lørdag 28. juli 2012

LAPPETEPPE AV MINNER

Nokså i starten av min "bloggkarriere", viste jeg frem et lappeteppe jeg er veldig glad i. (Øverste bilde i dårlig kvalitet ;O) Ikke alltid man blir glad i ting man lager selv, men dette har holdt seg i "popularitet" hos meg helt siden jeg bodde hjemme på jenterommet hos Ma og Pa. Det var faktisk der jeg lagde det. Lappeteppet av gamle minner. 

I det nyeste Gamle hus, hager og interiør (som altså er ute i butikkene nå) har jeg med en to-siders reportasje om hvordan jeg lagde det.


21 kommentarer:

 1. It's beautiful! I love the cool but soft color scheme;)

  SvarSlett
 2. Så fint teppe! Nydlige farger:) Du har en veldig fin blogg også,så deg vil jeg følge:) Har lagt deg til min blogg,du er velkommen til og ta en titt på min også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig! Velkommen til Livs Lyst og jeg takker gjerne ja til å ta en titt inn til deg. (Med det samme ;O)

   Slett
 3. Hei Liv!
  Ja, det var et veldig fint teppe, og jeg forstår at du er glad i det! Tror nesten jeg må løpe og kjøpe Gamle hus, hager og interiør!!!

  God helg til dere!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjør det Cathrine! ;O) hihii

   Klem klem

   Slett
 4. Nydelig og flotte farger:)
  Ha en herlig dag

  Klem Merete

  SvarSlett
 5. Hei ! Lappeteppet er HELT NYYYYDELIG, i blått !! Elsker lapper, og så gøy det er å sy! Har planer om mange lappetepper/ sengetepper, nå fikk jeg ekstra guts til å starte på det :-))))Stoffene er klare så... Men nå har jeg pakket ned masse oppklipte dongerilapper, som skal bli til store puter på hytta.Du er utrolig flink med alt du gjør :-)Kjøpte du stoffene, eller fikk du til litt gjenbruk ?? Gamle skjorter, sengetøy osv er jo ideelle til å lage teppe av :-)
  Ha en fin helg ! Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Gjenbruk vet du ;O)
   Det er bestefars gamle pysjamas, tantes gamle barnekjole... osv. Alt funnet i esker og kott opp gjennom årene for kanskje å få bruk for dem en vakker dag. Det fikk jeg vet du! hihih..

   Koooos deg med dine prosjekter. Skjønner at du har mer enn èn ball i lufta. Jeg tror du er MEEEEEGET produktiv!

   Klem klem

   Slett
  2. Jeg kjøpte bladet på Røros i dag.(Var innom flere steder på vei til hytta, men ingen hadde igjen noen blader...men på Narvesen på Røros hadde de igjen flere :-) Veldig koselig å lese om deg og teppet. Så herlig at du har brukt stoffer som betyr mye for deg; da blir teppet ekstra kjært :-))Jeg har faktisk bestemt meg for å abonnere på det bladet; det var VELDIG interessant :-)))Herlig å lese om de vakre dukkestuene også, rene klenodier :-))
   Jeg prøver å få til litt håndarbeid om kveldene, men syns aldri jeg får nok tid...Det er så gøy å skape :-)))Men det tror jeg du liker også :-)) Ha ei flott uke !!! Klem

   Slett
 6. Det teppet er berre SÅ fint!

  Og eg har faktisk ei liknande vekt som du viser på forige innlegg :-)

  God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Jeg tror disse vektene har vært populære en gang. OG holdbare. Det finnes jo en del av dem enda.

   Slett
 7. Hei Liv!
  Så fint teppe! Nydelige farger! Kreativ er du, det er helt sikkert! Selvlagd er vel lagd pleier jeg å si :-). Føler iallefall selv at saker og ting en har ordnet og laget selv får større verdi en noe en har kjøp (masse produsert fra en fabrikk). Veldig trivelig å kunne lage noe ut av gamle minner slik som du har gjort :-)

  Hvordan gikk det foresten....fikk dere billetter til Marispelet? :-) Vi skal opp å titte i kveld, og jeg gleder meg stort :-) Datteren min er med som statist (...å som mor er stolt ). Har derfor vært så heldig å få være med å titte på prøvene og generalprøven, men gleder meg like mye til å se det igjen i kveld! Flott opplevelse hver gang! :-)

  Må du ha en strålende dag!
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Vi var på Marispelet og det gjorde intet annet enn stort inntrykk på oss. Vi koste oss så! Så fantastisk fine drakter og kulisser og urflinke folk. Jeg skjønner jo ikke hvordan de klarer å huske alt de skal si og hvor de skal være til en hver tid. Imponerende!

   Da så jeg nok datteren din også da. Men det var kanskje ikke så lett å skille dem fra hverandre? Det var så mange skjønne jenter i fine drakter der. Herlig!!

   Slett
 8. Så flott det var :) har fått bladet i postkassa, men ikke rukket å lese så mye enda..

  SvarSlett
 9. Dette var nydelig - så flink du er, og så herlig det er med et teppe av minner. Skikkelig affeksjonsverdi det :) Er så gla i denne bloggen din - er stadig innom, selvom jeg ikke legger igjen et spor alltid :) God helg videre til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du la igjen en spor i dag da. Det var koselig! Kjempe hyggelig å høre at du liker deg her på Livs Lyst. Nå vil jeg ta en titt inn på din blogg også;O)

   Slett