søndag 14. oktober 2012

EGENTLIG IKKE

Jeg bruker å ta helt fri på søndager. Både fra blogg, jobb og fiksing i hjemmet. Det er virkelig viktig å ha en dag i uken der man kun slapper av og koser seg. Gjør noe man syns er behagelig og nyter det. Noen ganger kan det være vanskelig å lande på slike dager, man er liksom vant til å tenke at man må gjøre noe fornuftig hele uken. Og i dag var vel en av disse dagene... Jeg klarte ikke å la være. Jeg har rett og slett jobbet litt med reportasje. Ordnet litt etter en bakedag i går og tatt en god del bilder til en sak som kommer i det offentlige rom litt senere. Det å lage slike saker er både tidkrevende og det er mye som skal rigges, men i dag hadde jeg det meste klart og har egentlig bare kost meg med å ta noen koselige bilder. Det må vel være lov på en søndag? Kremt! Egentlig ikke, men nå er det altså gjort... Men jeg bekrefter herved at resten av dagen er satt av til kun kos!

5 kommentarer:

 1. Héi.
  Jeg syntes det må være lov, blir jo litt som jobb og hobby glir i ett på et vis, bare du koser deg så er de greit, du får lov.
  Nydelig bilde,
  Ha en fortsatt fin dag.
  Klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Det hørtes igrunn koselig ut det du har gjort, særlig når det meste var klart :)

  Kos deg videre i dag.

  Lise

  SvarSlett
 3. Så bra at det er flere enn meg som synes at søndager skal være kos og slappe av dag! Vi nyter søndagen med å fyre i ovnen, og lage en stor togskinne bane. Mor og barn koser seg! Ønsker deg en nydelig søndag!

  SvarSlett
 4. Hej Liv! Beautiful picture! Have a wonderful lazy sunday!

  SvarSlett
 5. Høres ut som et godt valg å ta fri på Søndager som er en så herlig dag:)
  Men noen ganger gjør man jo litt allikevel, men nå var jo det meste klart:)
  Nydelig bilde:)
  Klem Merete

  SvarSlett