onsdag 11. juli 2012

LITEN TITT INN I STABBURET VÅRT

Enkel og midlertidig innredning
Hundekjeks liker seg i halvmørket her inne
 Endelig ble det en liten titt inn i stabburet vårt. Eneste lyskilde her inne foreløpig er den lille gluggen ut mot utsikten (lyset til høyre i øverste bilde) og sprekkene mellom tømmerstokkene... Når vi ikke tar frem skjøteledningen og setter på arbeidslyset da. Nå har vi begynt å tette sprekkene med dyttevatt av ekte ull og på tilhengeren ligger masse rupanel som skal bli himling. Nå skal det bli både vindtett og litt finere her inne. Parafinlampen på bordet venter egentlig bare på litt parafin. Det er veldig enkelt her inne enda, men vi håper å få inn både en sofa og noen stoler så vi kan bruke det til litt mer enn å bare sove i. Vi har flere planer for det lille "huset" og jeg skal dokumentere som arbeidet skrider frem ;O)

37 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig!! Alltid masse inspirasjon å hente hos deg! Du gjør det så vakkert rundt deg, med enkle hjelpemidler! :)

  Ønsker dere en god sommer, og gleder meg til fortsettelsen!
  -Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig skrevet, Mari. Tusen takk! Og ofte skal det ikke mye til (kun enkle hjelpemidler som du skriver) for å få det hyggelig når man bruker gamle ting. Det vet jo du ;O)

   Slett
 2. ååå så koselig! En riktig fin plass å falle til ro på kvelden..
  -Astri-

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er overraskende godt å sove i stabburet selv om det er så uferdig. Nå holder Thomas på med himlingen der inne da, så da blir det litt "renere" å være der. Så når vi ikke har gjester, sover vi i campingvogna må jeg innrømme... hehe

   Slett
 3. Super koselig Liv! Slik det skal være. Lengter til helg og Valdres igjen jeg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det ikke litt deilig å lengte litt også? Særlig når man har et konkret sted å dra. Herlig! Kos deg videre med sommerdagene. Håper de ikke regner bort som her...

   Slett
 4. Så koselig du har stelt her inne Liv..Takk for titten:)

  Nyt sommeren på landet:)

  Klem Linda;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ble kun en liten titt Linda. Alt er som sagt veldig midlertidig. Men litt stemning ble det fra stabburet da i alle fall og en liten titt inn i hvordan det etterhvert vil bli.

   Slett
  2. Og vi nyter sommeren på landet. Vi vil egentlig ikke hjem vi nå... hihi

   Slett
 5. Må være koselig å våkne opp her inne.

  SvarSlett
  Svar
  1. It is! ;O) Eller kanskje enda koseligere å legge seg her inne. Det er så frisk og godt og passe mørkt. Det er jo så klart bakdelen om morgenen da. Det er så mørkt at jeg tror jeg kan sove lenge lenge til....heheh

   Slett
 6. Sjølvsagt må de "flytte" inn i stabburet, om enn berre midlertidig innreia. Det hadde eg heilt klart gjort sjølv og. Morro å prøve seg fram, planlegge og finne ut korleis det skal bli. Artig!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er gøy å ha tatt fatt på dette. Både låve og innhus er større prosjekt og det er så deilig å se at noe går fremover. Noe som SYNS! Og så har vi altså skaffet oss flere soveplasser når vi får besøk. Det er supert!

   Slett
 7. Hei, gleder meg hver dag å titte innom bloggen din, den er så "ren" og lett å lese. Det er også fantastiske innlegg du lager. Grattis!
  Stabburet, takke seg til hybelkaniner som ikke slår seg til, frisk luft og koselig rom.
  Hilsen Solbakken

  SvarSlett
 8. Hei, gleder meg hver dag til å titte innom bloggen din. Den er så "ren" og lett å lese med innlegg som hver gang er like interessante. Grattis!
  Kuult med et stabbur, ingen hybelkaniner i sikte, luftig og hyggelig innredet.
  Det blir et flottere og flottere sted ser jeg.
  Hilsen Solbakken

  SvarSlett
  Svar
  1. Hallo Solbakken! Takk for det. Gleder meg å lese slike kommentarer. Kjempe koselig at du liker deg her inne på Livs Lyst. Og tusen takk for at du forteller meg det! ;O) Det gjør meg glad!

   Ha en fiiiin sommerdag!

   Slett
 9. Så koselig det var der! :D Kjempeflott! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Som sagt til noen over her, det ble bare en liten titt inn. Alt er så halvferdig enda, men her kan man i alle fall ane hvordan det kan bli til slutt.

   Slett
 10. Så vackert Liv, det uthuset var ju som ett flott rum inomhus!!! Vilken timmervägg och snygg styling, såg du inredningen i min loge? Mera bilder kommer därifrån inom kort.... visst är det roligta att ha flera "hus" att inreda;) Vackra bilder som alltid i din blogg, smakfullt! Ha en fortsatt skön sommar! mari.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk Mari! Jeg går inn og sjekker låven din. Det vil jeg jo ha med meg!!

   Slett
 11. Så vakkert! Her har vi også et stabbur som skal innredes etterhvert, men vi har mange proskjekter som skal ferdigstilles først. Tusen takk for titten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjenner til det der! Mange ting som skal gjøres og man vet ikke helt hvor man skal ta fatt. Nå startet vi med stabburet av praktiske årsaker og det er jo koselig det. Lykke til med all ferdigstillelsen da! ;O)

   Slett
 12. Det var bare såå sjarmerende, jeg likte den enkle og røffe stilen jeg.
  ønsker deg en nydelig dag , klem Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, takk. Så bra! Enkelt og røft, det er hva det er ja.

   Slett
 13. Virkelig sjarmerende! Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du syns! En fiiin dag til deg og!

   Slett
 14. Virkelig herlige og nostalgiske bilder! Bukketten av Skvallerkål gjorde seg veldig i kurven!!
  Tenk at et sånt ugress blir så vakkert når det blomstrer:o)

  Ha en fin dag!
  Heleneklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Kaller du den Skvallerkål ja? Hehe. Vittig med forskjellige navn. Jeg har alltid sagt Hundekjeks og jeg tipper at det finnes flere navn. Morsomt.

   Slett
 15. Så koselig.
  Hundekjeks her også, men fin er den uansett hva den kalles.
  Gleder meg til å følge med stabburet framover.

  Lykke til med mye og morsomt arbeid.
  :) Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, Inger! Det blir gøy å få litt orden på ting der oppe.

   Slett
 16. Hei!
  Så nostalgisk og nydelig dette var:) alltid så koselig å se bilder fra deg, alt er bare så vakkert!
  Fortsatt lykke til med arbeid og prosjekter:)
  Så gleder jeg meg til å se mer!

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for lykkeønskninget! De tar vi gjerne med oss på veien.

   Slett
 17. Så utrolig fint. Hver gang jeg ser bilder innenfra hos deg, enten det er i byen eller på gården blir jeg litt lamslått av hvordan du får det så fint overalt rundt deg. Den litt "hvordan får hun det til" - følelsen som jeg blir sittende igjen med..
  Imponert!!

  SvarSlett
 18. Så herlig, liker den enkle stilen din :)
  Gleder meg til å se fortsettelsen!

  Lisbeth

  SvarSlett
 19. Å, så koselig dere har det på stabburet! Nettopp det at der så enkelt, er jo det som gjør det så fint! Kan forestille meg at det må være godt å sove her, ja.
  Ha en fortsatt fin dag :o)

  -mona-

  SvarSlett
 20. Så koselige bilder, og så flink du er til å sette gjenstandene "riktig" sammen! Jeg får skikkelige mimre-vibber når jeg ser bildene dine, minner fra barndommens somre på bestemors gård... Det var tider det! :)

  SvarSlett