torsdag 10. oktober 2013

PROBLEMER!

Jeg har rett og slett problemer med blogspot om dagen jeg. Har dere? 

Jeg hadde så lyst å vise dere at jeg har fått tak i disse skjønne gamle blondetrøyene så jeg tok et bilde, lastet det opp i et innlegg og da skjer dette: Bildet blir mørkt og overskarpt... Så utrolig kjedelig. Alle bildene jeg legger ut blir overfarget, mørke og alt for skarpe. Jeg har jo ikke hatt problemer med dette tidligere, så det var utrolig kjedelig å oppdage at alle innlegg blir slik. Det går jo ikke. Er det bare her problemet ligger tro, eller er det noen som har vært borte i lignende??

13 kommentarer:

 1. Åh så søøte:) Jeg har ikke merket noe til det.. Kjedelig da

  SvarSlett
 2. Uff, det hørtes ikke kjekt ut, har ikke opplevd dette selv, men skal blogge idag, så får jeg se hvordan det går.... nydelige babytrøyer du har der, har selv noen slike på loftet.... lykke til med blogginga! klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Uff, det hørtes ikke kjekt ut... har ikke opplevd det selv, men skal blogge idag, får se hvordan det går. Nydelige babytrøyer du har der, har noen slike på loftet jeg også! Lykke til med blogginga. Klem fra meg

  SvarSlett
 4. Hadde problemer med å i hele tatt få opp bildene mine her for ikke så lenge siden iallefall. Om de får en litt annen farge har jeg ikke tenkt over. Merkes kanskje bedre med både større bilder og bedre kvalitet..? Håper det ordner seg iallefall :)

  SvarSlett
 5. Slike hadde jeg til mine gutter da de var små. De var så søte og jeg hadde med kraver i alle farger - gul kant, blå kant, grønn kant ..... Det var dengang det! :-)

  SvarSlett
 6. Kjempekoselig med babyforberedelser! Søte blondetrøyer, hadde slike til førstemann i1983...jeg forandret titelbildet for en stund siden, det er blitt aldeles overdimensjonert.. Det har det aldri blitt før, selv om jeg verken har beskåret det eller redigert det på annen måte..blogspot hva skjer?

  SvarSlett
 7. Så søte trøyer da!
  Hadde sånne når jeg var liten også :)

  SvarSlett
 8. Jeg hadde problemer med å få lastet opp bilder.. men det er en stund siden.. kjedelig er det!
  Så nydelige disse bodyene var da! :)
  Håper det ordner seg med blogspot.
  Ha en fin høst uke :)
  Fant ut av det med fangmønster- men fant ikke noe norsk side med noe god oppskrift. Fant derimot en engelsk en :) gleder meg til å prøve! Så har jeg kjøpt meg garn til den blå og hvite koften :)
  Klem Wenche

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flink du er! Du må gi meg et hint når du har startet da. Jeg er sikker på at du klarer det. Og mønsteret er jo så fint!

   - og jeg også håper at det bare hjelper å lukke øynene og vente på at blogspot fikser seg igjen. Jeg har jo gjort det på helt samme måte hele tiden... Merkelige saker...

   Slett
 9. Søde små bluser -
  har ikke prøvet at mine billeder ændrede sig. håber det virker for dig fremover.

  SvarSlett
 10. Håper du får orden på bildekvaliteten når du laster opp,du er jo proff på blogglaget,Alltid masse skjønne bilder hos deg.En stor glede for oss hobbyfolk.Herlige trøyer,slike hadde jeg til mine jenter som nå er 18 og 20.
  Bra at jeg har spart på dem til neste genrasjon.Lykke til med bilder og babyforberedelser.God helg!

  SvarSlett
 11. Hei hei
  Jeg har problemer når bilde skal lastes opp,fargene blir ikke de samme og møbler ser skittent ut :/ Hmm
  Har du fått orden på ditt?

  Bente

  SvarSlett
 12. Åh, så fine skjorter. Elsker babyskjorter med blonder. Jeg brukte mine gamle fra jeg var lita til min datter og så kjøpte jeg sånne brillebukser til.

  SvarSlett