onsdag 2. mai 2012

FANTASTISK

Gården vårt sett fra en nut i nabolaget
1. mai 2012 vil bli en dag jeg vil huske. Ikke fordi det skjedde noe stort og spesielt, men likevel vil jeg huske den. Jeg skal prøve å forklare. Ofte bruker jeg få ord her på Livs Lyst. Jeg går ikke etter fullstendig i sømmene om ting. Da kunne man jo skrevet bok. Men jeg prøver å gjøre det lettlest og greit å skumme igjennom slik at man får en forståelse av hva mitt budskap er i hvert innlegg. Men i dag skal jeg ta meg tid til å dele litt ekstra med dere. 

For: Greit at vi drømte om en gård på landet. Greit at vi fikk tak i en som falt i smak. Men tanken på å skulle flytte "langt hjemmenfra" har ikke bare vært greit. Det er til tider en skrekk-blandet fryd som rår. For klart det er litt skummelt også - å ha kjøpt gård. Hvordan vil livene våre bli her oppe i skråningene? Vi har hilst på mange koselige naboer, bygda er vakker og vi har gode venner i nærheten, men likevel er det litt skummelt til tider.

Men i dag - på den vakreste dagen vi har hatt i år, våknet vi opp i campingvogna vår (hihhi!) til strålende vær. Knallblå himmel over høye fjell. Vi kunne nesten se gresset ble grønnere på jordet utover dagen. Vi har hatt godt og koselig familiebesøk og vi har vært på flere topper i nærheten av gården. En av dem avdekket denne utsikten (se bildet). Og da kjenner jeg meg så utrolig takknemlig. Tenk at denne gården er vår! Min og Thomas sin. Vi lekte litt med tanken på at vi kom gående forbi høyt her oppe og oppdaget tømmertunet der nede for første gang. Hva hadde vi tenkt og sagt da? Jeg tror vi hadde holdt pusten en ørliten stund. "Se på bygningene! For et perfekt lite tun! Tenk om vi kunne funnet noe slikt..." Det vites ikke hva vi ville sagt og hva vi ville tenkt. Historien forteller bare at vi måtte opp og se på tunet når vi fant det på Finn.no og at vi i går hadde en  FANTASTISK dag på gårdenVÅR!!

6 kommentarer:

 1. Det gjør meg glad å høre :)
  I am happy for you. Det ser veldig vakkert ut der.

  SvarSlett
 2. Hei, jeg begynte å følge bloggen din for et par mnd siden, kjempe inspirerende og morsomt å følge deg:-) Vi har også tatt den store avgjørelsen om å selge huset i Bærum og flytte til en kjempefin gård på Flå, som ligger nederset i Hallingdal. Vi flytter til sommeren og er veldig spente.. Jeg har akkurat den samme følelsen som du beskriver over. Skekkblandet fryd!!!
  Hilsen Andrine

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde og utrolig utsikt :)

  Skjønner at dere har skrekkblandet fryd, men dette tror jeg dere klarer kjempebra!!

  SvarSlett
 4. Hei. Ja, hos deg er jeg ofte. Du har så flotte bilder! Og den gården dere har "fått" ser ut som et fantastisk sted :))

  SvarSlett
 5. Utrolig vakker beliggenhet :-) Så lenge dere begge alltid har drømt om å bo på en gård på landet, er det ikke noe skummelt i det å flytte til gården deres. Bor selv på gård, og det å bo på en gård er jo en livsstil, og dere får jo prøvd det å bo der nå framover, mens dere restaurerer og pusser opp. Dere er så veldig entuisiaster når det gjelder gårdsliv, så det går nok supert :-)Dere har jo allerede startet med å ha dyr jo.. Tenker det blir flere etter hvert.. Spennende tider, hvor dere stadig vil oppleve nye ting på gården, og oppdage små spor/skatter etter en svunnen tid ! For det vil dere finne..Her har jo mennesker arbeidet i flere mannsaldre. Er spennende å følge med på gården deres :-))) Klem

  SvarSlett
 6. Vakkert!! er alt jeg har å si idag Liv....(med en liten tåre i øyekroken må jeg innrømme...)Det er bare så nydelig å lese tankene dine gjennom denne prosessen og akuratt gleden og takknemligheten du /dere har for dette vakre vakre stedet.


  Stor og god og faktisk rimelig varm klem herfra idag,vi har jo STRÅLENDE SOL!!!Kos deg!!

  SvarSlett