torsdag 19. september 2013

BABY-FORBEREDELSER

Jeg har fått spørsmålet og joda, det blir litt baby-forberedelser. Plutselig dukker det opp et nytt element på Livs Lyst og det er jo litt utenfor tema sånn ellers så jeg lover ingenting fremover, men litt i alle fall, skal det bli. Jeg skulle gjerne hatt tid til å gjøre tusen flere ting enn det jeg foreløpig har rukket, men en kan vel kanskje like godt vende seg til at tiden ikke kommer til å strekke til fremover. Men litt har jeg da alltids fått gjort.


Blandt annet har jeg hatt så lyst å sy sengetøy til denne lille dynen. Jeg har jo et snev av sengetøy-dilla og det er jo like moro med dette småtøyet. Kanskje enda mer moro? Så jeg rotet frem noe stoff jeg hadde liggende her om dagen og hadde et mål for øyet: å sy et sengetøy i lyseblå striper med en helt spesiell blonde på. Nemlig en sart og tynnslitt blonde jeg selv hadde på mitt sengetøy som liten. Jeg hadde ikke hatt samvittighet til å kaste den tidligere og nå kommer den jo altså til sin rett igjen. Nostalgiker som jeg er. Så nå er i alle fall det første hjemmesydde sengetøyet klart og kanskje blir det fler? Hvis ikke har jeg allerede både arvet og kjøpt noe nytt. Så det skal ikke mangle noe å pakke lille inn i.

Selve vuggen har vi kjøpt brukt. Den var i en kraftig 80-talls blåfarge da jeg fant den og nå er den vasket, pusset og malt med gråfarget linoljemaling. Malingen som er laget av helt ufarlige pigmenter og som selv en gravid kan male med. Vuggen står hendig og klart plassert i stuen.

*For deg som ikke visste at det er en liten baby på gang: HER

13 kommentarer:

 1. Your bed is soooo dreamy!
  It' s you!
  I wish you a happy weekend!
  With love,
  Geli

  SvarSlett
 2. Ååh, så koselig! Nydelig vugge, og sengetøyet var noe av det nydeligste jeg har sett.
  Og så herlig at du har hatt samme blonden når du var lita. :)
  Ha en fin dag! :)
  Jeg liker denne type innlegg veldig godt, interiør og fine ting, og med ett dryss baby i tillegg som blir som rosinen i kaka. ;)

  SvarSlett
 3. Tá je krásna ! Pekne zapadla do obývačky.
  Jana

  SvarSlett
 4. Kos deg i ventetiden! Viktig forberedelse til en ny og kjemperik, spennende og mindre forutsigbar ( les spennende ) tilværelse...
  Nydelig vugge og sengetøy...

  SvarSlett
 5. Ett baby-innlegg her på Livslyst !!!Nei og nei det var nesten for mye av det gode :) Nydelig vugge, nydelig farge, nydelig teppe i ett nydelig rom !
  Ha en super fin dag.

  Lisa

  SvarSlett
 6. So wonderful! Your baby will sleep very well in it!
  Tinka

  SvarSlett
 7. Så koselig, og veldig fint sengetøy du har sydd! Jeg hadde en nesten maken vugge til dattera mi, vi hadde utrolig mye glede av den, særlig når hun hadde lyst til å våkne for tidlig! Ingen ulempe heller at den ser så fin ut!
  Fortsatt masse lykke til, hilsen Signe.

  SvarSlett
 8. Så veldig koselig det blir!! En stor klem herfra

  SvarSlett
 9. Å så koselig!!! Det nærmer seg vel nå!
  Mine barn har også sovet i vugger. arvet etter deres tipp, tipp oldeforeldre.
  Så koselig at du har sydd sengetøy også da.
  Flinke deg!!! Kos deg masse i dag. Og ha en strålende helg!!!

  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 10. Der smeltet mitt hjerte, igjen... Det gjør det nemlig stadig her inne hos deg. Først og fremst GRATULERER, såå hyggelig å lese dere venter på å bli foreldre. Også så nydelig velkomst dere har planlagt for den lille. Hadde selv en vugge stående i stua da jeg hadde så små, den var tidligere brukt av både morfar, mor og meg, så den har "sett" noen generasjoner,- det er til og med slitemerke på den ene meien etter flittig bruk! Så hyggelig å bringe noe videre fra generasjon til generasjon enten det er vugger eller vakre blonder - og du er ALLTID så flink til å "sy" ting sammen... Gleder meg til fortsettelsen... Varm klem fra Kleo

  SvarSlett
 11. Så koselig med vugge til den lille,jeg syntes også det var så kjekt å sy sengetøy
  til mine barn.Veldig fint det du har sydd,fine farger og blonder.Mvh Merete

  SvarSlett