tirsdag 28. februar 2012

KLIPP KLIPP SY SY

Sånn! Nå er gardinene omsydd og med den ny-gamle gardinstangen på plass, så er det hele komplett på soverommet vårt nå. Jeg kan forklare litt nærmere, men vær forberedt på et litt langt innlegg i dag...
HER kan du først se hvordan gardinen så ut da jeg kjøpte dem.

Jeg hadde sett for meg å klippe av "kappen" med mønster og felle den inn i selve gardinen istedet. Jeg syns det ble litt voldsomt med den "rysje-kanten" helt øverst. Så i går dro jeg endelig frem symaskinen.

Det ble en del klipping og mønsteret ble felt inn i øverst på gardinen. Jeg liker dette mønsteret. Det minner om noe koselig og hjemmelaget - noe det absolutt ikke er men... Og så er det deilig med litt farger.
 Ja, la du merke til det? Ved siden av meg på bildet over her. Den sære lille interiør-katten min er jo veldig skjønn også da. Hun elsker å gjemme seg under ting. Da syns hun det blir så utrolig lunt og koselig. Hun holdt meg med selskap med malingen sin under gardinen.

 Slik ble det nå. Mye mer "rent og rett" uttrykk. Det må ikke være for mye greier. Jeg liker det best enkelt jeg. 

Vår-soverommet vårt. Rødt er ikke bare fint til jul. Det passer veldig godt til det nøytrale rommet her oppe i andre etasje. Ullgenserne på veggen minner om at vinteren ikke helt har sluppet taket. Jeg bruker fortsatt disse når jeg sitter stille og jobber.

16 kommentarer:

 1. FLOTTE GARDINER, LIV. SMART Å FELLE INN DET STYKKET.
  TROR KATTER LIKER GJEMME SEG, SLIK ER SHEEBA OGSÅ. INN I ALT AV POSER, ESKER MM...VIL GJERNE LIGGE INNI DEM. SIKKERT KOSELIG, OG LUNT DET.
  ER SØTE DA....
  HA EN FIN DAG,

  KLEM TOVE

  SvarSlett
 2. Gardinene ble kjempefine. Likte godt at det var litt farger i mellombåndet. Artig også, med den ny/gamle gardinstangen. Nå har jeg meldt meg på konkurransen om lysestaken. Og hvis jeg ikke vinner, tror jeg at jeg skal kjøpe en. Syns også at gammelt håndtverk bør få en større plass i de norske hjem.

  Så liker jeg din konkurranseform. Vanligvis deltar jeg aldri i konkurranser. Syns det har tatt litt av med all den loddtrekninga. Men hos deg er det enkelt med å bare kommentere.Enkelt og greit. Og det liker jeg.

  Syns du har en kjempefin blogg som jeg besøker ofte. Jeg liker stilen din. Den er særegen og bare din. Herlig!!

  Ha en flott uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig å lese, Heidi!
   Takk for gode og oppmuntrene ord og bra du heiv deg med i "konkurransen". Det kan vel knapt kalles det. Men man konkurrerer i alle fall om å vinne denne staken da.
   Lykke til! ;O)

   Slett
 3. Så fint og vår-vinterlig det ble på soverommet deres, og grattis med nytt sengetøy ;))

  Ønsker deg en super tirsdag :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, hihi Monica! Det var deg det vet du ;O)
   Det er veldig fint og "gammeldags" det sengeteøyet. Jeg vurdere bare å sy det litt inn. Det er jo svenske mål og de åpningene øverst på dyna, de liker jeg ikke så godt. Merkelig at de er der. Det har jeg aldri skjønt.... hm!

   Ha en fiiin dag!

   Slett
 4. Det var kjempefint!
  Så nydelig soverom - lett og luftig!!

  Herlig herlig!

  Stor klem fra Ida
  :)

  SvarSlett
 5. Ååh den katten er såå søt.. :)

  SvarSlett
 6. Beautiful curtains and bedroom. And gorgeous kitty, too!

  SvarSlett
 7. Det ble knallbra!!!

  SvarSlett
 8. Så flott det er hos deg, kjempesmart å få brukt den flotte borden i gardinene dine, ha en fin uke hos deg!

  SvarSlett
 9. Så fine gardinene ble! :)
  Det er sykt koselig hos dere!
  Jeg vet grunnen til hullene øverst i sengetøyet;
  Det er fordi mange svensker vrenger sengetøyet før vask, og når de skal ta det på igjen stikker de hendene inni hullene fra retta og tar tak i hjørnene på dyna og vrenger rundt. Om du skjønner? ;)
  Sånn er det på båt også. Skikkelig upraktisk med hullene og nesten åpen bunn. Dyna sklir jo ut av trekket i løpet av natta...

  Ha en fin dag i sola med pusen! ;)

  SvarSlett
 10. Dei gardinene ble kjempefine.
  Er jo så koselig hos dere.
  Og den gården deres gleder jeg meg til å
  se oppussingen av.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 11. Du verden for noen gardiner!!! Det er virkelig utrolig vakkert med det broderiet og de fargene - blir helt glad av å se på det... For ikke å snakke om sengetøyet, herlig! Er så fint når en kan finne flere bruksområder/tider til ting. En liten "juleting" så sklir de rett inn til jul og nå, med de gardinene og ikke minst lyset så er det supert til våren. Tusen takk for alt du deler - blir skikkelig inspirert av det! En hyggelig kveld videre ønskes ;~)

  SvarSlett
 12. Wow de gardinene ble fine, og så flott et soverom. Likte så godt bilde av pusen, herlig og ha selskap når en holder på :)

  SvarSlett
 13. Your new curtains are so pretty! They make the room look so welcoming and cozy with a little splash of color. Your warm, fuzzy bedcover is so delicious! I really love visiting your blog!!!! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett
 14. Åh, nydelig! Og jeg ELSKER stengene!

  SvarSlett