mandag 11. juni 2012

DEILIG MIKS

Bak denne doble døren åpenbarer det seg en fantastisk utsikt!
Vi har vært på et fantastisk sted der høye fjell og store dype fjorder regjerer. Thomas ble med på denne reportasjeturen og vi har hatt en fantastisk helg! I et gammelt hus ved sjøen med sjarmerende møbler og bruksting i hver en krok har vi kost oss med gode venner og nye bekjente. (Det viste seg nemlig at de vi besøkte var i familie med gamle venner fra ungdomstiden min!! Så fikk vil til et koselig treff på flere måter.)
NOE av utsikten
Peace! ;O)
 Inne var det usannsynlig koselig! Det som betegner dette stedet er nok den deilige miksen av møbler. Tror nesten alt var gammelt og det var en herlig blanding av bymøbler og bondemøbler. Noen sortmalte (som gyngstolen), noe ådret (som speilbordet på veggen), noe trehvitt og ubehandlet og mye malt i lyse og behagelige farger. Det liker jeg sååå godt. Jeg har kost meg glugg i hel. Jeg har tatt masse bilder (ny rekord!) og dette gleder jeg meg til å lage reportasje av. Kan nok hende jeg sniker med noen flere bilder her på Livs Lyst etterhvert også ;O)

15 kommentarer:

 1. Et vakkert sted! Ønsker deg en fin uke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Dette ble jo bare en liten bit, men det var virkelig vakkert her!

   Slett
 2. Ååå, dette ser helt digg ut!!! Vil gjerne se meeeer :)
  På Vestlandet sa du?? Ska tru hvor dere har vært, vi bor jo på NordVestlandet og elsker kombinasjonen fjord og fjell!!
  Nyydelige bilder du har tatt! Glede meg t fortsettelsen :)
  Marit Sunniva

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet jo nesten ikke hvor jeg har vært selv en gang jeg. Hihi. Men du er nok ikke så langt unna! Disse fjella var høyere og flottere enn hva vi har her litt lenger nede i landet. Det var så mektig. Vi har som sagt kost oss så....

   Slett
 3. Så hjemmekoselig det så ut. Norge er et fantastisk land å feriere i ja, både utvendig og innvendig. Sitter faktisk å holder på med et innlegg om Lofoten nå, men det tar sååå lang tid å laste ned bilder. Da er det godt jeg kan kose meg her på bloggen din mens jeg venter;))

  LilleBessa

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra at du tok deg en tur inn her så lenge. Nå vil jeg sjekke Lofot-innlegget ditt!

   Slett
 4. Hei!
  Så koselig dobbel dør dere har og som alltid herlig bilder:) hjemmekoselig og herlig og som alltid skriver du så godt:)
  Ha en herlig Tirsdag

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Dobbeldøren står i et hus vi har vært i helga. Et fantastisk stort og fint hus. Jeg kunne bare gi dere en liten titt inn mellom de doble dørene idag, men det kommer nok mer etterhvert. ;O)

   Slett
 5. så herlig det så ut! Nydelig dør forresten! *Want*

  SvarSlett
  Svar
  1. Døren var helt nydelig. Den kom opprinnelig fra et annet hus, men passet perfekt i dette. Og utsikten bak døren var breathtaking....!

   Slett
 6. Så heldig du er som har slik en kjekk jobb som innebærer besøk av så mange flotte steder og boliger!:-) Men takknemlig for at du deler disse besøkene med oss lesere!! Takk for titten!!

  Ha en ny flott uke!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjære Hjørdis - jeg skulle ønske jeg kunne vise dere mer fra dette flotte stedet. Det er noen plasser som gir ekstra inntrykk. Denne gangen kombinerte vi jo "business og pleasure" og det er jo så klart ekstra koselig å ha med Thomas og besøke gamle kjente.

   Denne helga føler jeg meg ekstra heldig som har denne jobben.

   Slett
 7. Hei og hå....lekker blogg, mye deilig og hvile øyene på;) la meg så klart som følger. Ses hos meg? tror du vil like deg hos meg;) rart sagt...hehe

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for velkomsten, Lisette. Jeg tar gjerne en tur inn jeg ;O)

   Slett
 8. I want a mirror like that! Very beautiful and welcoming.

  SvarSlett