lørdag 3. mars 2012

GAMLE FLAMMER

Når jeg var liten sparte jeg på servietter, glansbilder og klistremerker som alle andre på min alder gjorde. I tillegg til viskelær i forskjellige farger og fasonger og småsteiner og sand fra "syden". Jeg har prøvet å legge av meg litt av samlemanien, for den har fulgt meg inn i den voksne verden. Men jeg har klart å styre den litt. Hihi. Nå "sparer jeg bare på" hyssing, gamle porselensboller, kjøkkenhåndklær og... ja, for å nevne noe ;O)

Thomas sparte på fyrstikkesker.
Og når han av og til kommer over gamle inntakte fyrstikkesker på loppemarkeder og i bruktbutikker nå, blir lysten på å skaffe seg det, litt for stor. Som for eksempel denne gule SPORT-esken.

 Esken er i trefiner (!) og fyrstikkene virker enda!! De er dessuten veldig kuule å ha liggende fremme. Denne kjøpte vi sammen med en hel uåpnet pakning med slike fyrstikkesker. Så vi har flere og jeg kan med ren samvittighet brenne av noen. Og særlig var det kjekt her om dagen da vi ikke hadde flere vanlige fyrstikker igjen. Og lys må man jo brenne.

Ja, man kan fortsatt ha bruk for gamle flammer! ;O)

3 kommentarer:

 1. Slike gamle flammer
  er er jo ganske så sjarmerende synes nå jeg;)

  Jeg har et spørsmål ang fargekoder, jeg vet jeg leste det her engang. Men finner det ikke igjen, jeg lurer på hvilken farge dere har på kjøkkenveggene? Er det samme som på soverommet?

  Ha en fin lørdag:)

  Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei hei!

   Ja, det stemmer. Vi har den samme fargen på kjøkkenet som vi har på soverommet. Kodene finner du her: RESTAURERING og FARGEKODER oppe i menyen. Bla deg nedover i rommene.

   Lykke til med evt. maleprosjekt! ;O)

   Slett
 2. Jeg har samme flotte lysestake :) Du tar veldig bra bilder, Liv :)

  SvarSlett