søndag 10. august 2014

Midlertidig...

Lurer på hvor mange ganger jeg har sagt det ordet?
m i d l e r t i d i g 

Det er nok hyppig brukt her hos oss gitt.... Slik blir det når man lever i et hus som er under oppussing. Man møblerer og skaper løsninger som ja - er midlertidige. Det gjelder på soverommet vårt også som dere får et glimt av i dag. Her står sengen på "helt feil" vegg. Fordi et av rommene her i andre etasje pusses opp, må vi stable ting her inne på soverommet. Det er gjemt i en krok dere ikke ser så klart ;O) Så må sengen plasseres midlertidig da. Og skapet...

Her inne i "lintøyskapet" er det ikke så mye midlertidig heldigvis. Her blir sengetøyet brettet fint slik at jeg ikke trenger å stryke det (!) og så blir det jo så mye finere å se på når man ser rett inn i skapet. Jeg har det jo litt som jeg hadde det med servietter da jeg var lita jente. De lå også med brettekanter i pappesken jeg oppbevarte dem i. Alle de fine fargene og mønsterne... Ja, jeg får litt den samme følelsen med sengetøy.

På skapet (som opprinnelig er et omgjort brunt "Bombay-skap") har vi byttet ut knotter til porselen som engang stod på noen gjerder på slektsgården. Det er kjekt. Håndtak må man jo ha. På knottene derimot henger noe som kanskje ikke er fullt så kjekt (mener noen her i huset ;O), men koselig og fint er det selv om det gjør det bittelitt mer tungvindt å åpne dørene. Og et godt minne fra en god venninne. Det er heller ikke midlertidig. Selv om noen kanskje ønsket det... hihi. 

Selv om vi lever under midlertidige omstendigheter er det viktig for meg å holde det sånn passe i orden. Helst heeeelt i orden, men det går desverre ikke alltid... På soverommet har vi det i alle fall ryddig og koselig rundt sengen og på denne siden av rommet. Sengeteppet med gammeldagse (fiiiiine) striper er nytt og er kjøpt på H&C forresten. Så gleder jeg meg veldig til å få alt i orden her. Sånn at det blir moro å sette små buketter på nattbordet igjen. Gjøre det lille ekstra som gir stemningen jeg trives med og som gir meg ro.

Det gleder jeg meg til. Når ingenting er midlertidig lenger.
-om det går an....

6 kommentarer:

 1. Kjenner godt til de midlertidige løsningene, ja. Noen har dessverre en lei tendens til å bli langvarige, men heldigvis er det også noe som blir, ja nettopp midlertidige.
  Soverommet ditt er veldig sjarmerende, ryddig og absolutt godkjent.....selv med noen midlertidige løsninger.

  SvarSlett
 2. I love the look of your bedroom, even if it is only temporary. I look forward to seeing photos of the finished room.

  Linda xx

  SvarSlett
 3. ihr schlafzimmer ist sooooo schön!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlett
 4. Hvilken maling brukte du til å male skapet? Jeg har også et sånt skap, er kjempelei brunfargen. Men jeg har hørt det er så vanskelig å male over. Liker veldig godt bloggen din, her får jeg masse inspirasjon :)

  SvarSlett
 5. Hej. Fine billeder, hvad er det for en butik H& C ?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karen

   H&C er en butikk-kjede i Norge. Home & Cottage heter den egentlig.
   Søk dem bare opp på nett. Jeg lurer på om de har nettbutikk også jeg.

   Slett