onsdag 7. mai 2014

sjønært og romantisk

I den seneste utgaven av Lev Landlig (i salg nå) har jeg med en reportasje fra vakre, vakre Hidlesundet. I fjor sommer kom vi med båt over til denne øya og hadde to nydelige forsommerdager der. Plassen er en drøm og jeg er ganske så trygg på at du vil finne inspirasjon her. Noen stikkord: Herlig tun, sjønært, sauer og kulturlandskap, romantisk og landlig interiør, frodig hage og ikke minst hyggelige mennesker!

Edit: Fruen på tunet har forresten blogg!

9 kommentarer:

 1. Så nydelig, jeg har bare sett det fra sjøsiden ute i båt. Det er så flott når slike gamle gårder blir tatt vare på. Det er viktig at vi som blogger fra slike historiske plasser tar plass der ute i bloggverdenen. Jeg er utrolig imponert over din blogg og all den flotte historien du formidler . Ha en flott dag :-) Anita

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er sant det. Fint å få være med å formidle "gode verdier" og tradisjoner. Det liker jeg. Så tusen takk for oppmuntring og gode ord, Anita. Nå skal jeg ta meg en liten tur inn på din blogg og se hva du driver med i dag.

   Slett
 2. Det var en veldig fin artikkel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du syns og at du tar deg tid til å skrive det her. Tusen takk!

   Slett
 3. Så fantastisk stemningsfullt og sjarmerende! Nydelige bilder Liv! Gøy å følge deg!
  Klem fra Vera

  SvarSlett
  Svar
  1. Og det er en glede å ha deg innom her på bloggen. Tusen takk Vera!

   Slett
 4. Tusen takk, kjære Liv, for så fine ord om plassen vår!! Det var koselige dager da dere gjestet oss. Dere er hjertelig velkomne tilbake. Responsen fra reportasjen har vært fantastisk god! Gøy med forsiden:)
  God klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 5. Lindo lugar, transmite paz e muita paz.
  Tenha um ótimo dia.
  Anajá Schmitz

  SvarSlett
 6. Har allerede sett og lest artikkelen. Fantastisk! Selve drømmen, det der.

  SvarSlett