fredag 2. mars 2012

SER DU DET JEG SER?

 I går hadde vi skikkelig dugnad her i huset og jeg skal komme nærmere tilbake til hva som ble gjort. Men èn av tingene som endelig ble fullendt, var muren/pipa på kjøkkenet. Den har lenge stått umalt, men i går fikk den to kritthvite strøk og det ble så rent og fint. Vi er ikke ferdige her inne på kjøkkenet. Flere prosjekter står skrevet ned i "planboken" vår og dere får henge med om dere vil.

Men i anledning så langt, så tenkte jeg å ta et lite tilbakeblikk med dere i dag.
For det har skjedd flere små forandringer i dette rommet og jeg lurer på om dere legger merke til det samme som jeg så da jeg satte alle disse bildene sammen. Hihi. *Sjekk her:

 Gulvene var fra starten gråbeiset. Det ga en koselig og lun stemning. Gamle blå stoler. Muren "gaper" og er et artig innslag på kjøkkenet. 

Vi valgte å male gulvet lysegrått (fargekoden finner du HER forresten.) Prøvet ut litt med ekstrastoler i forskjellige varianter. Ofte ligger det filleryer på gulvene her inne. Det gjør det lunt og landlig. 

 Fra blå stoler til bare hvite. "Hullet" i pipa ble muret igjen. Vårlig stemning på kjøkkenet uten ryer. Rent og ryddig. 

 Og slik ble det visst stående lenge... Slik blir det når man har mange oppussings-baller i luften på en gang. Men det gjør ingenting. Vi har levet godt her uansett og jeg har blogget i vei med den "røffe" muren i bakgrunnen. Men nå - altså har den blitt fin og hvit (øverste bildet) og det var jo veldig godt må jeg innrømme! Det føles godt å få prosjekter i havn.

***
*Jeg la merke til at det har blitt mindre og mindre frodig her inne. Mindre "stæsj". Mer og mer enkelt og "minimalistisk". Jeg har alltid vært glad i "the simple living" selv om man ikke skulle tro det. Det har kanskje vært et ønske som har druknet i alle tingene jeg har hatt. Men i godt samarbeid med Thomas ;O) har vi nærmet oss "simple living" mer og mer. Hva så du? ;O)

Jeg liker det.

21 kommentarer:

 1. Kjøkkenet deres er superflott!! :-) Ønsker deg en fin helg, Liv! KLEM

  SvarSlett
 2. Hei Liv!
  Det var etkjempefint ferdig-interiør, men også veldig hyggelig på veien dit! Jeg kjenner meg igjen, for det skjer mange, små forandringer hos oss hele tiden, og ting bytter plass! Men det er det jeg kaller et "dynamisk interiør"! He, he!

  God helg til deg og Thomas - kos dere i vårsola!

  Klem Cahtrine :-)

  SvarSlett
 3. Morn morn - jeg så nok stort sett det samme som deg....:) kjenner følelsen av å få noe ferdig - og fint ble det:) Sjøl om muren var litt morsom da den ikke var perfekt også, så ble det roligere nå:)) Dette med ting/enkelt er ikke så greit i hverdagen egentlig, ser at om jeg rydder unna stæsj som i seg sjøl er fine ting, så kommer det lett rot i stedet - av typen aviser, elektroniske dubbeditter og ledninger og slikt. Vanskelig å holde flater rene:)) Vi får vel bare fortsette å jobbe med saken:)) Ha en feiende flott fredag:)) Klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer med endelig ferdig malt mur! :D

  Moro å følge med på utviklingen og hva som forandrer seg :)

  SvarSlett
 5. Jeg liker også det jeg ser. Små, og fine forandringer underveis.
  Jeg har enda ikke hengt bildene på veggen, og vi har bodd her på gården i ett år.. Ja, ja.

  Ha en strålene helg

  SvarSlett
 6. Vakkert!
  Liker spesielt muren veldig godt, pent listverk dere har valgt:)
  Vi har også fått reparert den gamle muren på kjøkkenet vårt, den har blitt atskillig større pga rør (m.m)som vi valgte å skjule under muren. Gjenstår å se hvordan det blir.. Nå vet jeg iallefall hvordan jeg HÅPER den blir!;)

  Ha en strålende fredag:=)

  *Marita*

  SvarSlett
 7. Det ble kjempefint. Forandring fryder, ikke rart vi liker å pusse opp.
  Ha en fin dag!

  Tonjech

  SvarSlett
 8. SÅ fint det ble, rent og delikat! Det jeg merket meg mest var det kjempefine kjøkkenbordet deres:-) Elsker fargen og formen! Kjøkkenhylla di er jo også et funn! Enig at det ikke skal være FOR mye dill, det kan jo bli litt over-kill til tider... Ønsker deg en strålende helg, klem fra Berit

  SvarSlett
 9. Så koselig kjøkkenkrok :))
  Det kjøkkenbordet ditt er såååå utrolig lekkert *SMELT*

  Jer blir mange ganger inspirert her inne blandt mange blogger, og synes mange har det utrolig fint med mye stæsj i alle kroker...
  Men jeg får plutselig et snev av "pustevansker" her hos meg, hvis jeg har plassert for mange ting rundt omkring :))) Det blir med ett så utrolig rotete liksom :)))

  Så flinke dere er å få ting på "To Do" listen unna... Her hoper det seg opp og jeg vet faktisk ikke hvor jeg skal begynne akkurat nå :(
  Da min mann er borte i ukene og bare hjemme i helgene, blir det lite gjort når han er her... Han jobber døgnet rundt når han er borte, så jeg har ikke samvittighet til å dra han med på mine påfunn og prosjekter liksom :))))

  Jaja... med våren kommer vel energien også, så jeg får vel et kikk om litt :))

  Ha en fortsatt fin fredag, og riktig god helg
  Klem Heidi

  SvarSlett
 10. Well done getting that hole fixed (although I quite liked the 'unfinished' look!) I love the floors now - the grey looks great! B x

  SvarSlett
 11. Stilfullt...alle tingene som man hele tiden får i hus skaper ofte uballanse og uro...det ble roligere...også med at du har byttet ut det bildet med sort ramme til den lyse kaffekverna...man kan nesten føle at man er på landet der, vel?
  Ei koselig helg ønskes deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir like glad hver gang noen kan finne det landlige i huset vårt. Selv om vi bor i byen er jo mye av hjertet mitt på landet. Det er de møblene jeg liker og det uttrykket vi prøver å skape her også. I alle fall sånn nesten. Dessuten var det veldig landlig her i gaten vi bor. I et arbeiderstrøk fra 1900 og tidligere også. Her var det store hager og skjul på tunet. Her hadde de plass til mye av det de trengte for å være selforsynte. Så LITT landlig har det vært her også ;O)

   Slett
 12. Så fint det ble!! Noen ting tar jo litt mer tid enn andre... Sånn er det vel for alle! Ønsker deg en god helg!

  -Mari

  SvarSlett
 13. Vilken skillnad! Blev superfint! Så kul att få se i steg hur det förändrats! :) Trevlig helg! Kram

  SvarSlett
 14. Så flott kjøkken,liker sammensettingen,lyst og flott,ha en super helg,klemmer hege

  SvarSlett
 15. Kjempekoselig kjøkkenkrok :)
  Synes bordet ditt har mye sjarm, og bildene er bare flotte!
  Synes du har hlet passelig mengde stæsj ;)
  Ha en flott helg!
  Klem

  SvarSlett
 16. kjempe fint, lyst å deilig, og godt å få ferdig tenker jeg?? ;)
  jeg har alltid hatt lite ting, liker at d er koselig, men minimalistisk liksom... ler... ha en fiiin helg! :)

  SvarSlett
 17. Det har skjedd noe med bordet også; bordplata var dekt av et eller annet som liknet en påstiftet voksduk, eller noe i den gata... ;)
  Riktig så koselig har det blitt! :)

  SvarSlett
 18. That is the first thing that I noticed about your lovely home when I first visited. It was clean, neat, and uncluttered - yet warm and cozy and inviting. It's the true Swedish/Nordic rustic styling, I believe? And I love every single bit of it. I have incorporated alot of your style into my own house because I love it so! :)

  ♥ laurie

  SvarSlett
 19. Guri! Jeg elsker bildene dine! Såå fint og koselig kjøkken dere har.
  Flott!

  SvarSlett