onsdag 11. april 2012

SLIK OVERNATTER VI

"Hvordan overnatter dere når dere er på gården?"
Det spørsmålet fikk jeg igrunn tidlig her på Livs Lyst når jeg fortalte at vi hadde kjøpt gård, men så har jeg bare aldri fått rotet meg til å svare. Dessuten er det ikke så bloggvennlig, så jeg har kanskje latt være med viten og vilje hvis jeg skal være ærlig. Og ærlig skal man jo være.


Det er i campingvogn skjønner dere. Haha - jeg må le. De første kveldene skjønte vi ikke hva vi skulle finne på. Selv om vogna ikke har så gal størrelse, så er ikke Thomas og jeg vandt til campinglivet. Men vi har etterhvert skjønt at denne doningen er vår redning. Nå kan vi jo "bo" her i gode perioder om gangen og nå i påsken syns vi det grenset til å være litt koselig der i kveldsmørket også! Vi er nemlig bare ute om dagen, men når det blir mørkt er det ikke så mye mer å ta fatt på der ute på tunet. Da kryper vi opp i vårt lille "jaktslott". Hihi.

I høst laget vi oss en liten "spikerhytte". Forteltet ville jo ikke klare en vinter med snø, så det tok vi ned og snekret heller sammen noe som passer mer for oss; en liten "hytte" av restematerialer. De værbitte plankene er fra låvetaket vårt, vinduet fant vi også på låven og takplatene er fra en annen gammel låve .

Så når snøen kom, hadde vi litt tak over hodet og det var superkjekt når vi ikke kunne bruke huset i det hele tatt. Dere ser at det til og med mangler et vindusglass. Ikke bra i vinterkulden...

Så på bildet dere så i går, gjemmer det seg altså noe så lite sjarmerende og passende på en gammel gård som en nokså ny og grei campingvogn. 

Så svaret på det innledende spørsmålet blir altså: 
Det er her vi overnatter når vi er på gården vår. I en campingvogn!
Enn så lenge....

24 kommentarer:

 1. Det var artig å se Liv:))Så sjarmerende den "spikerhytta" var:))Også er det utsikten...åh sukk altså!!Jeg sier det igjen...og igjen FANTASTISK!!!!

  SvarSlett
 2. :) alt går, vi vintercampet før vi fikk oss hytte!
  Nydelig utsikt dere har da!

  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 3. HEI,
  så praktisk da, greit å ha et sted å overnatte. slippe stress med kjøring frem og tilbake. og forteltet i tre/glass med DEN supre utsikten var bare toppers.
  dere har jammen funnet dere en PERLE!
  kos dere videre.
  klem TOVE

  SvarSlett
 4. Praktisk og greit i byggeperioden.Kos med den flotte lille "bua" med utsikt rett ut i horisonten:))

  SvarSlett
 5. For en fantastisk "spikerhytte"! Hvem vil ha fortelt når man kan ha en slik en??? Ikke det at jeg egentlig vil ha campingvogn, men ble virkelig betatt av denne hytta :-) Etter at jeg har satt panel i boden på hytta må dette bli mitt neste prosjekt - gleder meg :-)

  SvarSlett
 6. Det var utrolig lurt med campingvogn med spikertelt :-) Helt genialt både sommer og vinter. Og en liten altan har dere også, og ikke minst; full oversikt over tunet :-)Å kunne overnatte er jo et must når man holder på med rehabilitering, blir for tungvint å dra fram og tilbake hver dag. Syns det ser riktig så koselig ut !

  Apropos de Mariusgensrene.. Jeg har strikket to stk de senere årene, den ene med rundfelling og den andre med ribbestrikk. Du har nå kommet et stykke på vei du også, når du har kommet til mønsteret :-) Så kjekt med rundfellin, for du slipper monteringa, vips så er du ferdig etter fellingene :-)Går så fint så :-)

  Ønsker deg en flott dag :-) Klem

  SvarSlett
 7. Det er så fint å følge med på bloggen din. Koser meg virkelig med å lese om gården dere har kjøpt og bildene av de sjarmerende omgivelsene i vakre Telemark:-)Drømmer meg litt bort...

  SvarSlett
 8. Å være praktisk er lov he he...:) og det spikerteltet blir nok en liten perle etter hvert som våren tar av - kjenner jeg deg rett:) Og med DE omgivelsene...... Her er det endelig vår og SOL, sjøl om det ligger kvitt utover jordene enda....Klem og nyt dagen hvor du enn er:)

  SvarSlett
 9. Hei igjen, Liv!
  Såpass uerfaren som jeg er, må jeg spørre litt til, ho, ho... Jeg har skrevet et svar til deg på den hyggelige meldinga på bloggen min. Men den ble jo publisert der... Jeg trodde den ble sendt til deg også? Hvor skal jeg ellers svare...? Vel, vel, nok en fin reportasje hos deg! Grå plank og gamle vinduer- da er jeg solgt!
  Hilsen Inger

  SvarSlett
  Svar
  1. Da skal jeg gå inn og sjekke. Desverre får man ikke svaret "tilsendt". Skulle jo vært slik at man fikk beskjed når man responderer på en kommentar. Men slik er det ikke. Men kanskje det blir det etterhvert??! Hadde jo vært fint. Slik det er på facebook. Jaja. Jeg tar en titt inn til deg igjen jeg. Det er koselig det!

   Slett
 10. Så artig! Når huset er ferdig kan dere jo bruke hytta til furte-bu! Supert spør du meg.....

  SvarSlett
 11. Hi hi!!Dette var jo genialt!!

  Spiker teltet var jo koselig:)

  flinke til å finne løsninger dere to:)

  Nyt onsdagen!!

  Klem Linda:)

  SvarSlett
 12. hehe. ja, det har jegtenkt på også :)

  Den spikerhytta var jo kjempeflott, og fin platting :) nydelige sjateringer i treværket :)

  SvarSlett
 13. Må man å må man....og det er jo alltid for en periode! :-)
  Heldige er dere!! :-)

  SvarSlett
 14. Hei!

  Så kjempe artig og koselig den lille hytta så ut:) du har gjort det så koselig der:)
  Nok en gang fantastiske bilder av naturen!

  Ha en strålende dag!

  Klem Merete

  SvarSlett
 15. Flott spikertelt på den campingvogna.
  Er vel greit å bo i campingvogn mens en skal pusse opp.
  Kjempekoselig på den gården deres :)

  SvarSlett
 16. It seems already so cosy and what a view!!!:))

  Hugs, Marge

  SvarSlett
 17. hej liv,

  Fantastik bildene av de sjarmerende omgivelsene i vakre Telemark!

  What a wonderfull life you and thomas can live in such amazing nature. i wish you all the best and many many halcyon days ....greets from germany north coast, silvi

  SvarSlett
 18. Så artig å se at det er flere som må bo i en camåingvogn for å komme i mål med en drøm :)Vi campet ett år før hytta vår, konglebu sto ferdig. Spikerteltet deres var jo virklig ett sjarmerende skue :) Me like!!!... Å du verden for en utsikt dere har å våkne til!
  - klem

  SvarSlett
 19. Dette så jo virkelig hyggelig ut! Utrolig sjarmerende! Her får jeg litt å tygge på, kanskje noe for oss også. Vi som også holder på å pusse opp et gammelt hus og nå har revet ut alt, helt inn til tømmerveggene. Det er jo viktig at boforholdene er litt greie også...da får en utrettet mere! Smart!

  SvarSlett
 20. Hei!
  Så morsomt å se! Ja, man må jo inrette seg, og her har dere sikkert funnet en fin løsning! Vi har en sånn vogn bak hushjørnet vi også, men den bor vi bare i om sommeren, nrå vi farter land og strand rundt! DET er hygggelig det!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
 21. For et fantastisk sted!!Jeg smelter helt for de omgivelsene! Og spikerhytte, jeg elsker den! For et fantastisk sted å bo, gleder meg til å følge med videre Liv!

  Anette

  SvarSlett
 22. Syntes spikerhytta var ordnetlig nydelig, trur ikke jeg så campingvogna bak om den ikke hadde vært nevnt i teksten. Ble litt oppslukt av spikerhytta foran jeg.. :D:D

  SvarSlett
 23. Hei!
  Så nettop på den fine gården deres da jeg surfet gjennom blogger..
  Det er en flott plass dere har funnet og sjarmerende hus og tun.
  Det må jo være drømmen..?!
  En fin og trivelig blogg du har!Takk for synet!
  Håper jeg også...kan finne en gård en gang..drømmen e der ivertfall!;)

  En fin helg til deg!
  Hilsen Annki :-)

  SvarSlett