fredag 15. juni 2012

BLOMSTERENG

naturlig "blomstereng" rett utenfor lysthuset vårt
 Av og til sparer jeg en liten blomstereng i en krok i hagen. Gresset vokser fort og frodig og sammen med det dukker det noen ganger opp skjønne blomster/ugress. Da har jeg ikke hjerte til å klippe det ned før de er passe avblomstret. Så det hender altså rett som det er at vi har noen små mini-blomsterenger i hagen vår her nede i byen. 

bildet er fra en reportasje jeg laget for Lev Landlig i sommer
Disse to har også latt "ugresset" gro og se hvor skjønt det er! En gammel hage skal få lov å bruse og være frodig. Jeg ønsker meg en hage med mange store busker og trær. En hage til å gå inn i. Med frodige blomstrende områder og gjerne en blomstereng eller to. En hage å gjemme seg litt bort i. Med en god bok og et glass rød saft.

10 kommentarer:

 1. Hei, Ja blomstereng gir herlig energi:-) sommerklem Siv:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vil veldig gjerne ha en stor og ordentlig en da, men det får bli på gården. Enn så lenge får jeg nøye meg med disse små-liksom-engene ;O)

   god helg

   Slett
 2. Blomstereng skulle jeg gjerne hatt rundt hele farfar-huset, men det er lett det vokser seg til med kratt når men ikke rekker å slå alt, må nok skaffe oss noen sauer ;))
  Fine modeller fra sommerreportasjen din, ikke alle som egner seg like godt til sånt ;))

  Monica :))

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er sikkert ikke lurt å ha det helt inn på huset heller. Med tanke på ormer og kryp.... hosh. Det vil vi jo helst ikke ha.

   Ja, disse poserte koselig i blomsterengen vet du ;O) hehe

   Slett
 3. Blomstereng er herlig da...
  Herlig bilder.
  Ha en kjempe fin helg
  klem

  SvarSlett
 4. Eg har køyrt forbi ei blomstereng, dvs mange, og kvar gang eg har køyrt forbi har eg tenkt at neste gang skal kameraet vere med. No skal eg ta meg sammen og bli like flink å ta med kameraet som deg ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mange ganger jeg tenker det samme som deg, ikke alltid jeg har med kamera... Dessuten har kamera blitt så jobb-relatert for meg at jeg syns det er deilig å ikke ha det med når jeg skal kose meg og slappe av. IKKE bra... ;O/ hehe

   Slett
 5. Hei!
  Syntes blomstereng er så nydelige:) når ting får vokse vilt blir det alltid så flott:)
  Nydelige bilder:)
  Ha en herlig helg

  Klem Merete

  SvarSlett