mandag 30. juli 2012

NÅR TÅKA LIGGER TYKK

Jeg har vært en del oppgitt over været i sommer, men når jeg ser etter her på Livs Lyst så har vi jammen ikke hatt det så værst likevel. Og når det har regnet har vi fått jobbet inne i stabburet eller vi har krøpet inn (eller evt. aldri krøpet ut ;O) av campingvogna og bare sittet og kost oss med hver vår bok. Tenk for en luksus det er da! Bare sitte under et teppe i flere timer med en god bok. Dèt kan jeg kalle ferie. Så da gjør det ikke noe om det regner og tåken ligger tykk av og til. Slik den gjorde en av dagene i helga. 

Nytt gjerde? Ja! Eller nytt og nytt. Gammelt gjerde. Ny vri. Et lite midlertidig hobbyprosjekt Thomas og jeg hadde fredag kveld klokka elleve. Det skiller jordet fra hagen. Enkelt. Røft. Men jeg syns det ble litt herlig jeg!

12 kommentarer:

 1. Så fin utsikt. Koselig gjerde. Jeg er enig i det du skriver om været. Jeg er heller ikke avhengig av knall sol for å ha det bra. Da gjør man bare endre ting, som å lese en god bok :-). God sommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingenting er bedre enn en god bok en regnværsdag. Og litt artig var det å sitte inne i campingvogna også. Det var slags koselig å høre regnet tromme på det lette taket. Hehe. (Det skal jo også nevnes at det var digg når sola tittet frem igjen!)

   Slett
 2. Hei Liv!
  Jo, hvis man ser på bloggen din, og bildene fra i sommer, så ser du ut som om det har vært en praktsommer, og bare fint vær! Så man kan bli litt lurt! Men regnvær har det jo vært nok av, men da tar vi ikke så mye bilder! Men dette tåkebildet var fint og stemningsfullt, og gjerdet så ut som det alltid hadde stått akkurat der!

  Ha en fin dag og kos dere videre på gården!

  Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det det gjør og da tenker jeg at jeg ikke skal klage jeg. Vi har rett og slett hatt mye fint vær! *Takknemlig

   Ha en fin dag!!

   Slett
 3. Oppe tidlig du også... Nydlig sted du bor:) Gjerde er kjempefint,passet godt der! Jeg har litt sol nå,skal ut på verandaen og nyte... Ha en fin dag:) Klem lille meg

  SvarSlett
  Svar
  1. Stedet med tåke, gjerde og stabbur er desverre ikke vårt hjem - ENDA! Men det skal bli. Vi jobber for å gjøre det til vår plass. Et sted å bo. Et sted å LEVE. ;O)

   Slett
 4. Så herleg å kunne glede seg uansett vær!!
  Det er ein flott eigenskap :-)

  Fin veke til deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg klarte i alle fall veldig godt det nå i helga. Men som sagt over her: jeg ble nokså lykkelig når sola tittet frem i kveldstimene da. Det er jo tross alt den vi liker best ;O)

   Slett
 5. Det er viktig å bruke dagene til noe koselig eller fornuftig uansett vær, man ødelegger ferien om man skal sture over været hele tiden :-) Idag blir det luking i hagen her, det trengs veldig!! ;-) Gjerdet var nydelig og enkelt! Rart å mye det kan gjøre med en sånn liten detalj! Ha en super ny dag, inne eller ute :-) Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg syns også gjerdet ble så koselig! Gleder meg til å stulle og stelle litt mer i hagen der oppe. Slik som du skal i dag. Kos deg masse, Mia!! KLem

   Slett