fredag 17. april 2009

Å få noe(n) til å skinne...
I dag har jeg lyst å dele noen av mine litt mer seriøse tanker med dere mens dere ser på litt flere bilder fra mitt kjøkken. Jeg er ganske ny i "Blogglandia" og jeg er fullstendig facinert!
Av dere jenter!
For hvor finner man såå mange kreative og nydelige sjeler sjeler samlet på et sted?!!
Det er så mye vakkert å se på når jeg "drar rundt og titter inn" i bloggene deres. Så mye fint dere skaper. Og når jeg selv kommer "hjem" til min blogg, ligger det så mange hyggelige hilsner fra dere.
Til meg!
Dette er jo bare så oppmuntrende og positivt! Plutselig har jeg møtt på et "helt samfunn" av godhet! ;O)
Heldigvis er det ikke bare her inne det finnes godhet. Jeg har opplevd mange nydelige mennesker på min vei. Mennesker med mange fine tanker, ord og handlinger som gjør godt. I gode og i litt vanskelige tider. Venner og folk jeg ikke kjenner så godt. Herlige folk man er så heldig å møte på i livet! Og jeg er kjempe takknemlig for det.
Og noen ganger kan mennesker overraske oss. Vi kan tenke i forkant, at denne personen kan ikke gi meg noe. Med denne personen vil jeg ikke føle meg vel. Vi forhåndsdømmer etter et lite førsteinntrykk.
Dette gjør vel mange med små loppisfunn også. De tenker at "denne kan ikke brukes til noe". Men vi vet at gamle slitte ting kan bli som nye skatter. Skinne og være til stor glede og nytte bare den får litt kjærlighet ( for eksempel litt maling og noen ganger skal det ikke mer enn en liten vask til) og så komme i det rette miljøet.
Slik er det altså med mennesker også!
De kan begynne å skinne hvis de blir oppdaget av noen rundt dem. Hvis de blir oppdaget på innsiden. At de får syns for hvem de virkelig er og hva de virikelig kan. Når de kommer i sitt rette miljø og får oppleve kjærlighet av menneskene rundt seg. Jeg ber om at jeg må oppdage menneskene rundt meg. At jeg kan få noen til å skinne!
Jeg hadde egentlig bestemt meg for at min blogg skulle være en ren INTERIØRblogg. Og jeg skal prøve å holde meg til det. Men dette bare måå jeg vise dere. Det fikk meg til å gråte. Og veldig til å tenke...

Susan Boyle - singer -

(Jeg anbefaler virkelig å ta en titt på denne!)Foto: Ljo
Jeg ønsker dere virkelig en fin dag! Og jeg håper at noen får dere til å skinne i dag. Og kanskje vi kan gjøre verden litt bedre for hverandre og for dem som ikke har blitt sett enda...

"My friend!
If I could give you something special.
I would give you the ability to see your self as other people do.
Then you would understand what a truly special person you are!"


En stor klem til dere fra meg
L-jo

33 kommentarer:

 1. Så flotte bilder! Glassklokken er nydelig. Ja, det er fint å få positiv tilbakemelding, fint å føle at både en selv og andre skinner. :)

  SvarSlett
 2. Fint og rørende innlegg.

  Ønsker deg en herlig fredag!

  Klem til deg.

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder og vakre, sanne ord!

  Knakk koden din på budskapet nederst på siden også - artig påfunn, ble jo lettere nysgjerrig av det ;-)

  Ha en fin helg!

  Klem Lenemora

  SvarSlett
 4. Vi har mye å være takknemlige for. Det er så fint at vi kan glede oss over å både få og gi hyggelige tilbakemeldinger og å vise interesse for andre:-)
  Flott innlegg med mange kloke ord og vakre bilder.
  God helg til deg:-)

  SvarSlett
 5. Heia...
  Ja her må eg berre seie at den som skin høgast akkurat no er nok du,du er er no berre så skjønn med alle dei fine orda dine,bilda dine og tankande dine,nydlegt!!
  Å takker deg så mykje for at du delte denne you tube snutten,eg er heilt satt ut,DU STORE FOR EI STEMME,OG EI "STOR DAME" MEGET MEGET BRA!!Eg har spelt den...tja 5 gonger ca berre no siste 15 min,å meir skal det bli...sukk!
  Ha ein solrik og fin dag og ei god helg!
  God klem frå,Randi

  SvarSlett
 6. Fin tekst :) Og pepperbøssen var jo nesten lik den jeg la ut bilde av nå sist :)

  SvarSlett
 7. Nydelige ord:) og viktige ikke minst.
  Sangen måtte jeg også høre på nå er lyden på min bærbare lik nesten null så må høre på den engang til på mannen sin pc.

  innlegget ditt var flott.

  Takk for hilsen

  Klem

  SvarSlett
 8. Et kjempeflott innlegg ;) Det skal du ha, nydelig skrevet. Masse nye innlegg her hos deg, veldig koselig å lese. Og nå fikk jeg endelig lest flugskåp historien din ;D
  Ha en nydelig dag ;)

  SvarSlett
 9. et veldig herlig innlegg og veldig rørende. Å det fikk meg til å tenke:) herlige bilder du viser, osteklokken var vakker! ønsker deg en nydelig helg:)

  SvarSlett
 10. Du er jo skjønn selv også da.Nydelig innlegg og vakre bilder.Ønsker deg en fin helg.

  SvarSlett
 11. Hei
  Ja, dette var til ettertanke...
  Fine ord og tanker! Og, veldig enig med deg i det du skriver om blogge-samfunnet. Har så langt, for min del, vært bare positivt;-)
  He en fin helg:-)
  Kristin

  SvarSlett
 12. Herlig innlegg!!!
  Men selv om du er "ny" er du en av de som virkelig skinner!!!
  Fredagsklem

  SvarSlett
 13. Det var eit fantastisk fint innlegg, gripande snutt på You Tube (fekk frysningar nedetter ryggen!) og flotte bilete frå kjøkkenet.
  Skinet frå bloggen din smittar :-)

  Ha ei fin helg!

  SvarSlett
 14. Hei igjen :-)

  Så koselig innlegg!! Og jeg er helt enig med deg! er utrolig fasinert over å møte så mange som brenner for det samme som meg...og som er så kreative,snille og som bryr seg :-) Gjør veldig godt på en grå dag ( og ellers) å få fine kommentarer og ikke minst bli inspirert av alle herlige bloggere som nettopp deg :-)

  Ha en fin helg!

  klemmer

  SvarSlett
 15. Et veldig koselig innlegg,- og mange vakre bilder... Og ikke minst; en vakker stemme på Susan Boyle......:) Vi mennesker har så lett for å være så kyniske noen ganger... Hvorfor skal vi alle være like. Det er da flott med orginalitet,- og flott med mennesker som ikke har som mål å ligne Barbie..;O)

  SvarSlett
 16. Så mange flotte ord;) Det er flott å være en del av et sånt flott nettverk, med så flotte folk og gode tilbake mld;)

  Nydelige bilder av kjøkkenet også, og til slutt nydelig sang av Susan Boyle sin stemme. Vakkert;)

  Ønsker deg en fantastisk flott helg;)

  SvarSlett
 17. Neimenn - hvorfor har ikke jeg vært hos deg før da-- hm, ille kos du kom innom meg.. så fant jeg deg:0)

  En nydelig blogg du har - ikke av mange med samme karakter som denne:0)

  Vakre bilder og mange nydelige blonder.

  Takk for din søte hilsen.

  Klem White vintage
  Heidi-anitha

  SvarSlett
 18. Jeg har skrevet hilsen til deg her- men kanskje den ble spart?

  Stor klem Heidi-anitha

  SvarSlett
 19. For et skjønt innlegg! Veldig gode ord å få med seg på en fredag :-). Susan Boyle var en stor opplevelse. Jeg har ikke sett det før, men det skal bli spennende å se hvordan det går med henne.

  Ønsker deg en deilig helg!

  SvarSlett
 20. Så utrolig sant, vi trenger alle å bli minnet om det til tider...! Førsteintrykk har som regel vist seg å være feil når jeg har blitt kjennt med nye mennesker. Det handler jo om å gi folk og ting en ny sjanse, og se potensialet i dem. Nå er vi her inne på blogglandia veldig flinke til å se potensialet i ting..men mennesker er myyye viktigere, tross alt? Goood helg til deg!(:

  SvarSlett
 21. Så fint innlegg! Og nydelige bilder (som alt annet i bloggen din)! Takk for at du sprer mye godt, som den hyggelige kommentaren i bloggen min! : ) Nyt helgen!

  SvarSlett
 22. For noen flotte ord og bilder. Takk for fine ord til ettertanke.
  Klem fra Marilyn

  SvarSlett
 23. Vad trevligt det var att hälsa på hos dej. Så många fina tankar och ting. Första gången jag besöker dej men kommer åter.
  Ha en skön helg.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 24. Heisann og takk for hilsen:-)

  Fantastiske ord som skrives her. Legger deg til på listen min jeg:-)

  Ønsker deg en flott og fantastisk helg:-)

  Vigdis

  SvarSlett
 25. Mange flotte ord her ;o)

  Og en fin blogg.
  Takk for besøket hos meg.

  God helg*

  SvarSlett
 26. så kjekt at du deler litt "viktige" ting også på bloggen. så bra å ha den innstillingen om å få andre til å skinne!

  SvarSlett
 27. Hei på deg, Ljo! Jeg må bare innom deg for å fortelle at bloggen din er en glede å besøke! Masse nydelig bilder, og jeg kan godt like det du liker! Spesielt betatt er jeg av det herlige mormor teppet ditt. Det er noe jeg har veldig lyst til å begi meg utpå en gang (når jeg er ferdig med bølgeteppet mitt). Jeg likte så godt fargene dine og kombinasjonen av strikking og hekling (selv om jeg har et noe ambivalent forhold til strikking... men ikke mer enn at jeg har lyst til å prøve...)

  SvarSlett
 28. Så nydelige ord og bilder:))

  ha ei fin helg:)9

  SvarSlett
 29. Tusen takk for trivelig hilsen i bloggen min :-), og som du selv skriver her, bloggverden er fabelaktig! Vi hjelper hverandre op mange ulike områder, og ikkke minst dette er morro!!

  Nå skaljeg gjøre meg godt kjent her inne, men har allerede funnet ut at dette er en bogg jeg har lyst til å følge. :-)

  SvarSlett
 30. Så vakkert skrevet...måtte kikke flere ganger jeg glemte å se på alle de vakre bildene dine av flotte saker som virklig skinner...
  Er så enig med deg.. jeg prøver å ikke å dømme noen etter første gang. Bak et lite skall finnes det mange flotte sjeler som fortjener å bli sett og hørt..'
  Et herlig innslag med denne damen.. som rørte meg til tårer..

  Dommerne fikk seg et lite sjokk der tror jeg..
  Ønsker deg en strålende fin helg=)
  Klem Kerstin

  SvarSlett
 31. Halloen...så vakkert innlegg dette var. Du skriver så enkelt og fint om et viktig budskap! Nydelige bilder her hos deg:))
  Ønsker deg en lott helg, stor klem

  SvarSlett