søndag 18. mars 2012

NÅ SKJER DET

 Jeg skrev i høst at jeg gledet meg så til å se syrinen på utsiden av stabburet spire. Nå skjer det. Den er full av knopper. Den må nok "trimmes" litt. Den har spredd seg godt utover. Men jeg skal bevare en stor og frodig busk akkurat her. Jeg er sikker på at den vil bli vakker til et lite hvitt stakittgjerde her ved tunet en gang! Tenk når vi kommer så langt...

 Men som sagt klarer jeg å kose meg glugg i hel av alle de små detaljene her oppe også. Nå har det dukket opp spirer i det eneste blomsterbeddet jeg har puttet mine fingre i. Her ved stabburet. Så gøy! Men jeg må le også. Snakk om å være på detaljnivå med dere. Jeg viser små spirer som såvidt har stukket sitt hode opp av jorden her på Livs Lyst. Hihi. Men kanskje de symboliserer mer enn som så? Det har begynt å våkne til liv på gården på mer enn en måte ;O)

 Litt ville saker dukker også opp her og der og denne var vakker å fange med kamera. Aner ikke hva det er jeg - om det er en vill en eller en "tam en" som har forvillet seg ut av et eller annet gammelt blomsterbed. Den var nydelig uansett!

***

Mens spirene strekker sine hender mot den blå himmelen på gården, tusler vi rundt i hagen her hjemme i byen i dag. Koser oss ute og nyte at våren er her. Det er søndag. Tid for kos og ro! 

Ønsker dere alle en fredlig søndag!

12 kommentarer:

 1. Du lager alltid vakker stemning i bildene dine. Nyt søndagen videre!

  SvarSlett
 2. Åååå, kjenner jeg blir skikkelig misunnelig når jeg ser hvordan det spirer der nede hos dere. For her oppe i Harstad er det virkelig full vinter ennå :( Riktignok nydelig påskevær, men nå er jeg klar for vår, oppussing, lyse lange kvelder og nytt liv rundt huset. Jaja, får trøste meg med at når våren først kommer her oppe så kommer den bare helt plutselig og for full styrke :)

  SvarSlett
 3. Flotte bilder. Nydelig sted :-) Det er så herlig å lese om iveren din etter å ta tak i arbeidet med gården, for det er virkelig mye arbeid med gård, og spesielt når dere skal rehabilitere hele gården slik som dere skal ! Pågangsmot trengs i tonnevis, og det har du til gangs !! :-)Skal dere ta bygning etter bygning eller ta litt overalt fra starten ? Ha en fin søndag !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har ikke helt oversikt over i hvilken rekkefølge vi skal gjøre dette. Det er så utrolig mye å ta fatt i som du også skriver, så vi får ta det litt som det kommer. Men skrekken er vel at det er "rot" overalt. Så vi får prøve å organisere oss og holde på ikke over alt samtidig i alle fall. ;O)

   Slett
 4. For en flott syrinbusk. Dette minner meg nesten om vårt familiested i Buskerud. Gleder meg til å se syrinbusken der, ved stabburet, nå når vi kommer på Norges ferie i april.

  Takk for en fin blogg. Jeg kommer til å titte innom en gang i blandt!

  Fortsatt fin søndag. Klem fra Bianca / Little Scandinavian i London x

  SvarSlett
 5. Nydelig stabbur!

  Deilig med vår da! Den hvite liknet litt på en sukkertopp, men kan jo være noe helt annet :)

  Når man har ett så stort prosjekt foran seg er det viktig å se på detaljene :)

  SvarSlett
 6. Så vackert! Nu är våren verkligen här. Själv röjde jag rejält i syrenbuskaget igår. De behöver föryngras ibland :).
  Ser att ni just köpt traktor...själv har jag just sålt min ;). Så spännande det är för er nu när ni har våren och sommaren framför er på nya gården :)

  KRamar, Carina

  SvarSlett
 7. Fine bilder. Ser som det er en vårpengurt som spirer hos deg (vill ikke kultivert plante)

  SvarSlett
 8. Nyter våren gjennom bildene dine.. Her nord i landet er det full vinter enda og INGENTING som minner om vår enda.. Tror jeg er like spent på gård-prosjektet deres som dere er!! Såå artig å følge med:) Og du,jeg syns virkelig du har greid å skape en skikkelig gammeldags atmosfære hjemme hos dere!! Det lyseblå soverommet er bare så vakkert.. FlinK er du :) Vennlig hilsen Hilde fra nord:)

  SvarSlett
 9. Deilig når våren kommer og det begynner å spire rundt omkring !!
  Og syriner er jo så nydelige og lukter så deilig : )
  Ha en fin uke!!

  SvarSlett
 10. Det er nok en vårpengeurt ja :) Er de som kommer først ved hytta vår i skogen også :)

  SvarSlett
 11. Hvis stabburet er tørt og godt så kan jo det være en base mens dere jobber i hovedhuset. Det er greit å ha senger og mat i en rom med gulv og uten byggestøv.

  Vårpengeurten kommer tidlig i sånne vårtørre skråninger.

  SvarSlett