torsdag 22. november 2012

TRADISJONELT OG KOSELIG


Jeg har faktisk ikke tenkt å pynte til jul her i huset før 1. desember, men julereportasjer, det har jeg holdt på med en god stund nå. I juleutgaven av Lev Landlig får dere være med på et besøk til Janne. Hun feirer en tradisjonell og koselig jul på småbruket i Telemark. (Og på slike plasser liker vi oss, sant? ;O) Hos Janne står mattradisjonen i høysetet og hun baker så klart alle "syv slaga". Symaskinen og kreative påfunn er heller aldri langt unna.

Janne har også blogg: HER om du har lyst å titte inn ;O)

6 kommentarer:

 1. Har lest og er imponert. Skjønnar ikkje at ho har tid. Det er sjølvsagt koseleg, men eg har erfaring med at det er så mykje kaker til overs når jula er over.

  Så kom eg til å tenke på, har dama jobb midt oppi alt dette? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Når man har tradisjonsmat som hobby er det utrolig hva man rekker. Janne har vært hjemme med datteren i permisjon en stund nå, men hun har vært i full jobb tidligere og vært like ivrig ved kjøkkenbenken da.

   Det er noe med det at man liker det så godt. To fluer i et smekk ;O)

   Slett
 2. Julepynting 1. desember er kanskje seint for interiørbloggere, men for meg som er vokst opp med pynting lille julaften er det fortsatt tidlig. ;) Adventspynt hører vel desember til sånn tradisjonelt, men nå er det visst jul fra medio november og så hives den ut i romjula - og så syns folk jeg er rar som vil ha pynt til over nyttår.

  SvarSlett
  Svar
  1. Kanskje ting er i ferd med å forandre seg? Som med så mye annet. Men om jeg liker det, det er en annen sak. Jeg vil gjerne holde jula til desember og gjerne helt til 13. eller 20. dag jul. Men det har "skjært seg" enten den ene eller andre veien noen ganger må jeg innrømme.

   Slett
 3. Hei, Liv!

  Tenkte bare jeg skulle gi deg litt ros for bildene dine :-) Jeg leser bloggen din innimellom, og tenker at det er jo bildene som "fullfører" det hele. Og det bildet av Janne med favnen full av ved er virkelig godt komponert! Lykke til videre med bloggingen!

  Vennlig hilsen Bente

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Bente! Gode ord er godt å ha med seg på veien videre :O)

   Slett