fredag 1. november 2013

!

Som dere vet, er snart en baby i kommingen her hos oss. Da er det jo både normalt og på sin plass med litt permisjon. Det blir det fra min jobb også, men det er i alle fall foreløpig vanskelig å holde fingrene helt unna. Og dessuten kan det jo hende at idèene ikke vil stoppe helt opp heller og jeg tror jeg fortsatt vil ha et øye etter aktuelle reportasjesaker. 

Derfor skal jeg oppfordre dere!

Driver du med en type lokal matproduksjon eller er du en kreativ gründer? Har du et vakkert tun i landlige omgivelser? Er hagen din full av gamle mormorblomster eller bugner over av frodige vekster? Har dere akkurat startet på et oppussingsprosjekt? Har du et sjarmerende og landlig kjøkken? Eller et annet rom? Eller er hele huset landlig innredet? 

Ja, har du et landlig (gårds)prosjekt på gang? 
Ikke nøl med å ta kontakt! Jeg vil gjerne ha tips om både steder, bygninger, hele gårder, små hytter, setrer, enkelte rom, et vakkert hjørne av et tun, mat, en landlig aktivitet .... 

Ta bilder og send meg på mail.
Tegn og forklar.

Ikke farlig. Bare moro. Kanksje blir din idè aktuelt reportasjestoff?!
Alle mailer vil bli besvart, men husk at jeg er i fødselspermisjon og det er store og viktige ting som skjer samtidig. Så vær tålmodig om du ikke får svar med det samme ;O)

8 kommentarer:

 1. Beautiful photos!
  Greetings, RW & SK

  SvarSlett
 2. Gäller din uppmaning oss i Sverige också? Tack för din trevliga blogg som jag följer sen några månader tillbaka.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg vil gjerne se aktuelle idèer fra Sverige også!

   Slett
 3. Liv,
  I live in a rowhouse in a city near Seattle, after many years in a house with a garden. I do not have a large country kitchen, though I wish that I did. And, here, I have no garden - only a few plants in pots outside my back door. I do love the "country" style of decorating and have some family antique pieces. Do you have any suggestions for decorating my small kitchen to reflect my Norwegian heritage?

  I will miss your blog while you are on maternity leave. I will be anxious to hear when your baby arrives.

  Thank you,
  Linda

  SvarSlett
 4. Heia. Jeg er ikke en kløpper på interiør, men jeg likte bloggen din kjempegodt, også det som har med interiør å gjøre :) Jeg går også straks ut i permisjon og føler meg stadig større og større. Jeg la ut link til kofteprosjektet ditt (som inspirerer meg veldig) på gruppen #nrkstrikk på fb i dag. Syns det er et kjempebra initiativ du har tatt :)

  Lykke til med alt som skal skje!

  SvarSlett
 5. Hei. Jeg syntes det er så hyggelig og moro at noen fremmer det å bo landlig og på bygda. Noen må vise at det er faktisk noen fordeler med å bo litt "avsides" eller landlig. Syntes bloggen din fremmer de verdiene og interessene som man har/kan få når man velger å bo på landet. Bente

  SvarSlett
 6. Hei.. Jeg stikket 2 Telemarkskofter i 1970.. De var de vakreste på markedet, etter min mening i den tiden. Den ene har jeg enda, riktignok godt slitt. Finner ikke adr. din for å sende bilde pr. post. Lykke til med boken. Er ivrig leser av bloggen. ed vennlig hilsen Gerd Strøm Olsen, Sommerrogt.3, 4630 Kristiansand

  SvarSlett
  Svar
  1. Om du ser dette Gerd.
   Mail-adressen min er: lifehere@hotmail.com

   Slett