onsdag 6. november 2013

ET TRAU MED JULEFORBEREDELSER

Det klør i fingrene mine om dagen altså. Jeg har så lyst å begynne med juleforberedelser. Fylle huset med dufter, naturmaterialer og god julestemning. Men... jeg skal holde igjen. I alle fall selve julepyntingen. Juleforberedelsene de kan man så smått gå i gang med nå syns jeg, så ikveld sitter noen gode venner rundt stuebordet her hos oss. (Jeg har til og med kjøpt pepperkaker for anledningen ;O og god julemusikk finner jeg jo på Spotify.) På stuebordet står et trau med juleforberedelser og frister. Klart til å sette fingrene i!

Hva har jeg i go`trauet?
Hva har jeg tenkt å lage?

God jul-tape til innpakking # Kongler til pynt fordi de er så utrolig dekorative (rett og slett)

Papirstjerner til julepakkelapper # Pepperkakeformer som mal

Men det er mer: 

Hvit ull og tove-nåler spiller hovedrollen her da. Jeg skal nemlig prøve meg på tovede hjerter i pepperkakeformer. Så får vi se hvordan resultatet vil bli. Jeg har nemlig aldri tovet på denne måten før. Tipper det er en del av dere som har gjort det og har erfaring med det. Ikke jeg altså, men første gang er man nybegynner og jeg gleder meg. Jeg skal holde dere oppdatert! 

15 kommentarer:

 1. Thank you Liv, for posting these beautiful photos to inspire me with my own Christmas decorating. I love the Christmas tape and have ideas to put it to use. However, here in the US, we do not have tape with Norwegian words on it. Is there a way to order it on-line from someone there in Norway?

  I also love the idea of the felted hearts.

  Linda

  SvarSlett
  Svar
  1. Hi Linda!

   I´m not sure where you can order norwegian tape online, but I`m sure there is a way. I can ask my readers on Livs Lyst facebook?! Maybe there is someone who knows? Follow on facebook. Maybe you will get the answear you want?

   Livs Lyst facebook: https://www.facebook.com/LivsLyst

   Slett
 2. Syns det er litt tidlig og begynne og pynte til jul hehe , men skjønner dæ, æ e likedan :)
  Men det er så koselig og forberede da,men æ har ikke splla julemusikk enda, men æ har handlet julegaver og pakket dem inn og sortert de i forskjellige poser , og det var skikkelig koselig jobb , nu bugner jo butikkene med juleting og jule mat ;)
  Æ elsker denne tia :)

  Ha ei fortsatt fin uke, hilsen Lisbeth :=)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da har du kommet lenger enn meg altså ;O)
   Jeg har bare såvidt snust litt borti disse julehjertene jeg lagde i går. Jeg klarte bare ikke la være. Julepynten... den skal få vente både vel og lenge enda. hihihi.
   Men julegaver må jo være superkjekt å ha på plass nå da!! Jeg får fly rundt i butikkene med barnevogn og ammetåke. Er ikke sikkert det blir en suksess.... hihi

   Slett
 3. Du lager utrolig fine innlegg (som dette!), men overskriftene med den fonten du har nå klarer jeg ikke å lese :-) Det er jo såklart teksten i innleggene som er viktigst og den er alltid bra :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Bente.

   Tusen takk for at du sier fra om dette.
   Jeg vil jo at alle skal kunne lese hva jeg skriver her.
   Det har vært tull med blogspot om dagen skjønner du og jeg finner ikke ut av det....
   Men nå skal jeg igjen gå inn og PRØVE å forandre skrifttypen jeg bruker på overskriftene.
   Tusen takk for at du sa fra ja!

   Slett
 4. Dette høres veldig koselig ut! Jeg har også bare tovet på gamlemåten, men de sier det skal være lett å få til......
  Lykke til, kos dere!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarte det! Og de ble fine. Jippi!!!! :O)

   Slett
 5. Så koseleg! Du får lære oss det vidare når du kan det ;-)
  PS: så kjekt du er SÅ sprek rett før..

  Nattaklem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, den gode formen setter jeg skikkelig pris på. Veldig bra!
   Jeg skal vise dere etterhvert jeg. Hjertene ble riktig så fine.

   Slett
 6. Så koselig! Vil gjerne ha "oppskrift" her hvis du får det til :-) Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skal fortelle dere hvordan dere kan få laget slike hjerter etterhvert. Og vise dere hvordan mine ble ;O) Det var veldig moro å lage dem!

   Slett
 7. Hei hei. Jeg har filtet noen røde hjerter for noen år siden, veldig koselig å holde på med. Kjøpte to kits, med 6 hjerter i hver, tror jeg det var, på panduro, men har ikke laget alle enda. Skal tro om jeg får tid i år? Mest sannsynlig ikke med kjøkkenet som skal bli ferdig til jul. Kos deg med foreberedelsene til både det ene og andre ;-) Og takk for sist forresten, håper det blir flere ganger :-)

  SvarSlett
 8. Koser meg med dei fine innlegga dine! Har begynt å glede meg til adventstida! Julekorta er under produksjon og julelefsene skal bakes på søndag!

  SvarSlett
 9. Gleder meg alltid til å lese de fine innleggene dine! Snart er det adventstid og de lange kveldene må benyttes til både bakst og til å lage julekort! Dere har jo mye spenbende å se frem til! God førjulstid!

  SvarSlett