mandag 14. september 2009

HVA SYNS DERE? what do you think?Hei dere som tar dere en tur innom her på min blogg av og til!
I dag har jeg lyst å hendvende meg direkte til dere.

Hi all you guys who are visiting Livs Lyst every now and then. Today I have some questions for you.

For jeg sitter her og lurer og tenker...

Because I`m sitting here and have some thoughts...
Hver gang jeg lager et innlegg, legger jeg ut minimum 7 bilder. Og litt tekst under hvert bilde blir det jo.
Og da dukker spørsmålet opp: er det for mange bilder?? Og for mye tekst?? Hadde det vært bedre hvis jeg skrev litt mindre under hvert bilde?

In every post I made, I have 7 photos or more. And some text under each of them. And then the question is: Is it to many pictures and to much text?

Jeg har jo så mye jeg har lyst å vise dere.

I do have so much I want to show you...
Og tar jeg bilder fra for eksempel soverommet, er det ikke bare èn ting der...

There are not just only ONE thing in for example my bedroom... So when I take pictures from this room, there will always be more than one picture...
Og jeg elsker jo å se detaljene i tingene og slikt blir det mange bilder av..

And I love to see the details in things. So suddenly there are a lot of pictures...
So if you want to and have time, I`m very curiose of what you mean. Do I make to long posts? Do I write to much?? Or is it ok the way I`m doing it??


Så om du har tid og lyst, er jeg så spendt på hva dere tenker.
Har jeg for lange innlegg med for mye skrift og for mange bilder? Eller er det en passe dose av begge deler?!

(Ps! Vi fikk tak i en koffert på lørdag!! Den er nå til salgs på Thomas og Livs Lyst!)

Tusen takk og klem fra meg - Liv

58 kommentarer:

 1. Synes det er akkorat passe forhold mellom bilder og ord,ja faktisk helt perfekt!Fint med alle detaljene og så dine tanker om det ved siden av. Fortsett akkorat sånn!

  SvarSlett
 2. Liker bloggen din akkurat som den er,det er jo det som er deg ! Fortsett i samme stil....koser meg her inne,men er ikke så flink med kommentarer.....du er til stor inspirasjon for både meg,og mange andre :) Stor klem fra nord.

  SvarSlett
 3. er første gangen jeg er innom din blogg nå, å jeg må si at jeg elsker å se bilder, de sier faktisk mer enn ord mange ganger :) Kjempefin blogg du har!

  SvarSlett
 4. Jeg elsker masse bilder, men dropper ofte teksten (unntatt hos Emmeline, hehe)
  Men ellers liker jeg godt bloggen din!! ;) Nydelig stil du har..

  SvarSlett
 5. Hvis jeg skal svare ut i fra hva jeg gjør på min blogg, så tenker jeg maksimum 8 bilder for hvert innlegg. Med ikke alt for mye tekst, noen linjer under hvert bilde. Jeg har også mye jeg har lyst til å vise fram, men jeg vil samtidig ikke vise for mye, da det kan virke for mye. Da vet kanskje ikke leseren helt hva hun skal kommentere. Dette er bare noe jeg tenker om min blogg, det er selvsagt opp til deg hva du velger å gjøre. ;) Syns iallefall at det er masse flotte foto her, og mye som inspirere meg. :)

  SvarSlett
 6. Jeg synes også du skal la den være slik den er.. jeg synes det er fint å få se både bildene i helhet, OG med detaljer.. Det gjør at inntrykket blir mye bedre :)

  Ha en god kveld!

  SvarSlett
 7. Jeg tror du har funnet din stil, du må gjøre det som du er komfortabel med;) Synes bloggen din har en tydelig personlighet- hvis du skjønner hva jeg mener ...og jeg elsker masse bilder av detaljer, når du i tillegg skriver så bra- ja da skjønner jeg ikke helt problemstillingen;)
  Ha en fin kveld!!
  Og jeg er så fornøyde med vasene ejg kjøpte hos dere;)

  SvarSlett
 8. The more pictures, the better!! :)
  And I do appreciate your English translations, so it´s easy for us, foreigners, to follow your text and explications. But it´s definitely NOT too much, in my eyes.
  Keep going on to amaze us! :)

  SvarSlett
 9. Just perfect :)
  Alle er vi forskjellige, og det er dt som gjør dt gøy å besøke flere blogger :)
  Ha en flott kveld.
  Mumseklem fra meg :)

  SvarSlett
 10. Ja jeg synes også du har en flott blogg som har akkurat passe forhold mellom tekst og bilde. Fortsett som du har gjort, det er helt perfekt.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 11. Hei! Bloggen din er kjempefin, og jeg syns du viser mange fine bilder. Jeg liker det du skriver, og syns ikke du her for mye tekst i hvertfall..... skal jeg likevel få si noe jeg ikke er så begeistret for, så er det engelsk-versjonen under all tekst....jeg ser flere har mulighet for å oversette teksten, det burde du også vurdere kanskje???? Smil fra Johanne

  SvarSlett
 12. Inte tycker jag du har för många bilder eller för mycket text. Jag tycker det är just charmen med bloggar, att de är olika. Olika bloggare lägger upp sina inlägg på olika sätt och det är bara skoj. Så jag tycker du ska fortsätta precis som du gör nu, för det är ju din blogg och dina inlägg speglar ju vad det är du vill berätta och visa upp.

  Ha det fint!

  SvarSlett
 13. Hei, hei :o)
  Synes ikke du skal sette deg en standard!! Alle innlegg har som regel behov for "sitt rom" :o)

  Legg derfor ut så mange bilder du trenger og så mye tekst du føler for :o) Jeg trives veldig godt inne hos deg :o)

  Ha en rikitg fin kveld!

  klem :o)

  SvarSlett
 14. Jeg synes også det er passe mengder med bilde og tekst. Fint at det ikke blir altfor mye tekst, bilder kan det vel aldri bli for mange av ? ;)

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 15. hei!
  Ikke for mange bilder, give us more! Det jeg ikke skjønner helt noe av er at noe står skrevet med større bokstaver. Dette går igjen i flere blogger, men jeg blir litt forvirret av dette. Som eviglang student har jeg bare lyst til å lese disse uthevede ordene og det gjør sitt til at helheten i teksten forsvinner. :)

  SvarSlett
 16. Jeg synes du har det helt perfekt på bloggen:) jeg bryr meg egentlig ikke så mye om det, det viktigste er at jeg liker det du viser og det du skriver og det gjør jeg vikelig uansett hvor mange bilder elelr hvor mye/lite tekst det er... du er perfekt:) klem monic

  SvarSlett
 17. Hei Liv. Synes bloggen din er fantastisk flott akkurat slik den er. Alltid masse fint både å se og lese. Koser meg masse inne på bloggen din. Fortsatt fin kveld. Klem lindapetrine

  SvarSlett
 18. NEVER too many pictures or words!! Perfect just the way you are doing it!! :)

  Ruth

  SvarSlett
 19. Jeg storkoser meg på bloggen din jeg også. Bilder får man aldri nok av. Av og til kan det hende jeg skummer gjennom teksten. Men da har jeg som regel ikke så god tid. Som oftest leser jeg hver eneste bokstav og studerer hvert eneste bilde du legger ut :) :)

  SvarSlett
 20. Jeg synes bloggen din er fin slik den er jeg. Storkoser meg hver gang jeg er innom hos deg. Alltid så koselige bilder :-) Fortsett med det!

  Klems

  SvarSlett
 21. So wonderful pictures and not to much!!!!!! In my posts i always have about 13-15 photos and much text ;))!
  Love your style and all the wonderful things you show us!!!

  Have a very nice week, Hugs Jade

  SvarSlett
 22. Livs Lyst

  Your post are cool, the magic is it, your blog is fresh and beuty, you don't need to change it, because is your personalization!

  hugs!

  SvarSlett
 23. Den er perfekt som den er! Elsker å kikke inn hver gang du legger inn et nytt innlegg:)
  Å blar ofte tilbake å ser også.
  Mao ikke skriv mindre eller ta færre bilder.
  Den er toppers!

  God klem til deg:)

  SvarSlett
 24. Synes det er en fin blanding av bilder og tekst, og er ikke lett å få frem alt i ett rom på ett bilde. Synes det er kjempe gøy å se alle detaljer, bare kjekt med flere bilder.

  SvarSlett
 25. Flott blogg og spennende å lese og se bilder fra så mye:) Takktakk!

  SvarSlett
 26. Føler du har akkurat passe forhold mellom bilder og tekst!
  Kanskje fordi jeg alltid koser meg med måten du lager innlegg på?
  - som en liten dagliglivs - historie:-)
  Ha en fin kveld, klem Hege.

  SvarSlett
 27. Nei, det blir ikke for mye :) Elsker bildene dine. Og akkurat passe tekst..
  Koser meg hos deg.. Klem fra meg..

  SvarSlett
 28. Hei. jeg syntes bloggen din er veldig fin. Velig koselig å se hvordan du har det. Får masse inspirasjon av å se der. Ikke forandre på noen ting syntes jeg!

  SvarSlett
 29. Jeg synes det er herlig at du legger ut så mye bilder jeg, du er så flink til å kripse og har så mye fint å vise frem! Og tekst er det akkurat passe av, hverken mer eller mindre :)

  SvarSlett
 30. jeg syns det er det er bra med masse bilder...men kanskje ikke så mye tekst. jeg har lett for å miste tråden. siden du spør så ;)

  SvarSlett
 31. Jeg finner masse inspirasjon i bilder så jeg digger at det er mye av de!! Jeg synes du har flotte innlegg og tenker at for meg er det perfekt!!

  SvarSlett
 32. MASSE bilder er bra! Når det er av interiør, og der er du flink! Er litt lei av å lese om familieliv/problemer til folk eg ikkje kjenner, men her hos deg er det interiør i fokus, og det er jo det eg ser etter: Inspirasjon! Det er derfor EG tittar innom i alle fall. Og da er det fint med masse bilder og detaljar, og gjerne informasjon om merke/kvar ein kan få tak i tilsvarande :-D

  Takk for masse inspirasjon, EG kjem i alle fall igjen :-D

  SvarSlett
 33. Den er flott som den er;o))))
  Klem
  Linda;o)

  SvarSlett
 34. Bra med bilder!!! Villevært kjedelig uten tekst!

  SvarSlett
 35. Tenker ikke over om det er for mye av det ene eller andre hos deg...akkurat passe!!
  en fin blogg du har og masse nydelige saker du viser!!

  ha en fin uke Liv :o)

  SvarSlett
 36. Hei Liv! Jeg har sniktittet på mang en blogg den siste tiden og din er absolutt en av favorittene! Du har en super blanding av bilder og ord. Synes det er artig å følge din vandring gjennom årstidene og kan kjenne meg igjen i gleden over ting med sjel! Jeg har ingen egen blogg, men jeg koser meg med å inspireres av bloggere som deg !Fortsett å være akkurat deg, det er det som gjør en titt innom din blogg en fryd for øyet :-)

  SvarSlett
 37. Hei :-)

  Syned dette innlegget var veldig bra :-) Ikke for mange bilder av det samme og ikke for mye tekst..vet med meg selv at om det blir for mye å lese så skumleser jeg bare...om ikke historien er veeeldig bra da :-)

  Liker bloggen din veldig godt og kommer stadig tilbake hit :-) og lar meg inspirere :-)

  Ha en fin kveld :-)

  SvarSlett
 38. Jeg liker og bloggen din akkurat som den er :)
  Så fortsett som du gjør :)

  Klem,Kari

  SvarSlett
 39. Hej vännen!

  Jag tycker det är jätteroligt att du visar så många bilder i varje inlägg! Gillar väldigt mycket att du visar så mycket detaljer och att du skriver lite om varje bild. Din blogg känns unik med det och jag hoppas att du fortsätter med detta.

  Ha det gott!
  Kram, Carina

  SvarSlett
 40. Bildene dine er alltid helt fantastiske Liv, og inleggene dine er super fine og veeeldig inspirerende.
  Jeg synes du bare skal fortsette som du gjør Snuppa, så er vi nok fornøyde alle og enhver tror jeg :)
  Vi er jo mange som følger deg og er spente når du har nye inlegg

  Ønsker deg og kjæresten en flott uke.

  Klemmer i natten fra Linemor

  SvarSlett
 41. Hei vennen!

  Vet du, jeg sitter med det samme problemet. Det og kunne begrense seg er vel min aller største "last". Og det gjelder mye i livet. Entusiasme over alt positivt som skjer, det vakre, alle detaljer, jeg vil ha med alt!! Men det kan jeg jo ikke, og ofte stryker jeg tekst og tar vekk bilder. Men så synes jeg det blir for upersonlig og kaldt. Skjønner du? Det tror jeg du gjør. Fortsett du i samme stil og ånd, jeg er iallefall en stor FAN av dine innlegg. De er alle vakre!

  Satt leeenge og beundret og følte på den koselige atmosfæren i innlegget om "innhøstng". Der var det mange flotte bilder!! Og jeg begynte med en gang og lete på loppiser etter lignende stol :))

  Ha en koselig kveld Liv, jeg skal straks se på S.A.T.C (enda en last, hihi)

  Klem Aina

  SvarSlett
 42. Hei:) Jeg syns det er koselig her inne, jeg:) Det er ikke alltid at jeg leser all teksten under bildene dine, men jeg nyter besøket likevel:)Og mange bilder er bare koselig!

  SvarSlett
 43. Du er god sånn du er.
  Jeg liker det jeg ser her.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 44. Liker stilen din jeg :)
  detaljene vil vi ha med vettu!

  Ha en super tirsdag!

  SvarSlett
 45. Jeg syns det er akkurat passe slik det er:)

  SvarSlett
 46. My english is not the best, I'm sorry: at first - the picture of you, in this post, is really really gorgeous!!! I'm a silent reader since the first entry in your blog and I love how you do that!! For me, you can't give too much pictures in a post! And with the english explanation, I can create a little story in my head. Your style and your type of photography is amazing and I LOVE that way!!!!!!! I LOVE your blog!!!
  All the best wishes to you from Austria,
  Sonja

  SvarSlett
 47. Heisan


  Jeg er veldig glad i bilder,.... masse bilder.. Syns du har en fin balanse på bilder og tekst jeg... veldig fornøyd.. Liker også detalje bilder...og det klarer du også bra etter min smak...
  klem Kerstin

  SvarSlett
 48. Nei jeg kan aldri få for lange innlegg hos deg!! Elsker å se masse flotte bilder, og du skriver så fin tekst til. Akkurat passe blanding syns jeg :) Ang bilder så liker jeg veldig godt å se både oversiktsbilder og detaljebilder, sånn som du viser.

  SvarSlett
 49. Hei og takk for koselig melding på siden min.

  Jeg liker godt en blanding mellom bilder og tekst, og synes du balanserer det fint!

  Fortsett som du gjør, det er mitt tips:)

  Charlotte

  SvarSlett
 50. Bloggen din er perfekt, akkurat som den er!! Elsker å titte innom deg, og se på vakre bilder og få inspirasjon :o)

  Ha en flott uke videre!

  Klemmer fra Hildegunn

  SvarSlett
 51. Syntes du har en herlig blogg og det er flott å få se både detaljer og litt oversiktsbilder :)
  Og kofferten har jeg vært inne og tittet på, har lyst på den, men vet ikke helt hvor jeg evt skal ha den.... :O)

  Ha en god dag!
  Klem

  SvarSlett
 52. Liker bloggen din akkurat slik den er, så du kan godt fortsette slik du gjør. Fin blog du har!!

  SvarSlett
 53. Du, jag tycker du ska göra precis som du vill, det är ju din blogg och det är det som gör den personlig. Så är det ju så att en bild säger mer än tusen ord ;-)

  kram

  SvarSlett
 54. Synes det du viser her er i passe dose, jeg! Har ikke tenkt så nøye over det, for jeg sitter og koser meg her på bloggen din uansett:o). øler selv dette er vanskelig, ser at folk gjør så forskjellig. Men det er vel det som er greia-vi som følger deg her liker det sånn:o)
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 55. Akkurat passe sånn som det er, synes jeg! Det er det som er din stil, og ikke forandre den!!! Klem fra Gro

  SvarSlett
 56. Eg syns det er flott slik som du gjer det:) Inspirerande bilete har du jo alltid og teksten passar godt til. Nei, fortset slik som du gjer, du:)
  Klem Anne:)

  SvarSlett
 57. Du har en blogg som jeg tror er din stil. Fortsett med det. Det er alltid kjekt å stikke innom. Det gjør jeg hver gang du oppdaterer siden jeg her bloglines og ser der når du oppdaterer. Dessverre for lite fllink til å legge igjen kommentar. Ha ei fin uke.

  SvarSlett
 58. Helt perfekt med både bilder og tekst:)
  Liker bloggen din veldig godt, både tetaljene og bildene i helhet.
  Ønsker deg en nydelig dag,klem:)

  SvarSlett