onsdag 13. august 2014

en tid for alt

E n   t i d   f o r   a l t 
Jeg syns jeg får mindre og mindre ting i heimen. For noen ser det kanskje ikke slik ut på dette bildet. Det er jo så forskjell på øyet som ser, men det er i alle fall stor forskjell fra da jeg hadde min egen leilighet og ikke klarte å sile ut og bort ting jeg syns var fint. Det skal sies at det var en annen tid. Jeg skulle "bygje meg ein heim" og da trenger man jo en del ting. Nå er ting litt mer stabilisert og jeg tar støtt og stadig et blikk over skuffer og skap om det er noe vi kan kvitte oss med. Jeg vil gjerne ha litt luft rundt meg. Litt mer behag. Og etter at vi fikk Lille....

Han er jo nokså flink til å minne meg på at det faktisk er veldig kjekt at det ikke står ting overalt i denne utforskende perioden. Det er en tid for alt. Senere kan jeg ha litt mer dill og dall igjen. Nå får jeg være fornøyd med at interiørbladkurven under bordet også rommer koselige barnebøker.

Enda en god grunn er jo å så klart at nå er det enkelt å støvsuge over gulvene her og ta en rask "ryddings". Huset vårt må nemlig lide litt for at jeg driver intenstivt med kofter om dagen. Rundt 40 fine kofter skal fotograferes og jeg må ha dem tilgjengelig hver dag. Etter som de strømmer inn har jeg dem midt i stuen.... jadda jadda. 

Det er en tid for alt. 

13 kommentarer:

 1. Kjenner meg igjen når det gjelder små babyer og ryddig stue. Eller det vil si stua er ikke så ryddig, men alt av bord er rensket...
  Lykke til med koftefotograferingen :-) Dere gjør en kjempejobb!
  *Hilde*

  SvarSlett
  Svar
  1. Stua er ofte ikke ryddig her heller, men det er ganske rensket på bordet. Haha. Jeg kjenner meg så igjen. Men der er deilig også. Deilig med baby i huset (!LOVE!) og deilig at det ikke er så mange ting rundt oss.

   Slett
 2. Du har det herlig hjemmekoselig. Lykke til med koftene. Er noen som gleder seg ekstra til jul i år....
  Hilsen Liv V.

  SvarSlett
 3. Herlig! Ja, hos oss er det ganske "farlig", må begynne skikkelig opprensking neste år når det blir ei lita jente som kommer her........ Bare å glede seg.
  Og så stor han er blitt!
  Hilsen Signe.

  SvarSlett
 4. synes stua blir ryddig når bordene er ryddet, jeg. Det åpner opp. Her er vi mange som legger fra oss ting (inkludert meg selv). En stor kurv under bordet så igrunnen fint ut, i tillegg til kurven med gamle rammer, kurven med duker, kurven med leker og kurven med skrukorkglass. I gangen er det kurv til ullsokker, kurv til badetøy, samt en stor og en liten sommerkurvveske. Litt sesongmix. Hm, også kan jeg jo for mor skyld nevne kurvene som inneholder stoffrester, klesegutklær, strikketøy.... sånn er det her.

  SvarSlett
 5. Vaser, blomster, lykter og lysestaker på gulvet ble fjernet her, og alt av pynt i høyde 1m.... Og alt av duker. Så, småbarns perioden skal være sånn:) (Blir dessuten mindre å tørke støv av - ergo mer tid til ungen :P )

  SvarSlett
 6. Så koselig du har det! :) Nydelige bilder! Lykke til med fotografering :)

  SvarSlett
 7. Så fint du har det. Herlig med retro §:o)

  SvarSlett
 8. Du har så trivelig stue Liv, og hva skal man med dill og dall ? Det er jo de små som fyller huset med liv og røre, og gjør hjemmet levende. Tia går så alt for fort så nyt det å ha småbarn i huset mens du kan. Så kan vi heller pynte når vi blir gamle ;) Lykke til med kofteboken og ha en nydelig fin ettersommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kloke og GODE ord du legger igjen her nå. Det er så forykende sant!! Tenk hvor fort tiden går og hva er viktigst? Jo menneskene. Og spesielt de skjønne små... hihi....
   Tusen takk for lykkeønskninger ift boken også. Jeg trenger og tar til meg all støtte der. Det er et spennende prosjekt!

   Slett
 9. He he, velkommen i klubben av oss med bord uten pynt :-) Og bare vent - snart "dekoreres" gulvet alt fra smokker, til mat, til leker... Kos deg med lillegutt og lykke til med Kofteboka. Imponert over alt du får gjort med en liten gutt i hus!!

  SvarSlett
 10. Så flotte jenter i vakre kofter!

  Håper du har hatt en strålende sommer! Trivelig å være på besøk igjen:)

  KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 11. Hei lurer på hvor tapeten din er ifra og om den har er navn? Har en tenårings datter som har lyst på samme på rommet sit;)
  Hilsen Randi

  SvarSlett