torsdag 14. april 2011

LIV OG THOMAS JAKTER PÅ GÅRD - LIVE PÅ LIVS LYST

For dere som just har kommet inn i denne bloggen, kan jeg fortelle at her foregår det noe spesielt om dagen. Liv og Thomas jakter nemlig på gård - live her på Livs Lyst. Alle disse innleggene vil bli lagret oppe i rullgardinen under BEAUTIFUL PLACES og GÅRDS-JAKT.

Vi syns det virkelig er vakkert det vi kommer over på våre reiser rundt i Telemark. Vakkert forfall. Vi leter nemlig etter et gårdstun på landet som ligger brakk. Et sted hvor ingen har bodd på mange år og det vil også si et sted der ingen har pusset opp og forandret etter moter som har vært gjennom årene. Vi ønsker oss noe originalt som vi vil gjøre levelig og føre tilbake til det det en gang var. 
Det er vår drøm. Det er vårt ønske og det er vår GÅRDS-JAKT! 

Bli med da vel!
_________________________________________________________________________
English: Thomas and I are looking for a farm on the countryside. An old farm. We are traveling around in the county Telemark. What we find I will show you on Livs Lyst. Press BEAUTIFUL PLACES and GÅRDS-JAKT (under the heading) and you will see beautiful old houses and lovely places!

15 kommentarer:

 1. Jeg blir gjerne med! Spennende.... og skjønner godt dere leter etter drømmeplassen i nettopp Telemark :)

  SvarSlett
 2. Å så spennende da.
  Skulle ønske det var oss. men neida, vi må stri med å ha arvet et gammelt hus som er modernisert ihjel. Hadde det ikke vært for at det er litt for mye av min barndom og ikke minst bestemor der, så hadde vi solgt og gjort som dere. Funnet noe gammelt og orginalt. Det er drømmen. Kanskje, når jeg blir rik, så kan jeg være sånn Olebromm:)) Lykke til, blir spennende å følge med dere.

  Ha en strålende torsdag.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei,
  nydelige gårder, selv om tomme og forfalne hus. forseggjorte detaljer, - kjempevakre, men bare tenk hvor flotte de var som nye og med folk i husene...liv og røre??????
  så mange vakre steder, LIV.
  klem Tove i dronninghuset.blogspot.com

  SvarSlett
 4. Lykke til i jakten !
  Tenk så mye moro dere vi ha "på turen", og jeg følger gjerne med.

  Vi fant vårt drømmehjem i Italia, den gang en halvferdig Villa, tok 2 år gjøre alt ferdig, bygging, og en STOR hage, men, gud så moro det var !

  Du har noe å se frem til - ønsker deg en god dag !

  Ciao

  SvarSlett
 5. Utrulig mange flotte plasser dere kommer over, så gleder meg til å få lov å følge med : ) Håper drømmehusmansplassen dukker opp ; )
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Veldig spennede å følge med på jakten deres! Og håper at dere finner det dere leiter etter - fordi jeg gleder meg til å følge med på restaureringen :-)

  Og stabburet du viste var utrolig flott! Skjønner meg ikke på dem som eier slike bygg og bare lar dem stå og forfalle...

  SvarSlett
 7. Spennende å følge med på.
  Ingenting er vel mer romantisk enn en gammel gård :)

  SvarSlett
 8. Så spennende !!!! Blir med,jeg !!! For en reise dere legger ut på.......håper det dukker opp noe helt spesiellt,som dere får kose dere med,i mange år......og der dere begge får utfolde dere,med det dere liker best !!! Heldig er den plassen,som får dere som vertsfolk !!! Kos dere med jakten....så venter jeg spent på neste perle..... :) Og god påske !!!! Klem fra Nord Norge :)

  SvarSlett
 9. så spennende! lykke til med jakten, så håper jeg det dukker opp et flott og spennende sted...
  klem kjersti

  SvarSlett
 10. Så spennende!! Lykke til!! Det er så mye vakkert å se her inne hos deg! Nyter alle de fine bildene lenger nedover i bloggen din! Virkelig vakkert har dere det!

  SvarSlett
 11. Så flott at dere har ønske om å ta fatt på et slikt prosjekt - og når dere i tillegg har evner, mot og kompetanse er vel utgangspunkter suverent.
  Jeg bor i Vest-Telemark, og jammen er det synd at så mange tun blir lite brukt og dårlig vedlikeholdt, og at slike eiere likevel ikke vil selge.
  Lykke til i jakten! Liv

  SvarSlett
 12. Åhh..jeg blir gjerne med og følger dere! Telemark er så vakkert! Jeg er ikke telemarking selv, men har bodd der noen år og da forelsket jeg meg fullstendig i telemarksnaturen og ikke minst lyset.
  Er ikke så lenge siden jeg kom over denne bloggen, men nå er den min favoritt! Du har det akkurat sånn som jeg selv drømmer om å få det en gang! Min største drøm er et småbruk!
  Håper dere finner drømmegården!! Det er så fint hvis noe av det verdifulle som står rundt omkring kan bli tatt vare på!
  God helg!

  SvarSlett