onsdag 22. februar 2012

DET SPIRER

Ja, det spirer både her og der. 
I flere dager har jeg gått og lett etter et møbel i stuen jeg kunne male. Jeg har hatt så lyst på et lysegrønt innslag her. Få inn en liten fargeklatt og den lysegrønne (i litt forskjellige nyanser) går liksom igjen i hele huset.  I dag klødde det så i vår-oppussings-fingrene mine at det var umulig å stå i mot. Det skjer hver vår det egentlig. Hiihi. Jeg får lyst å pusse opp et møbel eller gjøre noen forandringer. Sammen med perleblomstene, spirer det altså også i idèer og tiltakslyst. Så i dag dro jeg til malebutikken og kjøpte en lys farge. Det var fort gjort å male og nå står det og tørker. 

Hvilket møbel i stuen det ble?
Jeg viser i morgen.

11 kommentarer:

 1. So sweet!

  Loveley greetings - Gisa :)

  SvarSlett
 2. да ...цветы получились очень нежными, посуду можно стекло
  обложка книг серо-красного цвета создает яркую ноту на фото, интересно о чем эти книги?
  улыбка, V.

  SvarSlett
 3. Sååå gøy, og såå flink du er til å få inn litt farger,- uten at det blir for mye! Gleder meg til å se.... kanskje jeg også kan få hevet meg litt rundt!!
  God kveld!
  Kari

  SvarSlett
 4. Herlig bilde!!

  Spennende å se..

  STOR
  KLEM

  SvarSlett
 5. Tror det er noe som går det der Liv:))))Jeg er på leit etter en enkel kjøkkenstol som jeg kan male lysgrønn/aquablå...."Skrot Tor neste på meg:)

  SvarSlett
 6. Flott med vårblomster nå! Det er jo så man skulle tro at våren er her for fullt - men er stygt redd for at jeg snart blir skuffet igjen dersom jeg satser på vår nå... Ellers så kjenner jeg godt igjen bøkene på bildet også. Småbruket vårt står inne i dem. Men da var det min mann sin farmor som eide plassen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! De bøkene har vi hatt så mye glede av. Veldig moro og ikke minst lærerikt å se i dem.

   Slett
 7. Hei søta! :-) Så spennende da, gleder meg til å se! :-) Kjenner og den der kriblinga etter å gjøre ting mer vårlig ja, men nå har veggene i mellomgangen blitt lysegrønne, så når vi (en gang) blir ferdig der, så blir det lyst og vårlig ;-) Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 8. gleder meg til å se... her i huset er d en liten pause nå... soverommet vårt ble ferdig i går.... det blei sååå rååått... :) men... tankene flyr jo når jeg leser innglegget ditt... blir inspirert!

  gleder meg til å se i morgen :)

  -klems Diana-

  SvarSlett
 9. Bare nydelig!!

  Ville bare ønske deg en fortsatt fin uke Liv <3

  Klem!

  SvarSlett
 10. Jeg kom bare lige forbi.

  Smukt billede af dejlige forårsblomster.
  Tak for kigget.

  SvarSlett