onsdag 10. desember 2014

kveldsoppvask

Å ha det ryddig på kjøkkenbenken er litt viktig for meg altså. Jeg må alltid vaske opp og rydde unna før jeg skal lage mat eller være på kjøkkenet. Om med kveldslyset tent, er det å stå her på grensen til koselig. Det meste går i jo i oppvaskmaskinen, men en del av de gamle porselensbollene og litt større ting er kjekt å ta for hånd. 

Den gamle kjøkkenhåndkleholderen er jeg også veldig glad i. Den er nostalgisk, minner meg om Bestemor og er superkjekk så klart! :O) Kjøkkenhåndkledet i hvitt med rød stripe har jeg kjøpt i Sverige  en gang. Fant en hel bunke på et loppemarked! En nokså fornøyelig opplevelse forresten :O) De er så fine å ta frem til jul. Supre å bruke til oppvasken. Jeg både tørker og setter oppvasken på dem.

Ser dere lokket til kakeboksen jeg er i gang med å vaske her? Litt "harry" kanskje, men herlig nostalgisk. Jeg er superglad for at jeg har klart å skaffe meg en slik boks. Jeg må fortelle dere litt senere hvorfor jeg lar meg glede over slikt ;O)

Med alle disse tingene som skaper stemning og gir meg gode minner, koser jeg meg altså med oppvasken her i kveldslyset. Og så blir det så deilig og ryddig etterpå.

4 kommentarer:

 1. Ja det er viktig og holde kjøkkenbenken ryddig, da er det så mye koseligere og lage maten der :)
  Koselige bilder :)

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 2. Koselig.
  Har en slik håndklholder på loftet.
  Må jammen se om jeg kan finne en plass til den på kjøkkenet.
  Er jo veldig koselig å henge gamle håndkle på.
  Ha en fortsatt god førjulstid :)

  SvarSlett
 3. Helt enig, det må være ryddig og rent før en begynner på en ny jobb. He, he, det er litt moro å lese om Bestemor og håndklehengeren. Det er da jeg skjønner at jeg er endel eldre enn deg. (Har visst det lenge altså, men her kom det veldig tydelig fram). For MIN bestemor hadde håndklehenger i tre. Mens JEG hadde håndklehenger i stål, helt til for en liten stund siden.

  SvarSlett
 4. Hei Liv, vet du om man får tak i sånn kjøkkenhåndkleholder nå, eller må man gå på i bruktbutikker? Hilsen Randi

  SvarSlett