lørdag 16. juni 2012

HVERDAGSGLIMT

Her sitter jeg vet du. På mitt "nye" kontor. Arbeids-Mac`n er flyttet opp i andre etasje og jeg er veldig fornøyd med løsningen. Nå er jeg enda mer på jobb i mitt eget hjem. Og når arbeidsdagen er over, kan jeg tusle ned i stuen og være fri.

I dag tar jeg dere med gjennom huset for noen hverdagsglimt. Hva dukket mer eller mindre tilfeldig opp foran linsen i dag? Jeg har tatt en liten runde med makro`n og kommet over noe av det som er nokså typisk for oss på en helt vanlig hverdag. 

 Ved komfyren står en keramikk-krukke full av arbeidsredskap til matlaging. Senest i går snakket vi om at vi ikke har mye plastikk her i huset. Det meste (som kunne vært i plast) er heller i tre og metall. Med unntak av slikkepotten da altså. Den får stå og skille seg ut og jeg syns det er litt herlig også, med litt farge på tilværelsen. Så får den heller være i plast...

For arbeidsredskapene får jeg stadig bruk for. Vi skal jo bruke opp en hel haug med egg. Vaktlene som bor i det røde huset i bakgrunn er nemlig meget produktive om dagen. Thomas bærer inn en neve med små vaktelegg hver dag. Nå er kurven nokså tom og det er fordi jeg bakte brownies i går. Vi må jo få litt unnsettning på alle disse eggene. 

 Jeg liker ikke å ha oppvask på kjøkkenbenken eller i kummen. Den må være ren. Både fordi det er mye hyggeligere å oppholde seg/titte inn i kjøkkenet da og dessuten orker jeg ikke rot når jeg skal lage mat. Aller først rydder jeg meg plass og så kan jeg sette i gang. Så klutene og håndklærne må stadig tørke på det lille stativet vi hang opp da vi pusset opp her inne. Det er superkjekt og sjarmerende syns jeg. 

På soverommet henger litt "kontrollert rot".  En rød sommerkjole jeg ikke typisk har fått bruk for så mye enda... Et annet sted i rommet ligger en del mer "ukontrollert rot" på en kiste. Jeg er ikke like effektiv på å rydde unna klærne som jeg er med oppvasken. Har altså litt å strekke meg etter der...

God helg!

16 kommentarer:

 1. Herlig Liv!!!!
  Ønsker deg og dine den beste lørdgen:)

  Stooor klem!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Bare nydelig alt sammen:)
  Ha en strålende lørdag

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Det ble litt av hvert i dag... jaja... sånn er vel hverdager? Litt av hvert...

   Slett
 3. Så nydelige, små hverdagsglimt :)

  SvarSlett
 4. Så fin den pulten var ! Helt fantastisk faktisk! :)
  God helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjøpt på loppis til kr 100,- en gang ;O)

   Slett
 5. Så koselige glimt fra huset deres! Jeg koser meg så med alle innleggene fra deg! Du skriver godt og har alltid de vakreste bildene! God helg! Klem fra Sara

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for den klemmen, Sara og de gode ordene. Jeg blir glad av sånt. God helg til deg også!!

   Slett
 6. Takk og pris for at jeg fant deg og bloggen nå som vi skal pusse opp vårt gamle hus...Så rent og enkelt - og vakkert!
  Vigdis.

  SvarSlett
 7. Koselig! som alltid :)
  Fortsatt god helg!
  KLEM

  SvarSlett
 8. Kjempekoselige bilder. Godt vi er flere som ikke vil ha mer plastikk en nødvendig. Er jo nesten alltid gode alternativer.

  Da min sønn var liten og veldig allergisk, fikk vi rådet fra en barnelege på Rikshospitalet om å gi han vakteleggtabletter. (Tror jeg har sagt noe om dette før - ja,ja du får bære over med en gammel dame, hi,hi :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi. Husker ikke jeg heller. Om du har nevnt det tidligere. Bare koselig det i tilfelle! ;O) hehe.

   Slett