fredag 20. juli 2012

SANN SOMMERFRYD

 Sent innlegg fra meg i dag, men sånn er det vel lov å være når det er ferie og det aller helst bare burde vært late dager?! Dagene her oppe på gården går med til mye jobbing, men også masse kos og besøk. Thomas og jeg koser oss stort! Og i dag skinner sola og vi blir ikke mindre storfornøyd av det.
I går plukket jeg en bitteliten bukett med blåklokker, en hundekjeks og et par strå. Men hva skulle jeg ha det i? Vi har ikke så mange forskjellige vaser med oss i denne berømte campingvogna da vet du, så jeg måtte ut på en liten skattejakt. Det er ikke mye som står igjen etter tidligere eiere her på gården, men jeg kom på at det faktisk stod noen gamle apotek-flasker i et skap. Valget falt på den blå med smørelse for gikt. Tror blomstene er mer helsebringende enn selve smørelsen om det skulle være noen rester igjen. Gleder meg når jeg kan sette slike små "vaser" med enkle blomsterbuketter i vinduskarmene i huset. Hva er vel finere enn det? Enkle buketter i  hvitmalte vinduskarmer der sola skinner igjennom åpne gamle vinduer. Mmmm.... det skal bli en sann sommerfryd!

Ps! I morgen er innleggene i rute igjen ;O)

4 kommentarer:

 1. Hei!
  Aldeles nydelig:)

  Klem Merete

  SvarSlett
 2. Å så nydelig! Veldig søte bilder...herlig sjarmerende :-) Apotek flasken var jo en helt topp vase :-) heelt i min ånd ;-)

  Jeg tenkte jeg bare måtte få si at jeg leser med glede her på bloggen din! Masse inspirasjon!! Moro når du skriver om de gamle hageplantene!! Er selv litt i gang med å "ruste opp" hagen, og drømmen er å fylle den opp med blomstrende oldemorstauder og gamle prydbusker. Jeg googler historiske hager og notere ned så blekket skvetter, derfor er det så gøy når det plutselig plopper opp en ridderspore her og en skogsskjegg der på bloggen din :-) Jeg noterer det ned hehehe og har bestillings listen klar for neste års bestillingsrunde på det lokale gartneriet :-) Så Tusen takk!

  Nyt dagene :-)

  SvarSlett
 3. Kjempesøt både flaska og lille søte buketten...gid vi hadde litt sol som kunne skinne på markblomster i hvitmalte vinduskarmer...men vi kunne selvsagt ha bodd i Hellas og klaget over varmen og...hi,hi,
  Åmer er larver som utvikler seg til sommerfugler, og det er når de er åmer at de er til stor skade for bjørkeskogen. Det er vanvittig mye av de i år, faktisk er alt vi tror er grønt i skogen, bare åmeangrep...det er skikkelig ekkelt å gå på tur. Det eneste jeg leser kan redde skogen nå er en knallkald vinter...ja, det hadde vært fint å få oppå denne knallkalde sommeren...puhuu, gi meg styrke..
  Nyt godværet i helga.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett
 4. Vakker sommerstemning <3

  SvarSlett