lørdag 17. mars 2012

GLEDE OVER SMÅ TING

 Med traktoren som vi kjøpte her om dagen, fulgte det også med en traktorhenger. Det tenkte vi kanskje kunne være kjekt å ha etterhvert. I dag kjørte vi den opp til gården på en bilhenger. Det gikk supert det. Hadde leietid på hengeren, så vi fikk ikke være der oppe mer enn bare å sette fra oss alt og kjøre igjen. Men fytti - så godt det er der oppe nå!

Sola kom og gikk mellom skyene og det har begynt å spire. Jeg er superspendt på hva som vil dukke opp av den gamle jorden her oppe. Tok noen bilder av det som allerede er i gang og jeg skal vise dere litt senere.  I dette prosjektet må man glede seg over de små tingene nemlig, for alt til sammen kommer jo til å ta tid.

 Kanskje det til og med blir liv i disse gamle plommetrærne? Nå sitter jeg egentlig bare her hjemme i byen og verker etter å sette i gang ordentlig. Traktoren blir "pusset opp" her og snart tar vi med den også. Da er vi i gang! Jippiiiiii!

10 kommentarer:

 1. Lycka till! Området är mycket vackert!

  SvarSlett
 2. Å så heldig dere er som har fått tak i ett så flott sted,bare drømmer om en slik plass selv,en plass med sjel og sjarm.lykke til videre,mange klemmer hege

  SvarSlett
 3. Ah, SÅ gøøy!! Er blitt så glad i bloggen din Liv! Etter flere år som "trofast" følger, må jeg ærlig innrømme at du er en av mine store inspirasjonskilder!! Jeg gleder meg hver gang jeg trykker meg inn i din hverdag, og ekstra mye når du viser frem bilder av gården! Kjenner jeg får enda mer lyst på min egen, som helt sikkert kommer en dag -og følger med hver dag på diverse nettsteder!

  Så TAKK til deg, som deler DINE hverdagsgleder med oss -og for meg er det en hverdagsglede å følge deg!

  -Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Dere finner en en dag, det er jeg sikker på ;O)

   Slett
 4. For ein VAKKER plass, så spennande! Oppdaga bloggen din no, og den traff meg veldig; interiør, natur og gamle hus:-) Eg holder på med eit langtidsprosjekt der eg fotograferer forlatte hus.

  SvarSlett
 5. I am new to your blog , I found it while surfing another and glad I did.
  Beautiful country, I really love barns with the weathered wood.
  I read also read your post about your family and how they enjoyed the outdoors. I wish it was like this always. We used to love to be with our grandparents having dinner out doors in the summer everyyear. I miss it.
  Such a lovely post. Look forward to more
  Betsy

  SvarSlett
 6. I still am amazed at the view you have from your porch, Liv!!! It's just breathtaking! And you look so happy to be at your farm! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett
 7. Så gøy å få hengeren på plass
  Ett skritt nærmere......

  Lykke til:)))
  Veronica

  SvarSlett
 8. ÅÅ, så gøy det blir!! Skjønner godt at du gleder deg til å komme igang!! Ha en strålende søndag, Liv! :-)

  SvarSlett