tirsdag 10. april 2012

VARIASJON

Morgenstund har kanskje gull i munn?
 Hver morgen har vi våknet opp til dette deilige været og denne utsikten. Akkurat det føler jeg ikke vi kan klage over! Når vi er på gården sover vi nemlig litt på oppsiden av tunet. Der er utsikten om mulig enda bedre. Hvordan vi sover? Det skal jeg straks røpe for dere. Vi kan nemlig ikke på noen måte sove i våningshuset enda.

Men egentlig var det været jeg ville snakke litt om her først. Bare et kort resymè om at det har vært klart, men kaldt og vi har nesten bare vært ute og kost oss. 

Begynnende stjernehimmel i måneskinn
 Om natten er det en strålende stjernehimmel der oppe som ikke vi er vandt til i alle fall. Thomas tok turen ut med kamera og stativ i måneskinnet en sen kveld. 

Hjemreisedagen
I går våknet vi opp til dette været. Jaja, vi er visst bare i april enda og vi må være forberedt på variasjon.

24 kommentarer:

 1. Store værvariasjoner ja -fra varm vår til vintervær på null komma niks! Men du for en fantastisk plass dere har funnet, så idyllisk plassert med vakker utsikt!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. En nytelse å "få være med" til gården din:) Husk: "Visst er det mål og mening med vår ferd, men det er vegen som er mødan verd":) (Fritt etter Karin Boye) Nyt denne fantastiske tida med all gleden, planleggingen, midlertidige boforhold osv...:)Herlig:) Klem

  SvarSlett
 3. Ja, april kan være lunefull.... Vi hadde endelig våren her i Trøndelag før påske vi også, men plutselig var det kommet 60 cm snø igjen..uff, men i dag skinner sola skikkelig, og snøen smelter forhåpentligvis fort bort :-))Vakkert på gården både enten snø eller ikke, men det er jo ei herlig tid framover nå, hvor man kan være mye ute og stelle rundt husa.
  Ha forøvrig strikka en tradisjonsgenser til eldstedattera mi jeg, som jeg er sikker på du liker... Du får ta en titt på bloggen min :-) Ønsker deg en ny flott uke :-)) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så fiiin den var! Jeg har vært på "besøk" i din koselige blogg.

   Slett
 4. Så fantastisk flott bilde av gården i måneskinnet! Jeg fikk assosiasjoner til et maleri jeg en gang så av en norsk kunstner på Nasjonalgalleriet.
  Skikkelig nasjonalromantikk!!!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var ingen dårlig "karakter" å få! Nasjonalromantikk - kan vi like!!

   Ha en fin dag du også!

   Slett
 5. Fine bilder! Gleder meg til å se hvordan dere sover.. Regner med det er litt utendørs?? :) Var i Telemark i går, i Siljan -der var det også snø! Håper våren viser seg frem igjen snart, her har det nemlig regnet de to siste dagene... :/

  -Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du var der da! Vi kikket etter gård der oppe også, men nå ble det litt lenger vekk da. Med de fordelen og ulempene det medfører. Joda, vi sover godt vi. Varmt også faktisk. Så du får se! ;O)

   Slett
 6. Nydelige biler! fantastisk utsikt!! :-)

  SvarSlett
 7. Fantastisk det bildet i maneskinnet - rene eventyret!

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Fatastisk utsikt! Får nesten litt sånn "Flåklypå-stemning" når jeg ser bildet med stjernehimmelen på... Dette er ordentlig norsk natur, det er iallefall sikkert!! Ser liksom for meg tusser og troll innimellom alle de flotte trærne der...
  Og utsikten deres... vel - får litt suuuug i magen bare av å se bildet, så dette må jammen være høyt oppe i åsen?! Ser fantastisk ut iallefall, og jeg gleder meg til å se fortsettelsen på eventyret!!
  Ha en fin dag videre!
  *klem*

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi må sjekke det litt mer ut, men vi TROR det er litt over 300 meter over vannet der oppe og det er nokså bratt. Men som sagt; vi må sjekke det litt mer nøyaktig ut. Vi så bare på Finn.kart en gang. Men høyt og bratt er det der oppe, det er helt sikkert. Vi må prøve å jevne ut tunet litt, ellers blir ikke kaffen værende i koppene for å si det sånn. Hihi.

   Slett
 10. Fabulous farm house.
  The mountains and snowy hills are creating very incredible views and the night view is too lovely the sky full of twinkling stars.
  Exam Papers

  SvarSlett
 11. En sådan utsikt är det helt omöjligt att hitta hos oss här i Finland - helt otroligt fin! Ja, vi har ännu snö på marken men hoppas på att det blir varmare så småningom här också! Våren framskrider med små, små steg...

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvarSlett
 12. Så fint dere har det oppe på gården : )

  Er nok ikkje heilt stabil vår enda nei, har vært både solskinnsdager og snøvær her og. Men snart er våren her for fullt : )

  finfin uke videre!

  SvarSlett
 13. Helt magiskt vackert, speciellt månskensbilden är otroligt underbar! Vilken utsikt...
  Snön kunde man gärna leva utan nu, här är det också vitt ännu överallt! Men snart...!

  SvarSlett
 14. Super flotte billeder :)


  Hilsen


  Anna
  iPhone reparation
  http://www.mobilreparationer.dk/

  SvarSlett
 15. Hei! Så nydelig plass og flotte bilder!
  Forstår godt at dere koser dere der!
  Gleder meg til og følge dere videre!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Anne-Marit

  SvarSlett
 16. Hei! Så nydelig plass og flotte bilder!
  Forstår godt at dere koser dere der!
  Gleder meg til og følge dere videre!
  Ha en fin kveld.
  Klem fra Anne-Marit.

  SvarSlett
 17. Hei!

  Så fortryllende vakkert:) nydelig var det!
  Ja, april er en lumsk måned :) alt kan skje når det gjelder været!

  Fortsatt god kveld!

  Klem Merete

  SvarSlett
 18. Bilde nummer to var jo bare helt fantastisk ! Litt trolsk, og veldig veldig vakkert !
  Så heldige dere er :-)

  SvarSlett
 19. What an amazing view!!!! I can't stop looking at your photos!! :)

  xoxo laurie

  SvarSlett
 20. Nydelige bilder, herlig å se gamle værbitte hus fra tunet deres.Ja det er en utrolig nattehimmel på landet.Det ser vi når vi er på hytta i skogen.Gleder meg til å følge med videre hos dere.Ha en fin onsdag!

  SvarSlett