torsdag 19. juli 2012

I VINDEN

For å gi dere et inntrykk av hvordan vi har det her oppe på gården om dagen, tenkte jeg at jeg skulle vise dere noe så dagligdags som en klestørk i vind. Det er jo strengt tatt ikke særlig dagligdags for oss nå i ferien. Klesvasken tar vi jo med hjem til byen. Men her om dagen trengte jeg å tørke en hvitvask og behovet for en provisorisk klessnor meldte seg. Jeg hadde siktet ut et par bjørker i passe avstand til hverandre og tunet. Dessuten har jeg en svakhet for svaiende hvite klær ute i det grønne landskapet. Det er noe vakkert og historisk over det.

Så jeg satt frem kamera og stilte inn slik at engen som nesten skinner i gull om dagen kom i forgrunnen og dannet en naturlig og vakker ramme sammen med bjørkene som bøyer seg frem over himmelen.

 Så var det å ta ned klesvaskens som var knusktørr etter timer i vinden. (Dette er altså ikke et oppstilt bilde. Klesvasken var tørr og jeg skulle ta den ned uansett. Hehe.) Og jeg skal si deg det blåste her oppe da. Men luften var god og med den forsvant både knott og mygg og vi kunne arbeide uten alt for mange armslag. Og *arbeid er vel stikkordet her. For jeg vet ikke om dere har lagt merke til det?

 Plutselig ble jeg var en liten arbeider med rompa i været på låvetaket. Det var jo min Thomas som holdt på med vindski der oppe og hadde altså blitt med på alle mine "idylliske" bilder. Haha. Ja, dette ble jo bare mer identisk og naturlig enn jeg hadde tenkt.

Hilsen herr og fru i vinden.

15 kommentarer:

 1. God morgen kjære Liv:))SMILER:))når jeg leser og ser bildene idag,så skjønne og sommerlige,kan nesten kjenne den herlige fjelllufta:)

  Ønsker dere en fantastisk dag:)
  Klemmer fra Vibeke

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk, Vibeke. Nå koser vi oss så på gården som vi aldri har gjort før. Gruer meg nesten til å komme hjem igjen... hihii

   Slett
 2. Landlig idyll "al mas"...kan kjenne lukten helt hit, av vask som har tørket i sommervind...bildene var som tatt ut av en turist-brosjyre fra Norge...
  Det verste med å tørke ute i år er alle de "heslige" åmene som florerer i bjørketrærne...eller kanskje det bare er her i Nord-Norge det er invasjon?!

  Koselige bilder, Liv.
  Ha en fortsatt god arbeidsdag på gården.
  Klem fra Kristin (",)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gøy at du likte "brosjyre-bildene" da, Kristin! Hehe
   Men hva i all verden er åmer??? Kanskje det bare er i Nord-Norge? Eller kanskje det bare er jeg som ikke følger med??? Hm....

   Slett
 3. Koselige bilder!!
  Fin dag till deg och Tomas!
  Klem

  SvarSlett
 4. Herlige bilder!!!! Helt nydelig der oppe på gården!
  Klem

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder, for en drømmeplass :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Irene, am design og Siw Aina!
   Vi er veldig glad for plassen vår nå. Vi koser oss masse og når sola skinner føles det som en liten drømmeplass ja.

   Slett
 6. Hei!
  For en idyll:) vake bilder og herlig å henge tøy ut til tørk på den måten:)
  Det lukter så godt da:)
  Fortsatt herlig kveld

  Klem Merete

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det lukter utrolig godt. Hva er det som blir med inn med tørken? Det har jeg lurt på... nyter det i alle fall!!

   Slett
 7. Så trivelig det ser ut. Tror det blir skikkeli bra der oppe :)
  Tror dere to er noen flittige små maur ja ;)

  Er enig med deg om at det er fint med klestørk ute.
  Kan desverre ikke tørke klær ute selv. knapt nok lufte om det ikke regner, iallefall på soverommet. Smule mye allergisk mot gresspollen serru.
  Men trivelig er det med klesvask som henger ute :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Denne allergien altså... den er dum for mange...

   Det blir en del jobbing på den lille gården vår om dagen, men det blir mye kos og besøk også. Vi koser oss glugg i hel i grunn. Godt med sommer og sooool....!!!

   Slett
 8. Herlig! Og skikkelig artig med "linselusa", jeg ler for meg selv, det var så fornøyelig :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ordet FORNØYELIG - det liker jeg! Hehe. Så koselig at du bruker det i denne sammenhengen. Takk takk og ha en fin dag!!

   Slett
 9. Berre så herleg!
  får meg til å lengte etter barndomsheimen min..

  God helg!

  SvarSlett