torsdag 16. april 2009

En titt inn i kjøkkenskapet...Åpen og synlig løsning har jeg også på kjøkkenet. Tok av skapdørene på dette skapet da jeg pusset opp. Sparklet igjen der hengslene hadde stått og malte over med et x-antall strøk med hvitmaling. Så kunne alle mine hverdagsting få stå fremme og skape stemning.
Det er så mye vakkert i hverdagsting. Og gamle porselensboller har jeg mer enn nok av. Dere har sett noen før også. Og jeg tipper at dere får se flere fremover også. De største bollene her er faktisk fra Ikea. De små er loppisfunn (-så klart;O)
Jeg digger slike glasskupler. Har en del av dem også.... Disse minner meg om humler og sommer...!

Gammelt "blonde"porselen. Vakkert, vakkert... Og det er vel her igjen at mennesker som ikke har en slik interesse for interiør og vakre ting som oss, ville tro at man var litt gal.. Hihi. Skjønner dere? Jeg setter jo så pris på mine gamle middagstallerkner og syns dem er så vakre, at jeg må ta bilder og vise dere! Men dere forstår! Og har glede av det håper jeg.Gjennomsiktige glasstallerkner med "blondekanter". Perfekte til et lite (eller stort) kakestykke...Foto: Ljo

Og litt humor kan man vel unne seg i hverdagen?! Egg-glass i hvit porselen med små søte føtter... :O)

25 kommentarer:

 1. Fint, ja!
  Jeg plukket også skapdørene av, på ett par av kjøkkenene jeg hadde før. Stygge dører i leid kjøkken. Eneste ulempen var elendige kjøkkenvifter, som lot mesteparten av fettet virvle ut i luften, og satte seg i hyllene. Nå har jeg helt ny kjøkkenvifte, og glass i dørene, for mitt flotte porselen og fajanse, har jeg ikke tenkt å gjemme!
  Maken klassklokke så jeg hos en brukthandler tidligere til 75 kr, og jeg angrer som en hund på at jeg ikke kjøpte den!! (jeg bor bare 3 timer unna....!) Den er kjempefin!
  Du har søte mugger også, ser jeg.... ;)
  Og maken eggeglass som jeg, bare at mine har blå ben. Hadde nemlig en lang, blå periode!
  Ha en flott dag!

  Klem

  SvarSlett
 2. Mye vakkert som fortjener å synes!! Også så god orden du har!!.-)

  SvarSlett
 3. Her var det mye fint :) Ja VI forstår og gleder oss over alt det vakre du viser frem ;)Jeg har lyst til å ta bort noen kjøkkenskap og ha åpen løsning på den ene veggen..bare vent..det blir snart ;)
  Ha en flott torsdag!!!
  Klem Anne ;)

  SvarSlett
 4. Heisann...
  Så masse flott du har i kjøkkenskapet :o) Inntil jeg har fått tatt en opprydding og fornying, tror jeg at jeg beholder mine dører på :-D

  Ha en flott dag videre!

  klem

  SvarSlett
 5. hei, takk for hyggelig hilsen. Så vakre ting du har i ditt kjøkkenskap. klem Siv

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for titten!! Synes også det er lekkert med åpne kjøkkenskaper, i alle fall hvis man har så mye flott porselen som du har!! Nydelig!

  Ha en fin dag!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 7. Så mye fint du hadde å vise frem i skapet ditt. Ja dette fortjener virkelig å komme frem og bli nytt ;O=)
  Klemmer =)

  SvarSlett
 8. Her var det mye fint i skapet. Ja det er jo synd å gjemme det bak lukka dører. Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 9. Ååhh...du har så masse fiiint!! Og heldigvis deler du godene med oss slik at me kan drøyma oss heilt bort ei stund... Eg fall omtrent heilt i stavar over innlegget ditt med blonder og mellomverk!! Gosh...
  Og no ventar eg i spenning på skuvsenga... det blir HEILT SIKKERT like fint som alt anna du foretar deg.
  Ha ein fin vårkveld:0)

  SvarSlett
 10. Har nesten helt nøyaktig likedan kjøkkenhyller som deg. Vi tok også av dørene da vi malte innredningen. Det ble, som hos deg, flott! Så flott porselen du har også. :)

  SvarSlett
 11. Å så fint det er med å vise alt det vakre du har, frem!!!! er jo som tatt ut av et interiørblad!!!! Knallfint, og masse fint å hvile øynene sine på!

  Takk for glans-hilsen, mvh Marianne:-)

  SvarSlett
 12. Mye fint i skapene dine!!

  Sørt eggeglass :o)

  SvarSlett
 13. Hei!!
  Så mange koselige tind du har i skapet ditt da....så flott å vise det frem:o)

  Ha en fin torsdagskveld:o)

  SvarSlett
 14. hverdagsliv må ha hverdagsting:) kjempekoselig og de søteste eggeglassene da!!!

  SvarSlett
 15. Ja,de flotte tingene dine fortjener å komme frem i lyset.Dessverre er det ikke så ryddig i alle mine kjøkkenskap.Eggeglassene er søte.

  SvarSlett
 16. mye flott i kjøkkenskapene dine og veldig dekorativt med en slik åpen løsning!:) likte utrolig godt de små skjønne hvite krukken eog den søte klokken som minner deg om humler hihi;) ønsker deg en videre fin kveld:) nå skal jeg lese litt om skuvsengen din, for det har jeg ikke fått med meg, men jeg tenker meg den blir vakker:) den var jo så fin i utgangspunktet:)

  SvarSlett
 17. Så mye fint du har,så er det synd og gjemme det unna i skap:))
  Skjønner deg godt at du synes tallerkner med blondekant er fint:))

  Egg glassene dine var morsom:) Har ikke sett maken før jeg
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 18. Så fint det var og mye lekkert i kjøkkenskapet ditt:)
  Tusen takk for hilsen!
  Ja, jeg må si meg enig med deg filmen var bra, må se den engang til i morgen og da prøve å få med meg hele handlingen.

  Er foresten en flott blogg du har, og så mye flott du deler med oss, nå er kjempespent på sengen, altså.

  Klem

  SvarSlett
 19. Elsket eggeglassene dine :)
  Hvor har du fått tak i de?
  Klem

  SvarSlett
 20. Heisann.
  Takk for hyggelig hilsen i min blogg:)

  Her var det mye vakkert å se!
  Ha en flott dag:)

  SvarSlett
 21. Så mange koselige og fine ting i kjøkkenskapet ditt! Det er så sjarmerende med åpne hyller på kjøkkenet (selv om det er litt upraktisk med tanke på støv og fett...). Eggeglassene dine var skikkelig morsomme!
  I morgen skal jeg på årets første loppemarked, og jeg gleder meg som en unge til juleaften... =D Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 22. Hei :-)

  Takk for hilsen :-) Du har mye fint i skapet ditt og veldig dekorativt å vise det fram med å ikke ha dører..ble litt fristet til å gjøre det samme selv,men vi har ett to år gammel ståt kjøkken fra ikea så blir nok ikke populær om jeg skulle gjøre slike forandringer. Vi har ett par dører med glass så får litt samme følelsen av det da :-) Likte godt glass asjettene dine og eggeglassene :-)

  Ha en super fin helg :-) Her skinner solen og håper den gjør det hos deg også :-)

  klemmer

  SvarSlett
 23. så flott dette var...
  og herligt fine bilder...

  god helg og klem, magny

  SvarSlett
 24. hei igjen:)
  hihi nei jeg kan ikke vise innholdet av respekt for mine medbloggere:) dessverre. Kan hende jeg har printet ut et tips eller to av noen i blogglandia og det skal få bli hos meg:) Det er generelt tips om interiør osv fra blogger i norge,sverige og danmark som jeg har samlet over en laaang periode og som jeg nå limte inn i boken min:) Ha en riktig god helg!! klem fra Lillan

  SvarSlett