onsdag 14. oktober 2009

PUTER OG NYHETER! pillows and news
Å dra på Oslotur og overnatte på Holmenkollen hotell ;O), det er slettes ikke værst! På veien inn til Oslo forrige helg, dro vi innom (etter mitt ønske) Stoff og Stil.

Going to Oslo and stay overnight in Holmenkollen hotel, that is a nice thing to do! We stopped by a fabric boutique on our way to the main capital.
Der kjøpte jeg stoff til akkurat to puter. Herlig gammeldags stoff med bolsterstriper.
(Som må være det jeg digger mest etter Thomas... nihi..)

There I bought some fabrics for two pillows. Lovely old style. Blue and beige with old fashion stripes.
Det ble i alle fall to nye store og gode puter i sofaen. Sofaen er sort og jeg digger formen på den. Men jeg "toner" den alltid ned med mange puter og stoffer så den ikke skal bli så "hard" inntil det andre lyse interiøret.

It ended up with two big and good pillows in the sofa. The sofa are black in color and I like the shape so much. But I always put many pillows and fabrics in it to "tone it down" so it fits more to the rest of the interior in light colors.
For øyeblikket har jeg et saueskinn i min sofa. (Som jeg står for at jeg syns er helt greit selv om folk er uenige med meg i det... Fikk litt pepper for mine skinn sist jeg skrev om dem. Men det er helt greit. Folk mener så forskjellig på denne fronten. Så kunne man diskutert lenge og vel. Men det sparer vi til et annet forum.)

Og i midten ligger et gammelt overlaken med heklet mellomverk. Og mine to ny-sydde puter ligger sammen med en hvit pute med blondekant og en liten sommergjest; nemlig en av mine hageputer som jeg ikke klarer å legge vekk selv om det ikke er sommer mer...

At the moment I have a fur in my sofa. And an old white sheet with a lace on. Some new pillows whith old stripes and a white one too. And also a summer guest. The little blue and white pillow who I can`t throw away although it`s not summer any more...
I dag holder jeg på å vaske og ordne her i mitt lille hjem. Jeg har blant annet ryddet vekk stereoanlegget! Men ikke LYDEN av det!! Anlegget er satt inn i det brune skapet, så slipper jeg å se på "den moderne innstallasjonen" mer. Hihi!

Today I`m cleaning my little home. And I have put away the stereo. But not the SOUND of it! I have just put it in this brown locker. So now it`s even more old fashion here!

Men ikke bare det! Jeg tenker så det knaker for å finne gode løsninger på innredningen og alt jeg eier og har her i mitt hjem. Jeg får nemlig besøk snart. Og det tenker du, ikke er så uvanlig. Neida! Men jeg er ikke vant til å få besøk av journalister og fotografer.....!

But that is not all! I`m thinking and try to find good solutions for my interior. I`m waiting visitors. "Is that so unusual?" you maybe think. No! It`s not. But I`m not use to get visitors like journalist and photographer....!

Det skal tas bilder her hos meg! Og hvem og hva og hvor og når og alt det der.... ja, det får dere vente litt på. Så skal jeg nok fortelle når ting er i boks og nærmer seg.

Ønsk meg lykke til. Dette er jo litt skummelt også... Det finnes jo tusen måter å innrede et hjem på. Så var det å finne en av dem beste....

They are comming to take pictures of my home! And who, what, where and when... I will tell you later. So wish me luck! Because this is a bit scary too. There are thounsand ways to make the interior. And I have to find a good one...

I min sofa ligger kurven med garn og strikketøy. Min kjøkkenHÅNDklær-produksjon er i full gang. Og jeg gleder meg når jeg kan fortelle dere litt mer om dette også!

Dere får bare følge med om dere ettehvert har lyst på et kjøkkenHÅNDkle!
In my sofa I have a basket with some wool. My TOWEL production are still going on. And I really looking forward to tell you about this too. You should visit me here on my blog if you want to get some towels later!
Med hodet i vaskebøtten, tankene langt oppe i skyene et sted og strikketøyet i god nærhet, ønsker jeg dere fine timer og dager!! ;O)

So with the head in the wash bucket and my thoughts up in the sky some where, I want to wish you good ours and days!!


Klem fra Liv

36 kommentarer:

 1. SÅ spennende med journalist besøk! Nydelig blogg du har, jeg surfer litt rundt her inne hos deg og koser meg :0)
  Takk for besøket inne hos meg, blir såå gla når folk legger igjen en liten hilsen!
  *klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Men vilkavackra kuddar du har,jääte fina bilder också.
  kram o ha det så gott
  ninni

  SvarSlett
 3. Nå venter vi i spenning. Putene var fine.

  SvarSlett
 4. Last year I found a tablecloth from Villa Collection with those same beautiful colours and stripes. The cushions give a charming touch to your sofa, that´s for sure!
  Happy moments with the photographer and journalist! :)

  SvarSlett
 5. Kjempefine puter! Jeg skulle virkelig vært en tur på stoff og stil for å handle ;-).

  Kjøkkenhåndkleet ser også veldig fint ut!

  SvarSlett
 6. Nydelige puter du har sydd!! Bolsterstriper er vleidg fint og gir lun stemning :o)

  Utrolig spennende med besøk av journalist og fotograf da ;o)
  Dette kommer til å gå helt strålende!!!

  Lykke til :o)

  klem

  SvarSlett
 7. Hej!!
  Fina kuddar jag har såna gardiner!!! Kul men lite nervöst att få hem fotografer!!? Jag har en liten utlottning på min blogg.. Du är såå välkommen att vara med om Du vill!!
  Kram Malin

  SvarSlett
 8. Hej! Vad mycket spännande saker som händer runt omkring dej. Ska bli roligt att höra fortsättningen på det. Det ser så fint ut hemma hos dej.
  Kramar till dej.
  Birgitta

  SvarSlett
 9. Oj her var det mange nyheter.... putene ble kjempefine...
  Så spennende med besøk da... Gleder meg til å høre mer...

  Klem O)=)

  SvarSlett
 10. kjempefine puter;)
  så spennende med besøk da, gleder meg tiol å lese mer...
  ha en fin kveld.

  SvarSlett
 11. Hjemmet ditt ser så utrolig koselig og innbydende ut. Saueskinnene mine er også funnet frem, det blir så lunt og godt inne med de på plass!
  Det blir spennende å høre mer om journalistbesøket!
  Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 12. Hei hei !! masse lykke til med journalist på besøk, går sikkert strålende du har det jo så utrolig lekkert !!!
  Synes du skal bruke skinnfellene dine med riktig god samvittighet. Sauer blir heldigvis ikke avlet opp for å bruke bare skinnet ;)
  Ha en fin høstkveld !!

  SvarSlett
 13. FInfine puter, så liker jeg hylleskapet ditt veldig godt =) vakkert rom! Hilsen M

  SvarSlett
 14. Hei Liv.

  Jeg liker bloggen din kjempe godt. Liker at du bruker litt brunt i alt det hvite. håper det gikk fint med stor besøk i dag.
  Ellers ønsker jeg deg en herlig kveld.

  VH Lisa

  SvarSlett
 15. Så spanande at du får besøk av journalist! Eg gler meg til å lese om deg etterkvart! :)

  SvarSlett
 16. Eg ynskjer deg lykke til med journalistbesøket. gler meg til å sjå resultatet:)

  Anita

  SvarSlett
 17. Hei på deg.:-) og takk for hyggelig hilsen på bloggen min.:-)
  Her var det mye kos å se, flott flott blogg, flotte bilder.:-) Stoff og stil er tingen.:-) Jeg har handlet mye der, da på postordre, fungerer fint, får prøver tilsendt, går i stoff til puter og gardiner og forheng. Alltid spennende når det kommer ny katalog.:-) Ønsker deg en strålende dag.:-) Klem Gry

  SvarSlett
 18. Hei! Takk for hilsen hos meg! Headeren er bilder fra vårt hjem. Faktisk ble det tatt av fotografer som var hos oss for å lage en reportasje i MAISON. Det er kjempegøy med journalist-besøk, og man trenger ikke å stresse veldig på forhånd. Måtte ellers le litt da jeg så hva du skrev, for til helga skal vi også inn til Oslo, og hva er vel ikke viktigere enn å stoppe på Stoff og Stil....
  Må også ha en liten stopp på IKEA. Ellers, nydelig blogg og fantastisk fint skap!!
  Gleder meg til å høre hvordan det går med fotografbesøket hos deg! Si fra hvilket blad det kommer i!
  Klem fra Kari i Bolettes hus

  SvarSlett
 19. Oj, oj...så spennende! Men ikke er det vel nødvendig at du skal gjøre om på noe fordi du får "blad-besøk"- kan du få det finere og koseligere enn du allerede har det, da, tror du..? Det tror ikke jeg... Får lyst til å krabbe oppi sofaen din og krølle meg sammen og bli en stund, ser så innbydende ut =)
  Lykke til med gjestene, det blir supert å få se hjemmet ditt på trykk, Liv!
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 20. Hei Liv:)

  Tusen takk for koslig hilsen fra deg på bloggene min.. da fikk jeg muligheten til å se din også:)

  Utrolig koslig stil..drømte meg bort her også jeg.. ingenting er mer sjarmerende enn gammel krakk eller bolle..

  Legger meg som følger av bloggen din:) ser det er masse jeg kan bli inspirert av her inne,,

  Ha en fin dag videre..

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 21. Hei Liv:)

  Tusen takk for hilsen fra deg på bloggen min;) Fint du la igjen en liten hilsen slik at jeg kunne kikke innom deg.. her var det masse fint:)

  Legger meg som følger av bloggen din, vil ikke gå glipp av noen innelegg..

  Ha en fin dag videre:)

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 22. Hei Liv:)

  Takk takk for koselige hilsen på bloggen min... her var det masse inspirasjon.. kjempeflott blogg du har.. legger meg til som følger av den... var så mye fint her inne..

  Ha en fin dag videre:)

  K-Janne

  SvarSlett
 23. Hi Liv
  Your new cushion are wonderful.
  I like the colours and the beauty stripes.I wish you luck with the photographer and journalist!!!
  Ha en fin dag,
  Klem fra Regina

  SvarSlett
 24. Så spennande! Lykke til!

  Og er litt vanskelig å sjå på bildet sida sofaen er så mørk, men det ser da ut til å ver ein 'Howard' modell? Dei er jo såååå lekre! Ønsker meg ein sjølv :-D

  Skinnet skal eg ta deg på ordet og ikkje kommentere, men eg vil sei at eg er imponert over måten du håndterer 'negativ' kritikk på :-D
  Bloggar vi må vi vente at folk er uenige, heilt enig med deg!

  Ønsker deg ein fortsatt fantastisk flott dag
  :o)

  SvarSlett
 25. Så flotte puter du har sydd, tror du er minst like glad i bolsestiper på stoff som meg! Hihi:)
  Kjempe lurt det med tall på håndklærne, det må jeg nok teste ut!:)
  Ha en fin dag!
  Klem!

  SvarSlett
 26. Takk for hyggelig hilsen på bloggen min. Som du sikkert ser er jeg ny i denne blogg verden. Tror nok det blir en del endringer etter hvert. Du har en utrolig flott blogg, med mange fline bilder fra hjemmet ditt. Ønsker deg lykke til med journalist besøk:-)Hilsen Lilli

  SvarSlett
 27. Heisann:) Tusen takk for den koselige kommentaren på siden min:)
  Er helt fersk blogger, og synes bare det er kjempegøy...er nok blitt bitt av basillen, ja:)
  Du har en veldig fin blogg. Så masse fine bilder. Veldig gjennomført og fint:) Kommer nok til å titte innom her igjen!

  Hilsen Siv

  SvarSlett
 28. Hei igjen! Huset vår var i en av vi pusser opp-utgavene til Maison. Det kom i mai.....

  SvarSlett
 29. Hei og takk for hyggelig kommentar på bloggen min :) fin blogg du har og utrolig flott strikking. ha en fin kveld

  t o n j e c h r i s i n e

  SvarSlett
 30. SV: Takk for kommentar ,blir spennende :)og lykke til med besøket! :D

  SvarSlett
 31. Your new cushions are great, I really like the combination of colours and textures. Hiding the stereo in a wonderful antique piece is an inspired idea!

  Good luck with the photo shoot!

  Jeanne

  SvarSlett
 32. Hei Liv!
  Man skulle tro vi hadde vært på samme sted og kjøpt stoff jo, men jeg fikk akkurat makent på Ikea! Se mitt siste innlegg hva jeg sydde av det!

  Nei, stereoanlegg skal gjemmes BORT, og det er mange løsninger på det! Selv har jeg brukt en gammel buffet, men det ble et par stygge hull i bakplaten da...

  Ha en fin helg!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 33. Hei!
  Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min.
  Morsomt å se at det er flere av oss som setter pris på Stoff og Stil. Har laget mangt og mye av stoff derfra. Nå blir det vel en ny tur for å kjøpe julestoff til minstedamens årlige juleverksted.
  Masse lykke til med besøk av journalist og fotograf. Det kommer til å gå helt fint. Du har det så flott.
  En deilig helg ønskes av
  Anette Willemine

  SvarSlett
 34. Ja de er veldig søte små pus:) Vi bor nok desverre langt unna(Vesterålen) Ha ei go helg:)

  SvarSlett
 35. Hei, Liv!! Så mange fine bilder fra ditt koselige hjem! Takk for titten:) Kjempe-fine puter du har sydd!! Jeg har også en forkjærlighet for striper!!!

  Ha en strålende helg! Så spennende med journalist på besøk?! Lykke til!

  Klem Anette:)

  SvarSlett
 36. Så spennende da! Skal følge med så jeg får med meg reportasjen.... Sikkert mye arbeid på forhånd!

  SvarSlett