lørdag 24. januar 2015

litt kry

Bokhandlerforeningens bestselgerliste 2015
Ark sin ti på topp liste 2015
Nå kommer et lite skryte-innlegg altså. Håper vi alle kan leve med det. 
Vi er litt kry skjønner dere.
 Etter en flott dag på messen i går, fikk jeg vite at koftene våre jammen har fått en plass på flere av topplistene. Vi startet året med å ha 2.plass på listen for generell litteratur på Bokhandlerforeningens bestselgerliste. (Bilde øverst.) Hver uke oppdateres den. I forrige uke lå vi på 4.plass og denne uken krøp vi opp til 3.plass. Ja, vi kjenner vi er litt kry og veldig glad for at så mange har et ønske om å eie en koftebok. Samt ligger boken vår på "ti-på-topp-listen" til bokkjeden Ark. Stor stas og veldig moro det også. Ikke noe annet å si. 

Tusen takk til alle dere som har tatt Kofteboken til hjertet. Takk til alle som strikker kofter med gamle mønstre og øker volumet av kulturskatten. Takk til alle vi får hilse på og prate med når vi drar rundt og holder foredrag om prosjektet. Takk for alle herlige tilbakemeldinger vi får av dere. Dere forteller oss at dere tar Kofteboken med og leser på sengen, dere tar den med på jobb for å vise kollegaer og dere koser dere med bilder mens dere bestemmer dere for hvilken kofte dere skal starte på. Og ikke minst, tusen takk for alle vi får se med nystrikkede kofter fra boken. Det er i virkelig stor stas!

Jaja... det ble vel nesten som en liten "spellemanns-takke-tale" dette. Hadde ikke akkurat planlagt det. Ville bare fortelle at vi altså er litt kry, men det er så mye bra med dette og da får man litt lyst å takke også. Hehe. Så... ja... Tusen takk!

10 kommentarer:

 1. All ære til dere, gleder meg til å holde min egen bok. Bøvertun blir det garantert !

  SvarSlett
 2. Det er veldig lov å være kry offentlig når man gjør noe som er så fint for så mange:))))) Slike kvalitetsbøker skulle det vært i alle bokhyller rundt om (mi har enda ikke stått i noen hylle, den ligger framme;), barn bør vokse opp med håndverkslitteratur i huset osv.osv.... Slikt liker vi - nyt heder og ære og stå på videre:) klem

  SvarSlett
 3. Hurra! Og hurra for at boka ble noe av, og all jobben som er gjort! Den er i hus her og :)

  SvarSlett
 4. Til lykke med det! I har da grund til at være stolte :-)

  SvarSlett
 5. Congratulations on the success of your book!

  Linda

  SvarSlett
 6. Så moro for dere dette! Vel fortjent! :)

  SvarSlett
 7. Tusen takk til alle sammen! Det var jo litt moro dette :O)

  SvarSlett
 8. Kjempestas dette, dere har all grunn til å være krye!
  Klem fra Signe.

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Det er ei flott bok som mange vil få glede og nytte av :-)
  Jeg blir veldig inspirert i hvert fall...og koser meg med "valgets kval" angående hvilke kofter jeg skal strikke!

  SvarSlett