fredag 20. april 2012

MINUTT FOR MINUTT


Nrk sin nye tv-satsning blir fra Telemark. Nærmere bestemt Telemarks-kanalen.

Fra tunet på gården ser vi rett ned på Sundkilen som er en del av denne kanalen. Det vil si at vi kan sitte her oppe og se Victoria skli forbi i det stille vannet der nede. Hvis vi ikke går ned til vannkanten med bunad og norske flagg da! Eller Livs Lyst banneret mitt??!!! Hihihi!

Se "filmen" på Livs Lyst facebook. 
Jeg har lagt ut link HER.

10 kommentarer:

 1. Oh God, what beautiful mountains! and you're on the background of this beautiful northern nature. V. Smile

  SvarSlett
 2. Hihih! Så gøy! Jeg stemmer for bunad! ;)

  SvarSlett
 3. Las for nokre månadar sidan at dei hadde tenkt å filme Telemarkskanalen. Veldig glad for det. Har aldri vore der, men har fleire gongar ønskt å tatt turen. No får eg turen inn i stova. NRK er fantastiske når det gjeld tv-produksjon så dette vert nok bra. Du må stille deg opp i bunad og med flagg synest eg :-) Det vert sendt i august så då tenker eg det er utruleg vakkert langs heile kanalen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så morsomt! Jeg gleder meg jeg. Håper vi er i nærheten når Victoria kommer forbi. Vi må sørge for å være der da! Kjempe bra reklame for Telemark dette da. Gøy!

   Slett
 4. Hei! Det var morsomt og høre!!!
  Nydelig plass dere har.
  GOD HELG til deg og dine.
  Klem fra Anne-Marit :)

  SvarSlett
 5. Så artig :-)
  Gleder meg til å se deg i bunad med banneren :-)
  Nina

  SvarSlett
 6. For en aldeles nydelig plass dere har funnet, lykke til med oppussingen og gode stunder ;)

  SvarSlett
 7. Skjønner godt at de vil sende TV fra sånn vakker natur. Fikk nesten lyst til å bosette meg i Telemark selv, istedet for flatbygdene på Toten som er min opprinnelige plan.

  For å spørre om noe heeelt annet: Hvor er buksa og genseren din fra? Kunne trengt en sånn bukse, og den genseren så jo bare fantastisk god ut.

  SvarSlett
  Svar
  1. Buksen kjøpte jeg på G-sport om jeg ikke husker feil og genseren er fra XXL vet jeg. Men jeg har sett slike gensere andre steder også. Sorry at jeg svarer så sent, skal gå inn om du har en blogg også. Så du får ordentlig beskjed! ;O)

   Slett
 8. Denne utsikten er IKKE fin, du er IKKE heldig og jeg er IKKE misunnelig.... sukk... Liv, det er altfor vakkert der !! Tenk at du skal bo der snart!! Lykke til videre med restaureringen av huset ! det er spennende aa foelge med paa bloggen din ! Saa mange vakkre detaljer.

  Lisa

  SvarSlett