mandag 30. april 2012

NEI, IKKE ENDA...

 "Nå står vel plommetreet deres i blomst?" Jeg fikk spørsmålet i går og svare følgende: "Nei, ikke enda, men det spretter vel ut snart". Da vi dro i konfirmasjon i går, var det ingen synlige blomster på treet. Men i dag, da jeg tittet ut av kjøkkenvinduet så jeg på et tre i full blomst! Tenk, i løpet av èn solfylt dag!

 Og så vakre som de er! Treet er jo verdt å ha kun for denne blomstringen. Hihi. Tenk at noe er blitt laget så vakkert for å vare så kort. Naturen er raus og jeg sier bare at vi må nyte det de dagene det varer. 

 For å nyte de skjønne små hvite blomstene litt ekstra og ta en nærmere titt på dem, knakk jeg av en liten gren og tok med inn. 

Den fikk være med på en liten "photo-session" og så havnet den i et enkelt glass på kjøkkenbenken. Jeg må nok ut og knipe av noen flere. Dette skal nytes og være til glede for både øyet og nesen den tid det varer. Men treet gir seg jo ikke med dette: vi kan glede oss til både plomme-sanking og sylting til høsten.

9 kommentarer:

 1. Vakkert! Nå begynner endelig våren å gjøre seg gjeldene, deilig tid vi går i møte. Ønsker deg en forsatt fin mandag.
  Ps. den såpekoppen var jo bare så flott!!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Det er kjempe koselig når ting begynner å blomstre:) venter på mitt tre også nå:
  Ha en god kveld.

  Klem Merete

  SvarSlett
 3. Å den var nydelig, synd at noe så vakkert skal vare så kort tid :)

  Hilsen Lisbeth;)

  SvarSlett
 4. Hei, Ja epleblomster er nydelige:-) Fin kveld! klem Siv

  SvarSlett
 5. Jeg har også skrevet om tidlig blomstring i dag og håper at det kommer masse insekter fort ellers blir det lite frukt.

  SvarSlett
 6. Hei!Ja epleblomstene må være en av hagens og vårens vakreste vi mennesker har plantet...og som gir oss mer enn det...om det blir epler på treet!
  Nydelig fotosetting du laget...ja,savner den tiden da kunne se epletre i hagen til naboen eller på gården der vi bodde før....nå ser jeg langt ..etter om det dukker opp et tre i en hage...på vei hjem..:)
  Ha en fin dag vidre...skal ut å nyte sol og varme...en stund før kvelden e slutt.
  Hilsen Annki:-)

  SvarSlett
 7. Jeg elsker hagetrær og får masse av dem når vi flytter inn i huset da min mor tar avleggere på alle busker og trær som det går ann! Må også Få plantet litt koselige trær!:)

  SvarSlett
 8. Ser i noen av kommentarene over at plommetreblomstene dine har blitt til epleblomster, men hva gjør vel det. Det viktigste er jo at vi nyter det og gleder oss over det.
  Pussig sammentreff, men hos meg så jeg plutselig i formiddag at kirsebærtrærne hadde begynt å blomstre. Jeg har sjekket de hver dag, så det var i dag det skjedde her også. Herlig!

  SvarSlett
 9. So very very pretty, Liv! I love your outdoor furniture, your gorgeous tree, and the last photo of your soap dish is just stunning! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett