mandag 4. november 2013

livslyst@instagram

Da har jammen Livs Lyst også kommet seg på Instagram.

Dette er så langt ukjent mark for meg, men jeg har satt meg litt inn i det de siste dagene og har så smått begynt å legge ut bilder. På min egen konto! Ikke værst. Jeg ser for meg at jeg vil bruke dette mediet til mer uhøytidelige og kanskje litt mer personlige oppdateringer. Men så klart; stoooort fokus på landliv og interiør.

Tipper at mange av dere allerede har deres egen instagram-konto og har mer erfaring på dette en meg, derfor vil jeg oppfordre dere til å legge igjen deres brukernavn i kommentarfeltet her så jeg kan finne dere eller om dere trykker dere inn på livslyst@instagram så skal jeg leter dere frem der. Det siste er kanskje enklere? Jeg tenkte i alle fall å følge alle som følger Livs Lyst på instagram. Det hadde vært moro å se hva dere er opptatt av på denne fronten og dessuten får vi enda en kanal å kommunisere på.

Gleder meg til å møte dere der inne!

8 kommentarer:

 1. da fant jeg deg og følger deg ....gleder meg! :-)
  jeg er på instagram som tonerosehuset

  klem tone

  SvarSlett
 2. Gøy! jeg følger gjerne Livslyst på Instagram. Liker veldig godt å se omgivelsene med ditt blikk. Mitt brukernavn er tonecec.

  SvarSlett
 3. Fant deg og følger deg!
  Jeg er også på instagram som solinesverden

  SvarSlett
 4. Så moro,jeg har fulgt bloggen din leenge og syns det er flott at du kommer på Instagram. Jeg følger deg nå og mitt brukernavn er ahand53.Hilsen Asbjørg

  SvarSlett
 5. Så moro,fant deg og følger deg!Hilsen Asbjørg,på Instagram som ahand53

  SvarSlett
 6. Finner deg ikke jeg.... Mitt brukernavn er stokkoekari

  SvarSlett
 7. Følger deg........Lykke til med fødsel:-) Du har mange koselige år i vente!! charl8bye

  SvarSlett
 8. Fulgt bloggen din lenge, gøy å se deg på instagram, gleder meg til å følge deg der også! Lykke til! Hilsen karianne (instagram : karianne_nv)

  SvarSlett