mandag 20. februar 2012

PÅ EN UTSTIKTSPOST

I går måtte vi bare ut. Få luft, kjenne solen varme og ikke minst nyte enda en tur opp på gården. Behovet for å komme seg ut i frisk luft bare øker. I perioder sitter jeg mye inne i forbindelse med jobben, så jeg nyter søndagsturene vi tar mer enn noensinne.

I går spendte vi på oss skia for å undersøke skogen og fjella bak gården litt nærmere. Vi må jo bli kjent med terrenget rundt oss der oppe ;O) Traktorveien var brøytet et godt stykke innover skogen, så det var enkelt å ferdes der. Men det er nokså bratte bakker oppe i lia og snøen var hard som is, så jeg skal innrømme at vi bar skiene en hel del. Med et stor kamera på ryggen også, så ble i alle fall jeg stiv som en pinne og var redd for å falle.

 
Men i løssnøen er det topp å gå på ski! Det liker vi og på en utsiktspost satte vi oss ned. Ski og staver under og granbar oppå. Så kunne vi sitte en god stund uten å fryse.

 Og nyte utsikten. For utstikten sier i alle fall vi oss fornøyd med. Fra toppen her oppe, så vi nesten over fjella som vi også ser nede fra gården. Gården ligger rett under oss her. Skjult av trærne. Blå himmel, majestetiske fjell, vann (foreløpig med is på) og skog - kan man ønske seg mer? Og legg forresten merke til dyresporene i snøen. Det er et rikt dyreliv her oppe. Spor overalt og i går så vi også et rådyr i skogkanten!


10 kommentarer:

 1. Herlig:)

  Tenk når du bare kan gå ut av din egen dør,og nyte dette med en gang:)

  Fin uke til dere:)

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 2. Kor lang tid tek det å reise for dokke til denne gården? Sidan dokke er der ganske ofte :-) Veldig fint og stemningsfullt. Du må gjerne blogge om kva planar dokke har. Skisser osv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi bor en og en halv time unna i bil ;O) Så det går an med dagsturer. Takk for tips/ønsker om blogginnlegg. Kan hende det dukker opp noe slikt etterhvert ;O)

   Ha en fiiin dag!

   Slett
 3. Nydelig! Heldige dere:)

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Vakkert er det i det "nye" landskapet deres ja:) Å være oppdagelsesreisende i ukjent terreng er spennende....:) Minner om da vi kjøpte ei lita 60-tallshytte ved Røros for noen år sida - etter noen gode tips fra naboer fant vi den flotteste fjellverden du kan tenke deg- herlig:)))Klem og god arbeidsuke til deg (bloggen din er en av mine favoritter for tida - en viktig liten del av mitt daglige liv:)))

  SvarSlett
 5. Så heldig dere er som har ett slikt sted i nærheten:-)
  Vakkert <3
  Klem

  SvarSlett
 6. For en fantastisk utsikt! Herlige bilder! :)

  SvarSlett
 7. The view is breathtaking. Just beautiful.

  SvarSlett