onsdag 26. januar 2011

LIVS HISTORIER

Hva mener jeg med det?
Jeg møter spennende og inspirerende personer og skriver om dem her på Livs Lyst. Mennesker som fasinerer på et eller annet vis og har sterke interesser for det gamle og norske. Eller mennesker som holder på med noe som bare er interessant for oss andre. Mennesker som har fulgt sine drømmer. Hevet seg ut i det selv om det ikke har vært en dans på disse berømte røde rosene bestandig.
Hvorfor gjør jeg dette?
Jeg vil la meg inspirere til å gjøre det samme. Bruke de ressursene og talentene jeg har fått. Gjøre det jeg er best på. 

Håper at du også vil la deg inspirere!!

Pst! Dette legger jeg ut i dag fordi jeg trenger en forklaring om du skulle trykke på LIVS HISTORIER der oppe i rullgardinen. Men ikke bare derfor, jeg sitter nå og jobber med den første historien. Mitt møte med Else "SPROSSA" Rønnevig. Gled dere! Hun ER inspirerende!! Og kommer snart på Livs Lyst!

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg kjøpte bladet "Gamle hus, hager og interiør" og leste reportasjene dine. Ikke vanskelig å se hvilke du har laget, de var i kjent stil. Veldig bra at du oppfordrer til å ta vare på det norske. Lykke til med arbeidet ditt videre! Jeg følger med :)

    SvarSlett
  2. Mye spennende du har for deg, Liv.:-)

    men ett spørsmål..nå har jeg søkt høyt og lavt og finner ingen oppskrift på hvordan jeg får laget meg en rullegardin under overskriften...sånn som du har....håper du har ett tips:-)

    he fin fin dag

    SvarSlett