tirsdag 17. september 2013

DUFTER PÅ NATTBORDET

På nattbordet på soverommet har jeg lenge hatt vaskefat og kanne i porselen, men nå syns jeg det var så koselig å sette noen levende blomster der. Det ble i første omgang en bukett med mintplante fra hagen. De blomstrer så fine og lilla nå. Ikke minst dufter de lett av mint. Det er en frisk og god duft å ha på soverommet syns jeg. 

På sengen ligger et heklet sengeteppe jeg fikk til en meget hyggelig pris i en bruktbutikk her om dagen. Det var helt og fint og tålte til og med en runde i maskinen på 95grader. Deilig å vite at det er heeelt rent :O)

Duken på nattbordet er også kjøpt brukt. Fant to stk broderte "halvmåne"-duker som var helt strøkne. Det er så utrolig moro å komme over slike ting på loppis. Det er faktisk utrolig hva som kan skjule seg midt i en kleshaug! 

Den lille spilledåsen er til babyen i magen ;O)

Duftlyset gleder meg også stort med sin utrolig rene og deilige bomullsduft. (Kjøpt hos byeldhuset.no) Sammen med blomstene utgjør de en enkel pynt på nattbordet, men desto mer kan flere sanser nyte det. Og nettopp det liker jeg. Å innrede for mer enn bare synet.

13 kommentarer:

 1. Så hyggelig soverom du har. Får lyst til å gå å legge meg igjen jeg, selv om jeg akkurat har stått opp. Ønsker deg en fin dag.
  Hilsen Marit

  SvarSlett
 2. Så koselig et soverom! Du har redd opp så fint, fikk lyst til å legge meg der! :) Nydelig liten duk du fant der, og sengeteppe, åååå så flott! :)

  SvarSlett
 3. God morgen, så koselig på soverommet ditt!

  SvarSlett
 4. KJære deg, jeg har et lite spørsmål: er det en Lotta i bråkmakergatan gris du har på toppen av kurven? Og om ja: har du sydd den selv? Og om ja ( ;o)) kan du hinte om hvor man finner mønster?

  Mvh
  Märtha

  SvarSlett
  Svar
  1. Det stemmer akkurat at det er "grisen fra Bråkmakergata". Jeg har desverre ikke sydd den selv...
   Kom over den i en butikk i Arendal for en goooood stund siden. Vet ikke hvem som er produsent, men kanskje noen andre vet? Kan sjekke på Livs Lyst facebook ;O)

   Slett
  2. Vi har funnet ut at den i alle fall ligner veldig på Maileg sine griser. Ser at de har stripete, men min er helt lys rosa ensfarget. Det nærmeste vi har kommet hittil da i alle fall.

   Slett
  3. Her vet du: her er link til hvor man kan kjøpe den i alle fall!

   Link: http://www.maileg.dk/produkt/gris--small--pink.aspx

   Slett
 5. Hei!
  Veldig koselig med blomster og lys på nattbordet. Jeg er dessverre ikke flink nok til å sette friske blomster der selv, men ved å se ditt delikate soverom med så nydelig pyntet nattbord får jeg inspirasjon.
  Vakkert soverom, vakre bilder.

  Ønsker deg en fin tirsdag!
  Beste hilsen fra Trine

  SvarSlett
 6. Åå, så herlig soverom! Jeg fant et lignende teppe på loppis i helgen, nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte det.. :)

  SvarSlett
 7. Enkelt, vakkert og stemningsfult. Ha en fin dag :)

  SvarSlett
 8. Så koselig soverom :-)Du er flink til å skape stemninger. Så spennende med baby ! Har du laget noe fint til den ? Ha en fin dag. Klem

  SvarSlett
 9. Your room looks truly beautiful. So crisp and inviting.

  SvarSlett