tirsdag 12. mai 2009

Kremmerhus i sink...
Et lite kremmerhus i sink...
Jeg fortalte for en stund siden at jeg hadde vært i en billig-butikk der de solgte ut alt til 70%. Og da kom jeg også over dette kremmerhuset. Og som jeg også har skrevet om før; jeg prøver å holde meg til vakre ting som også er PRAKTISKE. Dette kremmerhuset var så vakkert... "Men det er da overhode ikke praktisk" tenkte jeg.
Hva i all verden skal jeg bruke det til??

I told you earlier that I went to a shop where everything was 70% off. There I saw this little beautiful thing.
(I don`t know what to call this in english...)
But I really want my things to be useful, so I doubt... could I by this little beautiful thing and find a way to use it??
Jeg liker den røffe strukturen i sink... Men jeg er jo da som sagt også opptatt av at mine ting må ha en funksjon.
Jeg klarte i alle fall (som dere ser) ikke å gå fra det. Og det var jo superbillig! Når jeg kom hjem hang jeg det opp og pyntet det med noen hjemmestøpte lys og noen "krystaller".

As you can see, I could`nt left it in the shop. I had to by it... I hang it on a lamp and put som handmade lights and some crystals on it.Og hang det i lampen over skuvesengen i stuen.
En dag surret jeg rundt her og holdt på med
et lite prosjekt med gamle bilder
.


One day I had a little project with some old pictures. So I put some of them in this zinc-thing too ;O)

Foto: Ljo


Så havnet det noen oppe i kremmerhuset også. Ikke til særlig nytte kanskje?... Men jeg var innom en svensk blogg for en stund siden og hun hadde satt en liten blomst i et slikt kremmerhus.
Og vips!
Da ble det nyttig.
For blomster går under "nyttige" ting her i mitt hjem. Hihi... Så får vi se da, om ikke bildene må vike for noe mer levende etterhvert!! ;O)


Maybe not very useful. But beautiful! I saw someone had put a flower in it. So maybe I have to try that too! I don`t know... But anyway, maybe you guys have some other ideas?? I will be glad to read your propositions here in my blog!

Eller er det andre ting jeg kan bruke det til?? Har dere noen idèer dere fikk lyst å dele med meg og hverandre her på min blogg?!!! Tjohoo i tilfelle!! ;O)

Ha en superfin og nyttig dag!
Hilsen L-jo

27 kommentarer:

 1. JEPP DET BLIR EN KNALL BRA DAG. ååååå så fint innlegg du har i dag. Jeg er stor fan av sink og kremmerhuset er nydelig. Jeg skal forhåpentligvis på en aldri så liten shopping runde i dag og må bare få kjøpt enda mer sink til samlingen. Har en vannekanne som jeg bruker men skulle så hatt en til som jeg kan plante sommer blomster oppi. Tror det vil bli kjempefint på trappa.
  Akkurat nå har jeg en aldri så liten kaffe pause, sitter her i solsteiken og NYTER LIVET. Det er stillere enn vanlig her i huset i dag for mann og mini prinsesse skal ikke på jobb og skole før senere. Mini prinsessa skal få av tannreguleringen ned i dag. Det følger stor spenning med seg.
  Så ingen skal opp for å komme seg på jobb eller skole. Skulle nesten trodd det var helg. he he
  Nå skal jeg sette i gang med å male stol og trekke om setet. See you.
  Klem fra Elin:O)

  SvarSlett
 2. Kjempefint kremmerhus, jeg også er veldig glad i sink:-)

  SvarSlett
 3. J`aime zinc....vakkert med zink blandet med prismer og gamle ting...Innleggene dine er så vakre og inspirerende....Nyt dagen..Klem fra Maliva

  SvarSlett
 4. Åh vilken härlig blogg du har. Så vackra bilder. Jag har ett kjempefint tips om vad du kan använda kremmerhuset till. Jag har två stycken och de planterar jag hyacinter i på våren. Nu kanske det är dags för violer. De håller vatten ganska bra så ingen risk för läckage. Jag visste inte att almen kallas norskt tre. De små vingarna är jättegoda att lägga i salladen. Ha en fin dag /linnea-maria

  SvarSlett
 5. så lekekrt kremmerhus, jeg har et lignende selv. Mitt er absolutt ikke i bruk til noe nyttig, annet enn at det henger i trappen langs et kjede med klips og er til fryd for øyet for alle besøkende hihi;) Men å ha blomst oppi det var absolutt ingen dum idee:) Synes det var veldig fint med gamle bilder oppi også da:) Ønsker deg en nydelig dag, her skinner sola som bare det, helt herlig:) dette blir en bra dag:)

  SvarSlett
 6. Å vilket vackert kremmerhus, jag tycker du har fått till det bra, fina saker är ju nyttiga saker eftersom man blir så himla glad av att se dem!(= Ha en bra dag! Kram Helena

  SvarSlett
 7. Denne ble søt, og absolutt nyttig....

  SvarSlett
 8. Heisann

  For en vakker blogg du har, skjønne bilder og tips;)
  Kremmerhus er søte og spesielt de i zink,synes du hadde funnet en flott løsning med gamle bilder og prismer,lekkert!

  SvarSlett
 9. Kjempefint innlegg, sink er nyttig på den måten at det er en fryd før øyet å se på:-)-og du har jo mange gode ideer selv også!
  Ellers kunne du jo bruke det til pennehus, over et skrivebord..?
  Ha en strålende dag,klem Hege.

  SvarSlett
 10. Så hyggelig at du tittet innom meg - alltid koselig med nytt besøk - jeg har sitti å scrolla litt hos deg - mye lekkert!! Smil!

  Masse fint i norgesglassene dine - artig! Jeg har lys og kubbelys i mine - men mel og annet til kjøkkenbenken var åsså så fint!!

  Ha en super tirsdag - håper vi "ses" igjen.

  SmilKKann

  SvarSlett
 11. Hei!
  Og takk for hilsen ;)
  Kremmerhuset var kjempefint! Var lurt å legge gamle fotograier i det, fikk en fin sjarm over seg! Digger slike kremmerhus selv! JEg fikk et til jul, med en engel på, men det henger oppe fortsatt, kan jo ikke pakke ned det ;)
  En god dag ønskes til deg! ;)

  SvarSlett
 12. I like your blog too, all your colors are so sweet.See you.le bord doré des nuages

  SvarSlett
 13. Förstår att du inte lyckades gå hem utan detta vackra kremmerhus! Jag har ett zinkfat på fot med en kant som påminner mycket om kanten på kremmerhuset ditt!
  Att ha det som blomvas/kruka tycker jag är ett fint användningsområde!

  Ha en fin dag vännen!
  Kram Carina

  SvarSlett
 14. her var det også rimelig mye energi innpå!hehe,takk for alt du deler,knallbra!ha en strålende dag;)

  SvarSlett
 15. så fint med zink!!! Ha en superduper dag!!!

  Klem, Marianne

  SvarSlett
 16. Skikkelig søtt kremmerhus da:) kan jo brukes til så mangt d:)Fine bilder du tar!!
  Nå må jeg ut i solskinnet å ordne litt i hagen...!

  Klem!

  SvarSlett
 17. Hei! jeg kjøpte også noen slike kremmerhus, men aner ikke hva jeg skal bruke de til!hi hi.

  SvarSlett
 18. Stilig kremmerhus. Sink er så fint og kan søtes opp ved behov. Man kan jo putte mye rart opp i det:-)
  Klem Ingrid

  SvarSlett
 19. What a fabulous way to display our family photos! You are inspiring! Blessings dear.

  SvarSlett
 20. så enkelt og vakkert :)
  klem/Lisa

  SvarSlett
 21. Heisan...så lekkert kremmerhus.
  Tøff pynt i stuen:)))
  Ha en fin kveld, klem

  SvarSlett
 22. Å det kremmerhuset er så søtt, har et helt likedans et! Jeg har puttet et vintage bilde oppi, og litt blonder og silkepapir. Funket helt ok for meg! :)Jeg syns ditt var pent som det er nå jeg, av og til så er det enkle ofte det beste! Klem Siren

  SvarSlett
 23. denne var fin, har en selv med kvister oppi...
  Zink er bare herligt,- får ikke nok av det!

  har du inetersse for monogram? isåfall har eg en mønsterbok på auksjon i bloggen nå...
  god maikveld,- magny

  SvarSlett
 24. Heisan

  dette ble kjempefint... jeg har også et kremmerhus i sink.. der henger det blosmter nå..men det skal få komme ut i sommer...

  Så kanksje det blir små kort i mitt senere...for det likte jeg veldig godt=)

  nyt kveldne Klem O=)

  SvarSlett
 25. Hi! I adore your little beautiful thing as you call it.....I think that it looks like a zinc Victorian "tussy mussy".....usually made of paper and for sweet spring flowers.....I love your use of it with the old photos....you could use it to display anything!.....feathers, vintage fountain pens, little candles...fill it with paper wrapped chocolates...the possibilities are endless!Thanks for sharing your treasure with us!
  Laura

  SvarSlett
 26. Jeg likte kremmerhuset ditt, særlig med de gamle bildene oppi! Og den gamle Jøtul ovnen din er berre lækker! Ha en kjmefin dag! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 27. Så fint kremmerhus. Ble kjempekoselig med bilder oppi det.
  Jeg elsker sink.
  Du har så mye fint.Liker stilen din:))

  Ha en superfin dag:))

  SvarSlett