeg gleder meg til fortsettelsen.
  Klem.

  SvarSlett
 7. Lykke! Trodde ikke bloggen din kunne bli noe bedre, men kjenner jeg er kjempespent på alt som nå skal komme! Dette er helt fantastisk <: Gratulerer!

  SvarSlett
 8. Aller først: GRATULERER!!!!!!!!
  Utifrå det eg har sett på bilda, ser det virkeleg ut som ei perle dåke har funne!!
  Så kjekt!!!
  Gledar meg til å sjå meir og følgje med :o)

  SvarSlett
 9. Så fint:)

  Ja nå får dere vertfall mye å gjøre,men tenk så gøy!!

  Gleder meg til fortsettelsen:)

  Nyt dagen:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 10. Jeg er saa glad paa deres vegne:)

  Gratulerer:)

  Klem fra en som kjenner folelsen:)

  SvarSlett
 11. Ja dette vil nok ta tid, ikke rart du må fordøye det litt. Gleder meg virkelig til å følge med videre.
  Tenk noe så fantastik å få sin egen gård. Spennende nå å få hvire hvor den ligger. Det er flott i Telemark, vi har vært mye på hytte i nærheten av Augtbygdi

  Bente

  SvarSlett
 12. Gratulerer så masse med gårds kjøp! Dette ser da helt fantastisk og meget lovende ut. Jammen har det vært verdt jakten og ventetiden, tenker jeg. For plassen kunne vel neppe vært mer nydelig. Jeg gleder meg virkelig til å følge med dere, når dere etterhvert gjør gården virkelig til deres. Lykke til... og grattis!

  SvarSlett
 13. Gratulerer så masse!!!! Kommer til å savne gårdsjakten deres litt, har jo vært så mye fint. Men blir kjempespennende å følge dere videre mot drømmegården!!!

  SvarSlett
 14. Å så moro å lese at dere har funnet hva dere lette etter!! gratulerer så masse :) gleeeder meg til å følge med under oppussing ... så gøy

  SvarSlett
 15. Så kjekt at dere endelig fant gården dere har lett etter! Jeg er selv bondekjerring i Hardanger, og stortrives. Også er det så deilig uten naboer ;) Er bombesikker på at dere kommer til å trives som bonde og bondekjerring ;) Gratulerer så masse!

  SvarSlett