torsdag 26. april 2012

HER ER DET!

Her er vårt "nye" kjøkken!
- i alle fall deler av det. Vi er så fornøyd begge to og glade for at vi gjorde dette. Et nokså ordinært Ikea-kjøkken har blitt noe mer personlig og helhetlig i forhold til resten av huset vårt. Jeg skal komme nærmere inn på hva slags fargekoder vi har brukt, før og etter bilder, detaljer fra resten av kjøkkenet (har spart det beste til sist ;O) og konkrete tips om hvoran man kan fornye en kjøkkeninnredning man allerde har. Man trenger nemlig ikke alltid å kjøpe nytt!

 Men jeg ville jo vise dere dette ene bildet nå da. For kjøkkenet er ferdig og vi er så fornøyd! Jippi!
Og nå er jeg spendt på hva dere tenker ;O)

47 kommentarer:

 1. ÅÅÅi så flott, jeg vil se MER! :) Den hylla du har på veggen har jeg så lyst på, den er bare sååå fin! :)

  SvarSlett
 2. hei likte veldig godt kjøkkenet,iallefall det lille vi har fått sett til nå,og det er ikke alltid nødvendig å kjøpe nytt kjøkken,det finnes mange enkle og greie løsninger til å fornye kjøkenet,og ikke trenger det å bli så dyrt heller,gleder meg til å se resten,klemmer hege

  SvarSlett
 3. ÅHH...herlighet!! Dette var bare så gjennomført og nydeligt, alt etter min smak.

  SvarSlett
 4. MÅLLØS er ordet!!
  Jeg liker at benken liksom "går igjen" med veggen.. det er så.. FLOTT!! Og FOR en farge!
  jeg vil ha sånn kjøkken!
  Gleder meg til resten!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig morsomt at du så at benkeplaten "går igjen" på veggen med flisene. For akkurat sånn syns jeg det også ble! For ønsket var egentlig en plate i tre, men vi syns at vi skulle bruke det vi allerede hadde. Man kan ikke bare bytte ut alt for syns skyld syns vi da. Vi er fornøyd vi!

   Slett
 5. Ekte kjøkken kjærlighet! :-)
  Ha en super kveld!

  SvarSlett
 6. Dette ser virkelig flott ut! Gleder meg til å se mer:)

  SvarSlett
 7. Ble ordentlig superfint dette, Liv. Hadde ikke ventet noe annet fra dere ;))
  For meg som er så glad i blått og kanskje spesielt lyseblått er dette nærmest det perfekte kjøkken. Nydelig med en lys base og rustikke innslag i naturfarger. Ble fint med panel på siden av kjøkkeninnredningen :))

  Gleder meg til å se resten :))

  SvarSlett
 8. Fantastisk! :) Det er ikke så mye som skal til før det blir en total forandring.
  Gleder meg til flere detaljer!

  Klem fra Fru K

  SvarSlett
 9. Kjempefint!!! :) Inspirert!

  SvarSlett
 10. Å så fint det blei! Nydeleg blåfarge som stod kjempefint til resten av interiøret. Flott med svart vifte til, fin kontrast til det andre meir "søte". Verkeleg til inspirasjon. Gleder meg til du deler fargekodane. Ser ikkje bort i frå at den lyseblå fargen vil bli i finna i mitt hus om ikkje så lenge. Flinke dåke har vore.

  Må også få sei eg syns du har ein utruleg flott blogg! Artig å følge med gårdsprosjektet dåkas, men kjekt å følge med på det som de foretar dykk i huset i byen. Ikkje minst så skriv du så bra (reflektert og med gode verdiar slik eg likar det).

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så herlig å høre at du ser gode verdier i det jeg skriver ned her på Livs Lyst. Det blir jeg veldig glad for å høre!! Tusen takk for at du skriver det til meg.

   Fargekode kommer! ;O)

   Slett
 11. Æ synes d va skikkeli kosli. D æ ser av d iallefall ;)
  En fin blanding av moderne/praktisk og med personlige detaljer som gjør et kjøkken til en nydelig og flott kjøkken :D

  SvarSlett
 12. Såååå fint!
  Dere får det virkelig til!!
  Klem Irene

  SvarSlett
 13. Hei!
  Dette var kjempe lekkert:) herlig farge på kjøkken innredningen. Likte dette veldig godt!
  Fortsatt god kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
 14. Så nyyydelig! Dette er jo bare drømmekjøkkenet!
  Gleder meg til å se mer, og få enda mer inspirasjon til vårt kjøkkenprosjekt :o)

  klem Mona

  SvarSlett
 15. Dette var utrolig fint Liv!! For noen flotte fargekombinasjoner:)
  Klem

  SvarSlett
 16. Wow!! Så utrolig fint det ble!! Gleder meg til å se resten! Likte godt den stanga over vifta!! :)

  -Mari

  SvarSlett
 17. Dette så riktig så lekker ut! Ikea har fine kjøkken. Nyyydelig farge på veggen. Håper du gir oss fargekoden på den senere. Gleder meg til å se resten av kjøkkenet!!

  Klem Maye

  SvarSlett
 18. gleder meg til å se resten:-))

  SvarSlett
 19. Hei, Superfint! Gleder meg til resten:-) klem Siv

  SvarSlett
 20. Heilt nydeleg!Blåfargen er heilt utruleg lekker!

  SvarSlett
 21. Eg måtte faktisk inn i arkivet ditt og sjå korleis det såg ut før... Det var jo fint før og då. Men alltid kjekt med forandring. Det beste, eller skal eg sei verste ;-), er at eg blir sittande og sjå rundt meg på mitt eige kjøkken med eit kritisk blikk. Her er det litt å ta tak i også nemleg. Smalpanel på kjøkken må vere det flottaste som finst. Det har eg alltid likt. I andre rom og, for den saks skuld. Stilen din er vel den som inspirerer meg mest av alt eg finn i bloggverden. Den er så ekte. Likar også godt dei svarte innslaga de har. Har alltid likt innslag av svart eller gode, gamle brune møblar. Her var eg havna på sofaen i kveldinga, litt frustrert over å ikkje vite heilt kva eg skulle ta tak i av dei utallige prosjekta mine. Men kjem ingen vei med det! Opp og hopp! Takk for inspirasjon!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du skriver og minner meg på noen sannheter jeg har lyst å ta opp på Livs Lyst i et senere innlegg. Jeg kan også ha det sånn noen ganger. Jeg titter rundt i de fine bloggene og blir så inspirert. Ja, jeg gjør først og fremst det, men så ser jeg meg rundt og ser at "vi har det jo ikke sånn"... Noen ganger kan jeg da føle at jeg ikke får det til i det hele tatt. Det er sant. Sånn kan jeg føle det. Men så lukker jeg igjen pc`n og glemmer det litt etterhvert og ser at "vi har det jo ikke så værst likevel". Så kluet er vel å ikke sammenligne seg med andre, men heller la seg inspirere til å gjøre noe med det utgangspunktet man selv har. Da kan man snappe opp gode idèer og det føles godt.

   Ja, nå har jeg snart skrevet hele innlegget her under din kommentar... jaja.. hihihi. Får litt skrivekløe her som det ikke er så høytidelig. Herlig det!

   Takk for dine sanne ord og at du tok deg tid til å skrive dem.

   Slett
 22. Wow! Kjempe flott Liv:) gleder meg til å se resten! Silje

  SvarSlett
 23. Elsker den skuffehylla!
  Gleder meg til å se resten!

  Ser forøvrig ut som vi har samme blåfarge på veggen ^^

  SvarSlett
 24. Kjempeflott har dette blitt...heldig er du som er gift med en snekker!!! Egentlig skulle man vel hatt et "forhold" til både snekker`n...rørlegger`n og elektriker`n, hi,hi,hi...
  Alt var sååå gjennomført, men hvordan blir det med knekkebrødene på stanga når du skal ha "steiksild" til middag?, hi, hi, jeg bare tulla, alt var flott!
  Jeg mener å ha hørt at kjøkken "før i tia" skulle være blå for å holde innsekter borte, har du hørt det samme? Uansett om det er det du har tenkt på, eller ikke, er blåfargen du har valgt "av det skjønneste" for øyet!
  Vi kan vel glede oss til de neste bildene?!
  Ha en koselig kveld...på kjøkkenet!
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Kristin - som er så flink til å skrive koselige hilsner her inne. Tusen takk for det! Jeg sier det igjen: jeg setter så pris på det.

   Tror ikke jeg vil spise de knekkebrødene desverre. De blir vel både fettete og støvete etterhvert. Dessuten har jeg hatt de liggende i flere år nå. haha. Tennene ville vel knekt om jeg prøvde å spise dem? Nei, jeg vet ikke jeg. Slike tørrvarer holder sikkert lenge. Men jeg har altså ikke planer om å spise akkurat disse.

   Stangen kan være kjekk å henge andre ting på også. Som sokkene til Thomas! Neida! hihi.

   Jeg har også hørt at blåfargen skulle holde fluene borte, men så har jeg også hørt at det ikke er sant. Så jeg vet ikke jeg. Når de lærde strides er det ikke så godt for oss andre. Men blåfarge er rent og fint da og jeg syns det passer i et kjøkken.

   Jeg tror du kan glede deg til de neste bildene! ;O) Jeg gleder meg i alle fall til å vise dere. Pluss før og etter bilder. Ikke fordi kjøkkenet har vært stygt, men fordi det nå er en mye større helhet her i heimen.

   Juhuuu!

   Slett
 25. Ååå..for et utrolig lekkert kjøkken! Dette likte jeg veldig godt :)

  Så rolig og fin farge :) Nå er jeg blitt helt fortapt i lyseblå <3 Så dette ble jo bare drømmekjøkkenet :)
  Gleder meg masse til å se resten :)

  Klem Lisa:)

  SvarSlett
 26. Hei!
  Noe så lekkert.dere er flinke.Nydelig farge
  Venter i spenning på resten av bildene.....
  Klem Birgitte

  SvarSlett
 27. Så lekkert !!
  Gleder meg til resten :)))

  Klem heidi

  SvarSlett
 28. NYDELIG!! For et drømmekjøkken!
  Klem Madelén

  SvarSlett
 29. L-e-k-k-e-r-t ! Gleder meg til å se resten !
  Har du egentlig vurdert å ta oppdrag hjemme hos andre ? Jeg stiller isåfall ganske tidlig i køen.

  SvarSlett
  Svar
  1. H-e-r-l-i-g kommentar og oppmuntring sier jeg da! Hehe. Det kan fort hende jeg begynner med litt slike ting etterhvert. Jeg har ikke gjort alt jeg har lyst å gjøre med mitt firma enda, så vi får se ;O)

   Jeg kommer gjerne hjem til deg jeg vet du. Hihii!

   Slett
 30. olalalala-.....her er *mitt* kjøkken, Liv!!! ååå som jeg gleder meg til farge koder og resten....er jo akkurat sånn jeg ser for meg kjøkkene mitt...vi har ett ok kjøkken med mørke blå fronter på...vi kommer til å male frontene hvit, skifte ut benkplatene, på veggene kommer panelplater og i taket, gulvet maler vi grått..og du tuuuusen takk for tips...:-)))

  SvarSlett
 31. Veeeldi fiiint!! Flotte farger, detaljer! Dere e virkeli flinke og dyktige! Glede meg t å sjå resten av kjøkkenet :) Har veldi sansen for d dere gjør altså :)
  Vår-hilsen fra Marit Sunniva, som lar seg inspirere av dere!!

  SvarSlett
 32. Ååå, så koselig! Blir så inspirert av bloggen din!

  Hilsen Ingunn

  SvarSlett
 33. Hei - dette var et hyggelig besøk på kjøkkenet ditt - er forresten innom deg en gang om dagen jeg :-) Veldig koselig!

  SvarSlett
 34. wow wow wow !! Dette er den nydeligste kjoekken kroken jeg noen gang har sett ! Samtidig saa enkel og veeeeldig sjarmerende. Skal si du faar det til, Liv ! Det er saa mye inspirasjon aa ta ut fra bloggen din ! Tusen takk for at du er saa snill aa deler ! En ting jeg lurte paa: Kan jeg faa lov aa kopiere noen bilder og printe dem ?

  Hilsen Lisa

  SvarSlett
  Svar
  1. Det går sikkert bra. Hvilke bilder tenkte du på?

   Slett
 35. Det ble jo kjempekoselig!!! :D:D Dumt du meldte deg som dommer for Lev landlig da, nå kan du jo ikke være med på konkurransen sjøl... ;P

  Gleder meg til å se mer!!

  SvarSlett
 36. thank you so much. fosbor good Archive

  SvarSlett